- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android szakmai topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Instagram közösségi fényképezés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz fehér_ember #75396 üzenetére
Szép lassan azért kezd egyre népszerűbb lenni a hifi fejhallgató rovat, fél-egy év múlva már talán oda kerül a zenehallgatásra szánt hifi fejesek nagy része.
De nincsenek illúzióim, hogy a gamer fejeseket a jelenlegi helyzet mellett soha nem lehet onnan kirobbantani.[ Szerkesztve ]
-
csendes tag
Sziasztok!
1.) Hol szeretnéd használni a fejhallgatót?
Otthon.2.) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni?
Zenehallgatás (metalcore, akusztik, némi hip-hop, leginkább minden )
Játék: fps, főleg Rainbow Six Siege.3.) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
40.000Ft +- 5k.4.) Új vagy használt?
Inkább új.5.) Circumaural vagy supraaural?
Circumaural.6.) Zárt vagy nyitott?
Nyitott.7.) Milyen hangzást vársz a fejhallgatótól, mi az, ami zavar?
Nehéz kérdés, nem tudom. Szóljon úgy benne a zene, ahogy az alkotója megalkotta.
Játékoknál legyen jó a térhangzás.8.) Honnan vásárolnál?
Amazon. Gariztatni viszont ha jól sejtem küldhetném vissza amerikába, ami azért gondolom eléggé költséges..
Ha van jobb javaslat, szívesen venném!9.) Milyen forrással rendelkezel (miről hallgatnád)?
Alaplap.
De fejlesztenék ilyen téren is, lásd lejjebb,10.) Egyéb:
Alapvetően ahogy olvasgattam a fórumot és az ajánlót is megnéztem, nekem az AD500X, vagy AD700X ami így bejött. Ami kicsit kérdéses, az a mély, mert bár nem szeretném, hogy szétverje a fejem a basszus, azért nem baj, ha nincs elveszve a fejes, visszaadja olyan szinten, hogy ne menjen a zene élvezeti rovására.
Szerintetek basszusban -és egyéb másban- sok különbség van az AD500X és a AD700X között? Megéri a AD700X a felárat?Másik:
Visszaolvasgattam a fórumban, valahol ajánlották az AD700X (v. AD500X nem emlékszem) mellé a Fiio E10K-t erősítőt. Továbbra is ajánljátok, vagy inkább mást vennétek ebben az ársávban?Köszönöm a válaszokat!
[ Szerkesztve ]
Hardveraprózva ismerszik meg az ember.
-
csendes tag
válasz TarhonyaHUN #75453 üzenetére
Vagy jobban járnék ezzel?
-
Sinesol
veterán
Szerintem egy Sennheiser HD58x vagy 6xx-el járnál legjobban, eléggé hitelesen adják vissza a zenét, a mély is kellő mennyiségű, a tere nem túl nagy, de pontos. De ott van még az AKG K612PRO-t vagy K712Pro-t is, azoknak hatalmas a terük, bár kevésbé pontos, plusz ezek is eléggé kiegyenlítettek, mély is van. A nyitott Audio Technikáktól mély terén ne sokat várj, sokak szerint olyat nem is tudnak.
[ Szerkesztve ]
-
Dorien
veterán
válasz TarhonyaHUN #75454 üzenetére
Igen, az az új AD900X ~40k-ért nagyon jó vétel. Az AD500X-nél sokkal természetesebb, realisztikusabb hang. Ráadásul az AD900X szinte mindenről jól szól, ha a forrásban van elég basszus. Anno egy gagyi MyAudio Pop MP3 lejátszóról is szenzációs hangzása volt, ha a DBB EQ be volt kapcsolva.
A lejjebb ajánlott AKG-k csak dedikált erősítőről szólnak igazán jól és szerintem semmivel sincs több mély bennük. Volt K612, K712, Q701-em is.
Wherever you go - go with all your heart.
-
alphamooncam
őstag
AD900X-em van. Csak megerősíteni tudom, amit Dorien megállapított, miszerint pont jó mennyiségű mélyet produkál.
Azt gondolom, hogy sok embernek el van "rontva" hallása azáltal, hogy hozzászokott a zárt tér generálta zengéssel, gerjedéssel visszaverődésekkel, pedig a fejes tapasztalatom szerint pont annyi méllyel rendelekezik, mint amit egy szabadtéren játszó zenekar produkál.
Retteg a szegénytől a gazdag s a gazdagtól fél a szegény. Fortélyos félelem igazgat minket s nem csalóka remény.
-
Cs1csó
félisten
válasz alphamooncam #75457 üzenetére
100k-ért mindent - is - tudjon.
