- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android szakmai topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Instagram közösségi fényképezés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Remus389 #75700 üzenetére
Mit kéne vaktesztelni, komám? Hogy a Dynaco erősítőmről nem ugyanúgy szól, mint pl. a Presenterről, pláne egy belső hangkártyáról?
Jó vicc.Én nem tudom, miből gondolod kb. 0 tapasztalattal, hogy az erősítők egyformán szólnak. Ergó már annyira tökéletesek, hogy csak egyformán szólhatnak.
[ Szerkesztve ]
-
Remus389
veterán
válasz #56474624 #75701 üzenetére
A sörözős arcok is ezt hitték.
(Basszus nem sikerült megrendelni a 6XX-et, mert a kártyám nincs aktiválva még, pont most kaptam új kártyát, mert lejárt a régi)
Ez a baj ezekkel az erősítős dolgokkal, drágák, aztán kipróbálsz valami mást, mert az egy picit jobban szól, azt mondja a haver, így meg úgy, és mire feleszmélsz millió forintot elszórsz erre a drága hobbira.
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/akg_k272_hd_kivalo_allapot/friss.html
-
Bodz
nagyúr
Fórumozás alapján akarod olyanoknak osztani az észt, akiknek van saját tapasztalatuk is a témában. Most komolyan, mi szükség van erre, mit szeretnél elérni?
Ezt a sok száz ezret is engedd el, nem kell és persze nem is tud/akar mindenki ennyit költeni. Miért ragaszkodsz hozzá?
[ Szerkesztve ]
-
Remus389
veterán
válasz #56474624 #75704 üzenetére
Szerintem a HD 579 és 6XX közt lesz difi. És nem olyan borzasztó a ráfizetés, kb 40 ezer, ha eladom a 579-est majd, plusz jobban tetszik a 6XX, az már komoly cuccnak is néz ki, az 579 is tetszik de az középkategóriás kinézetű.
Egyébként érdekes, 6XX-et használtan alig találni, meg HD 600-zast, 650-est, vajon miért?
[ Szerkesztve ]
-
Remus389
veterán
válasz #56474624 #75706 üzenetére
Haladjunk sorjában.
Először is aktiválnom kell a bankkártyám, megrendelni, nappal aludni (mert most éjszakás vagyok a héten, tehát reggel fél hétig is dumálhatunk, én itt leszek). Meg kell érkeznie, egy hétig legalább hallgatni, összehasonlítani a 579-cel.
Ez legalább két hét és utána bölcsebb leszek, erősen kétlem hogy csalódok a kombómban.
Majd fél-egy év után, lehet elkezd motoszkálni a fejemben hogy ki kéne próbálni erősítővel is hátha, addig túl leszek pár audio-orgazmuson, az biztos. Még az 579-essel is volt, jó párszor. Igen jól szól.
Ja egyszer vissza kellett dugnom az alaplapiba, mert azt hittem a hangkaresz bedöglött (valójában csak kimozdult picit a helyéről), kínzás volt.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Remus389 #75707 üzenetére
Ja egyszer vissza kellett dugnom az alaplapiba, mert azt hittem a hangkaresz bedöglött (valójában csak kimozdult picit a helyéről), kínzás volt.
Nyilván, de vakteszten ez sem menne át, ergo fantáziáltál. De most komolyan, tudod ki hiszi ezt el neked az előzmények után?
-
gianni85
veterán
válasz Remus389 #75698 üzenetére
Ha te már eldöntötted, hogy nagyon jó lesz neked, akkor mit csinálod a fesztivált itt?
Ha megerősítésre van szükséged, akkor segítek.... Nagyon jó fejes a HD6XX (tényleg, komolyan) és nagyon jól fog passzolni hozzá az Essence STX (ezt csak tippelem fórumon olvasottak alapján) -
biega
aktív tag
Sziasztok!
Egy Takstar HD 2000 fejhallgatót használok a napi 3 óra vonatozás alatt, ezt szeretném kiváltani egy kisebb méretű, de jobb minőségű új modellel. Telefonjaim a zeneforrások: Nexus 5x és Huawei P20 Pro.
Tudnátok ajánlani egy jó minőségű fejhallgatót? A zártnak jobban örülnék, de még a nyitott is megfelelő lenne.
-
Exodius
őstag
válasz #56474624 #75708 üzenetére
Istenem, de élveztem ezt a beszélgetést!
Remusz911: nagyon szépen kérlek gyere majd el a fejes talira és térj meg. Ki fogunk szedni a tudatlanság és tapasztalatlanság mocskából. És hálás leszel érte, mert az egy magasabb szint. Komolyan.
Én is azért megyek oda. A tapasztalatért, meg hogy leteszteljek olyan fejeseket, amiket kinéztem, mert válltani szeretnék majd a mostaniról.