-
Cs1csó
félisten
-
Bodz
nagyúr
Hm, hip-hop és bármelyik eddig említett AD? Szerintem inkább ne, hatalmas csalódás lesz, ebben egész biztos vagyok.
-
pulutodurumo
őstag
válasz Cs1csó #75467 üzenetére
"Kínából jött cuccokra szoktak a vámérték határ alá eső árat írni, hogy ne kelljen vámot fizetni."
Aztán a vámos megnézi hogy mi van a csomagban, és bekéri a fizetést igazoló doksikat akkor is ha 1$ van ráírva, amennyiben sanszos hogy kamu. Erre nem érdemes játszani már vagy 10 éve.
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
zsocy
őstag
Ez nem illegális, ez a Massdrop. vám+áfa+kezelés+akármit beleszámolva jön ki kb 40K-ra ez a fejes.
Többen vettek MD-ről innen a fórumról is, csak másik tipusokat (HD6XX, HD58X áradat) , nem volt gond eddig semmivel.A garancia jó kérdés, de ez mindig ilyen valamit valamiért dolog a külföldi rendeléseknél. Elvileg van rá, de nézd úgy hogy megveszed, és ha elromlik, megveszed mégegyszer és még mindig marad egy huszasod a 100K-ból hogy alkoholba fojtsd a bánatod
[ Szerkesztve ]
-
Bodz
nagyúr
Mindennel együtt.
(#75470) Ribi: Rosszul tudod. Valóban van amit nem küldenek ide (pl. Focal Elex, ha már fejes), de az említett AD-t igen. Csak a buy/pre-order gombra kell bökni, aztán rögtön kiderül mindig.
[ Szerkesztve ]
-
csendes tag
Köszönöm a tanácsokat!
Lényegében az lett, hogy berendeltem egy AD900X-et Massdrop-ról, meghallgatom milyen. Ha nem jön be, szerintem árban tovább lehet adni.
(#75455) Sinesol
Már ott tartok, hogy berendelek egy HD58X-et és rápróbálok, de úgy érzem, hogy ez kicsit sok lenne egyszerre, még ha pár ezer forint differenciállal el is tudom adni. És félek attól is, hogy nem lesz megállás, sorban jönnek majd a fülesek. Azt hittem egyszerűbb lesz a választás.(#75456) Dorien
Kíváncsi leszek milyen, első komolyabb fülesem lesz. Készülök arra, hogy nem fog a mély ámulatba ejteni, de számítok arra minden más meg kompenzálni fog. Meglátjuk.
DAC + erősítő kombót mit javasolsz hozzá? Fiio E10K szerinted megfelelő, vagy mást ajánlanál ebben az ársávban?(#75466) Bodz
Mostanában elenyésző hip-hop megy, inkább metalcore, rock, szimfonik' amire ráállt az agyam. Ha az utóbbiak visszaadásában jeleskedik, akkor már elégedett vagyok, számomra megérte. Hip-hopot azzal a tudattal fogok (v. inkább nem ) hallgatni róla, hogy tudom, nem arra való.(#75472) csicso82
Itt találsz még + dolgokat az EU-n kívüli rendeléssel kapcsolatban, ha érdekel.[ Szerkesztve ]
-
alphamooncam
őstag
válasz TarhonyaHUN #75473 üzenetére
Pár éve használok E10K-t. Ehhez a Fiio-hoz én Superluxot párosítanék, az AD900X jobbat érdemel.
Azt hogy mit bír a pénztárcád, nos azt csak Te tudod.
Nálam egy 150.000 Ft-os DAC, és egy 130-170.000 Ft-os erősítő szolgálja ki a fejest kábelekről nem is beszélve, mert az meg még további 60 ropi.
A helyedben hallgatnék Bodz-ra, de ha ráér zenét hallgatni, úgy vélem eladásra mindenképp jó lesz.
Retteg a szegénytől a gazdag s a gazdagtól fél a szegény. Fortélyos félelem igazgat minket s nem csalóka remény.
-
csendes tag
válasz alphamooncam #75474 üzenetére
Kábel és egyéb upgradekben nem gondolkodom, ennyire nem vagyok "elvetemült" - értsd jól.
Mnyuk, ez idővel változhat.
30k körül legyen hozzá valami erősítő, ami inkább mélyorientált és szerintem más világok nyílnak meg így is számomra. Vagy nem. Nem tudom. Nyilván van mindig jobb, de ahogy írtad is, ez pénztárca és hajlandóság kérdése. Valahol be kell lépnem, utána kisebb-nagyobb befektetésekkel tudok upgradelni (pl. régi árát befektetem az újba.) + Jelenleg nincs mihez viszonyítanom, egy Sony MDR-V150 szolgál ki + egy deszka. Ami szvsz vicc ehhez a kategóriához képest.
Amikor azt olvasom, hogy tere van a hangnak, meg könnyű magas, kiterjedtebb mély, csak pislogok, hogy ilyen is van? Miből maradtam ki eddig? Nem tudom mihez viszonyítani, hogy miért erősebb mélyben a HD650 és miért lágyabbak a magasai az AD900X-nek. Nincs meg egyik se hallásra.
Aztán meg ott a szubjektivitás. Gyanítom azért szeretnétek inkább lebeszélni, mert többségében az történik, hogy a botfülű/kezdő megveszi az AD...X valamelyik típusát és instant lefikázza, csalódik, mert nem érti, hogy miért olyanok a hangok amilyenek, nem ehhez volt szokva. Nem látja meg benne, amit meg kell. És inkább javasoltok egy safe, kevésbé megosztó fülest - joggal, érthetően, jó szándékkal - a csalódás elkerülése végett.
Ki tudja, lehet, hogy egy már "vállalható" DAC+erősítő kombóval hátradőlök és elégedetten kijelentem, hogy igen megérkeztem, nekem ennyi elég. De lehet, hogy 2 nap után eladom, ez benne van.
Köszönöm a tanácsokat, meghallgattam, de nehéz dönteni, mert visszaolvasva valaki piedesztálra emeli, valaki meg másnap eladta az AD900X-et.Bodz javaslatát én úgy értettem, hogy csak hip-hop-hoz nem ajánlja. De az meg kb manapság 2%-a a hallgatott zenéimnek.
[ Szerkesztve ]
-
alphamooncam
őstag
válasz TarhonyaHUN #75475 üzenetére
Üdvözöllek a lejtőn !
-
csendes tag
válasz alphamooncam #75476 üzenetére
Pedig én azt hittem, hogy egyből menni fog a választás, megtalálom a tökéletest, nem fogok napokat (heteket, hónapokat, éveket) a neten tölteni a témával kapcsolatban és életem végéig élvezem a minőségi zenehallgatást. Megint naiv voltam.
[ Szerkesztve ]
-
Exodius
őstag
válasz TarhonyaHUN #75477 üzenetére
Mint majdnem mindenki.
-
gianni85
veterán
Csak mondom, nehogy meglepetésként érjen.... ami nem Massdrop made in stock cucc, mint pl ez az AT füles is, azokra futtatnak egy drop-ot, összegyűjtik a rendelést, utána leadják a cégnek, és majd később küldik. Itt konkrétan Ápr. 9-et írtak várható feladási dátumnak.
[ Szerkesztve ]
-
aerosmith
őstag
Sziasztok,
minél tovább olvasgatok annál nehezebb a döntés kérem véleményezzétek melyik lenne jó, gamingra, legyen baszus is benne. Xonar DGXről hajtva.
ATH-MSR7
DT770 PRO
DT1350
Pioneer HRM-7
ATH-M70x
DT880 PRO
DT990 -
Dorien
veterán
AD900X és E10K? Ki lehet próbálni vele, max. néha bekapcsolod a bass boost kapcsolót.
Nekem most az A1000Z megy a régi E10-ről, az AD900X előtt a komolyabb lánc van.Wherever you go - go with all your heart.
-
IO.sys
őstag
válasz TarhonyaHUN #75477 üzenetére
Szintén zenész.
凸_(ツ)_/¯ // -Valamit kiírt a gép!... -Az a dolga!...
-
Sinesol
veterán
Igen, kicsit torz a kép, hogy sokan az itthoni ára miatt magasabb kategóriának hiszik, miközben 40-50k-s kategóriában versenyzik valójában.
[ Szerkesztve ]
-
Dave™
nagyúr
válasz aerosmith #75480 üzenetére
Ha játszol legyen kényelmes és nyitott, szerintem. Az AD900x massdropról pont ilyen. Az MSR7 egy zseniális fejes, nekem az egyik kedvencem, de játékra szerintem nem jó. A többit nem vagy csak kevésbé ismerem. Az M70x-ről sok jót még nem olvastam.
Sinesol ja, jelenleg két AT kapható itthon ha nem tévedek, amik árban követik a világ többi részét: az MSR7 és az R70x. Mindkettő meg is éri.
[ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
válasz Sinesol #75399 üzenetére
Plüss párnás, kényelmes, neutrális hangzású, könnyű, zárt fejhallgató van 25k körül?