Már fejes és fejes között is lesz különbség. Ezt biztosíthatom. Hozz el 10 olyan zenét, amiket nagyon ismersz és hallgasd majd meg külön rendszerekeről, amiket hozunk. Hidd el, tényleg jó lesz! -
nagyúr
Izgalmas a fejes tali.
Meglátom, hogy lesz-e aznapra meló. Örülnék, ha mást is meg tudnék fülelni.
Remek ötlet ez a kezdeményezés!
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Sefter
veterán
Urak!
Alaplapi hangkártya/telefon/tablet mellé melyiket vegyem (dumbo-nak )
AT M30x vagy Pio MS5T ? (utóbbinak is cseélhető a kábele )Psn ID: sefter_hun
-
törölt tag
válasz Remus389 #75700 üzenetére
Nem értek a hangcuccokhoz, de a sör szerintem az elmúlt 10 év trendje alapján nagyon nem jön ide.
Azért nem, mert a kézműves sörforradalom elsősorban a minél több fajta, és azon belül is mindenféle speciális próbálkozásokról szól. Eltérő fajtákat, főleg azon belül a speciálisakat meg nem téveszt össze senki sem aki már ivott ilyeneket. Azt meg ki nem szarja le, hogy vakteszten összetévesztik az egyik tömeggyártott lagert a másikkal? Mert két tömeggyártott lager között kisebb pontosan azonos körülmények (hőfok, csapolás, te közérzeted, szomjúságod, környezet hőmérséklete, stb., stb) között a különbség, mint eltérő körülmények között ugyanaz, márpedig majdnem mindig mások a körülmények söriváskor, ezért a pontos ízbeli különbségeket nem tanulod meg. Igazából középkategóriától a tömeggyártott lagerek közel tökéletesek, de a sörgasztronómiában nem a tökéletesnek van értéke, míg gondolom hangzásban a vájtfülőek vagy annak látszani akarók a tökéletes hangzást keresik.
-
contaxg
veterán
Egy Honor 10-zel (ez a P20 kisöccse) egy Beyerdynamic DT1350-et hajtok és elég jól szól. Ha BT kell akkor az Aventho Wireless van általában a fejemen, de azt is szoktam használni kábellel. De lehet, hogy a P20pro-nak nincs ilyen jó hangja, mert nincs benne az a DAC (AK4376A), mint ami a Honor 10-ben van.
[ Szerkesztve ]
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
addikt
Sziasztok! Útmutatást szeretnék kérni, hogy a következő igényekre milyen típusokat lenne érdemes megnéznem.
Sennheiser HD558-hoz képest akarok előrelépést, ennek a típusnak leginkább a mély tartományával vagyok elégedetlen, minden más tekintetben jó. Most egy Soundblaster Z kártyáról megy.
- Otthoni használat, szobában.
- Nem fogom vinni sehova, nem szempont, hogy könnyen hordozható legyen.
- Zenehallgatásra, filmnézésre, videojátékra
- 100k alatt legyen, de ha erősítő is kellene hozzá, erősítővel együtt 150k alatt. Nagyon indokolt esetben mehetünk egy kicsit fölé is, de ahhoz nagyon meggyőzőnek kell lennie.
- A fejhallgató új legyen, erősítő lehet akár használt is
- Circumaural, tehát fül körüli, kényelmes hosszú idejű használat esetén is
- Lehet nyitott, vagy félig zárt. Nem szükséges, hogy zárt legyen, de nincs ellenvetésem.[ Szerkesztve ]
-
veterán
Sziasztok!
Fej hallgató beszerzést tervezek, mert a jelenlegi Razer fulhallgato már kezd kicsit kényelmetlen lenni. Mindenképpen vezetékest szeretnek és márka függő nem vagyok. Jó lenne 30 körül rá akadni valamire, de olyan 60 ezer a limit. Játékra használnám és erősítőbe dugva nem az alaplapra szóval mikrofon az nem feltétlen szükséges. Miket tudnátok ajánlani?Az lemaradt, hogy mindenképp “könnyű” füles kellene mivel zavar, ha nagy súly van a fejemen.
[ Szerkesztve ]
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
-szabi-
őstag
Ma kipróbáltam egy Sony MDR-ZX110 fejhallgatót.
Szegény elég tompa hangzással bír.
Az öreg Maxell Retro DJ fejhallgatóm jobban szól.
Szóval nem ez az összecsukható amit keresek. -
Remus389
veterán
válasz MPeter87 #75710 üzenetére
Az 579 ara akciosan 30k volt, szoval eladasnal szamolj vele, h annyira lehet nem lesz konnyu azert.
Ha az amazonos 102 dollárra gondolsz, igen, én is annyiért vettem és az tényleg nagyon kb 30 ezer.
De erre rájön a szállítási költség, meg VÁM, szóval 41 ezerbe került végül. Ennek fényében reális kérni érte 30-35 ezret, semmi baja.
-
galaktikus
aktív tag
Én pedig tudom ajánlani a DT990 Edition 250 ohm-ot. Boldog újdonsült tulaj vagyok és szerintem ez is megfelelhet az igényeidnek.
Rizsa: 5800x -b450 tomahawk max - 2x16 Gb 3200 Mhz Crucial Ballistix Sport AT - Gigabyte 6700 XT gaming oc Productivity: MacBook Pro 13" M1 Apple Silicon
-
veterán
Utána néztem jó a kettőnek és összehasonlítás alapján a nyitott és zárt “rendszer” a különbség és ez esetben a 770 nekem jobb választás. Esteleg más is lenne vagy ár/értékben ez a nyerő? Sennheiser fulesekbol ilyen árban nem nagyon lehet jót találni?
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
Remus389
veterán
válasz MPeter87 #75733 üzenetére
Oké mindegy meglátjuk mennyiért megy el.
Nem érdekel, megrendeltem a 6xx-et. Csatlakoztam a drop-hoz. Holnap már postán lesz, talán egy hét míg megjön. Aztán teszt.
Megmondom őszintén, nagyon bírom azt ha olcsón jutok hozzá a nagyon jó cuccokhoz, ezt nem hagyhattam ki.
[ Szerkesztve ]
-
Remus389
veterán
Minek ez a negativizmus, irigykedsz?
Nem hinném hogy 3 hetet tölt el a vámon, sőt még az 1 hét posta is túlzás, hisz Írországból jön. Lehet már szerdán megkapom.
Hagyjatok már ezzel az erősítővel, elég erős hangkártyám van hozzá. Oké, talán ki lehetne még préselni belőle egy kis pluszt, ha veszek 130 ezerért erősítőt, de lehet azt mondom, hogy nem éri meg.
[ Szerkesztve ]
-
Remus389
veterán
válasz gianni85 #75739 üzenetére
És vámot is szednek? Vagy csak az ÁFA?
A Kínából jövő rendelésekre, akkor miért nincs ÁFA?
Ba cy lus Tudod hogy fogok ez ellen védekezni, úgy hogy teszek rá magasról, élvezni fogom a cuccot és nem ezen fogok gondolkodni hogy milyen erősítőt vegyek hozzá. Ezt a fórumot se fogom olvasni. Tudom hogy itt vannak emberek akik ezt propagálják, hisz üzleti érdekük. A lényeg hogy én élvezzem. A hangkártyám e3lbír még a 600 Ohmosokkal is.
[ Szerkesztve ]
-
gianni85
veterán
válasz Remus389 #75740 üzenetére
Vám nincs, de maga a vámkezelés költsége még 3500ft, azt előbb elfelejtettem feltüntetni.
Kínából érkezőre is van, ha olyat rendelsz, és elkapják a vámosok. Csak annyi a különbség, hogy a Massdrop tutira feltünteti a valódi értékét. Iszonyat mázli kell, hogy egy hd6xx átcsússzon.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ebből gazdagodtam meg. Amúgy nem tudom, miért tiltakozol ellene ennyire. Ezzel az erővel a jobb fejhallgató is totál fölösleges luxuscikk.
Te nem tudsz, csak hiszel. Hiszel a hangkártyádban, hiszel a fejhallgató jelentőségében, de az erősítőében nem, mert nem akarsz rá pénzt kiadni, inkább hitegeted magad meg lehülyézel egy komplett topikot 0 tapasztalattal, hogy nem olyan fontos, meg sörteszt, meg kutyafüle.
[ Szerkesztve ]
-
Remus389
veterán
válasz gianni85 #75742 üzenetére
Oké, (57000*1,27)+3500Ft=75890+15 dolcsi posta, az 4300Ft, tehát 80 ezer lesz, és? Pontosan ennyivel számoltam, 75-80 ezerrel.
Tekintve hogy ez egy HD650 és vadonatúj, rohadt jól járok így is. Sőt még a sötétkék szín jobban is tetszik, tökéletes.
[ Szerkesztve ]
-
Dave™
nagyúr
Na látod, ezt elég gyorsan sikerült is megcáfolni, kb. pont ennyire erős alapokon áll az összes többi terved/ötleted is. Nem kell erősítőt használnod, szólni fog a hangkártyáról is, igaz közel sem úgy ahogy kellene, de neked jó lesz úgy is, mert te ezt is jobban tudod. Ha semmiképpen sem akarsz erősítőt venni vehettél volna valami érzékeny audio-technica vagy egyéb fejest, ami tényleg jól szól még egy hangkártyáról is, nem pedig az egyik legnehezebben hajtható Sennheisert, de te okosabb voltál mindenkinél, szokás szerint. Segíteni csak annak lehet, aki hagyja, te nem hagyod, így nem tehetünk mást, mint jó zenehallgatást kívánunk
-
Dave™
nagyúr