Most találtam meg, hogy a Roland 200-at 13 éve vettem (épp itt az ideje, egy újat venni), azt fogom inkább TV nézésre használni. Azért kellene plüss, mert a Roland is jobb lett textillel (nem izzad a fülem), miután lekopott a műbőr. Olvasom, hogy a zárt fejhallgatók, már zavarók is lehetnek, nekem azért olyan kellene, ami nem süketszoba érzést ad.[ Szerkesztve ]
-
Demizson92
aktív tag
Sziasztok!
Egy AKG K92-t hasznaltam egy evig, de sajnos egy even belul a jobb resze megadta magat. (Nem volt dobalva, nem “bantottam”, vigyaztam ra. Tobb forumon is olvastam, hogy masoknal is elojott ez a hiba)
Szeretnek egy hasonlo kategoriaju fejhallgatot, maximum 20.000 Ft a keret ra.
Ebben kernem a segitsegeteket.- valamilyen szinten jatekra is hasznalom, de nem az a fo cel.
- tulnyomo tobbsegben gospel zenet hallgatokHalasan koszonom a segitsegeteket elore is
Errol mi a velemenyetek?
Pioneer SE-MS5T[ Szerkesztve ]
Kérlek tisztelj meg azzal, hogy, ha egy privát üzenetet kapsz, akkor válaszolsz is rá! Köszönöm szépen!
-
Cs1csó
félisten
válasz Demizson92 #75487 üzenetére
Esetleg egy javítás: [link]
-
pinnacle
nagyúr
válasz Dorien #75489 üzenetére
Köszi! Ahogy látom főleg a Beyernek vannak szövetpárnás fejhallgatói. Egyébként nem az a kényelmesebb mindenkinek, hogy nem izzad bele a füle? Lehet a műbőrnek jobb a hangvisszaadása? Gondoltam, hogy veszek majd utángyártott fülpárnát, de ha jól látom az is szinte csak műbőrből van. Azért a velúrból is van választék. Illetve olvastam, hogy a nem gyári fülpárna meg ronthat a hangminőségen.
[ Szerkesztve ]
-
csakany2001
senior tag
Sziasztok!
Ismét egy kérdéssel fordulok hozzátok, jövő héten lesz lehetőségem pécsi Globaltekbe bejutni azonban max 1-2 órára csak így olyan sok fejest nem tudok kipróbálni.
Kérdésem az lenne hogy melyik az a fejhallgató amit érdemes lenne kipróbálni?
Igények:
- ATH M30X-hez hasonló fejhallgatót keresek, leírtak alapján semlegest.Forrás: Creative E1.
(viszonyítási alap:HD681 Evo ami bejött illetve a HD668B hangzása is, viszont a LZR 580-ban már sok volt a mély, HD668B esetén nagyon karcolt a magas)
- Kimondottan otthoni használatra kellene, de csak zárt jöhet szóba illetve Circumaural.
- Keret olyan 45K lenne, tudok feljebb menni még ha jelentősen nagy az előrelépés.
(+ a forrásra ne legyen annyira érzékeny ha lehet)
Amiket nézegettem és itt ajánlottak:
Beyer DT770 Pro 32OHM/80OHM, Shure SRH840, ATH-M50X.Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Az informatika a problémamegoldásnál kezdődik. iPhone 15 Pro
-
D28
tag
Halli,
1.) Otthon 2.) Zenehallgatás, főként rock műfajok. Azon belül is olyan zenék amik meglehetősen részletgazdagok hangszerelésben. 3.) 40...50 ezer között. 4.) Új 5.) Circumaural 6.) Nyitott vagy félnyitott 8.) Itthoni webshop.
7.) Milyen hangzást vársz a fejhallgatótól, mi az, ami zavar?
Ez az egyik dolog amit nem igazán tudok. A mély kiemelés az biztos h nem kell, feltételezem h a kiegyensúlyozott hangzás lenne az ideális de tapasztalat nélkül sajnos csak annyit tudok mondani h a legjobb zenehallgatási élmény a cél, de kinek nem? (Pár fejesnél olvastam a V karakterisztikát, nem tudom h ez milyen mértékű a gyakorlatban és nem igazán látom h mikor is jó a gyengébb középtartomány.)
9.) Milyen forrással rendelkezel (miről hallgatnád)?
Ennek a megálmodása is párhuzamosan zajlik, a társtopicban szereplő ajánlások alapján jelenleg az AudioProbe Spartan A-t gondoltam de ezt még annyira sem tudom jelenleg. Ami biztos h egy a füleshez passzoló dac/erősítő mindenképpen.
Sajnos nincs alkalmam hallgatózni, illetve az igényeimmel sem vagyok teljesen tisztában szóval kicsit restellem a kérdést mert biztos hogy szerepel már ajánlás ilyen "igényekre" de 1 2 hete napi szinten olvasgattam itt is meg máshol is de egyre bizonytalanabb vagyok h mi is legyen, szóval útmutatás kellene.
I don't know whether to laugh or vomit.
-
Sinesol
veterán
válasz pinnacle #75485 üzenetére
Plüss párnás zártból amúgy sincs túlságosan sok, ennyiért meg még úgyse.
Ha nem nagyon fontos a zártság, akkor én a K612-es AKG-t javasolnám, az eléggé kiegyenlitett és nagyon jó árban is van. Kényelmes is, plüss párnás is, szerintem nem is olyan vészesen hallatszanak ki az AKG fejesek. -
Bl@tty
tag
Sziasztok!
Beyer Custom Studio fejesnél szeretném lecserélni a spirál kábelt egyenesre. Tudnátok ajánlani valami olcsóbb (kb. 2-3 ezres), de még elfogadható, 1-1,5 méteres, mindkét végén 3.5-ös típust?
Extra ugyebár, hogy a fejesbe csatlakozó résznél van egy 'lock' pöcök, így csak valami vékonyabb csatlakozó lenne oda jó. Találtam egy képet a neten: ITT az alsó lenne az...
Vagy esetleg maradjak a gyári alkatrészeknél és vegyem meg 5 ezerért a gyári egyenes kábelt? Ér az annyit?Köszönöm előre is!
[ Szerkesztve ]
-
Moonwolf
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok egy olyan fejhallgatót ajánlani ami hozza a Microlab Solo 6C hangfal minőségét(Asus Xonar DS hajt)?
1.) Hol szeretnéd használni a fejhallgatót?
Zárt térben.
2.) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni?
Első sorban zenehallgatásra használnám, mindenféle stílus.
3.) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
Hozza a Microlab Solo 6C szintjét, ez kb. behatárolja az összeget is.
4.) Új vagy használt?
Új.
5.) Circumaural vagy supraaural?
Circumaural
6.) Zárt vagy nyitott?
Ha hozza a Microlab Solo 6C szintjét, akkor mindegy milyen.
7.) Milyen hangzást vársz a fejhallgatótól, mi az, ami zavar?
Microlab Solo 6C hangszóróhoz hasonló hangzás.
8.) Honnan vásárolnál?
Itthon.
9.) Milyen forrással rendelkezel (miről hallgatnád)?
Redmi Note 5 ről és egy FIIO M3K ról menne, a későbbiekben a FIIO M3K-at leváltanám valami komolyabbra.
10.) Egyéb:
Jó lenne ha rendes vezetékes lenne.Előre is köszönöm a segítséget.
Üdv: Moonwolf
[ Szerkesztve ]
=Privát üzenetre illik válaszolni!= \...Az élet értelme nem a létezés, hanem a létezés által megtett út...\
-
nagyúr
Sziasztok!
Superlux HD661 fejhallgatóhoz keresnék párnát. Tudnátok ajánlani megbízható beszerzési forrást?
A Muziker-nél csak április végére lesz, Aliexpress-en meg amit találtam, arról nem voltak túl jó vélemények.Előre is köszönöm a segítséget.
Állítólag valamelyik Beyerdynamic típusé is jó rá.
-
Bodz
nagyúr
Igazából az a baj vele, hogy ütni azt nem tud, amikor kéne se. Ezeknek a full nyitott AT fejeseknek nem éppen a mély a legnagyobb erősségük. Persze minden másban kárpótolni tudnak, szóval nincs nagy baj.
(#75480) aerosmith: Vegyél egy 80 ohmos DT 770 Prot szerintem.
(#75487) Demizson92: Nem vagy a 2 év garin belül?
(#75494) csakany2001: Akartam mondani a Viso HP50-et, de azt biztosan nem tudod ott meghallgatni.
(#75497) Bl@tty: Nem drága a gyári. Én azt venném.
(#75498) Moonwolf: Hangminőségre nem nehéz olyat találni, mint a Solo. Viszont semmi sem fog úgy vagy akár hasonlóan szólni, mint egy hangfal, mer az hangfal, a fejes meg fejes.
(#75499) Jim74: DT250-é azt hiszem jó rá, de az szövet, így a 661-hez pont nem ajánlom. Itt kérdezted már? Hátha.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Robotporszívók
- Minden ami hőszivattyú
- Politika
- Gumi és felni topik
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Milyen alaplapot vegyek?
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen program, ami...?
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest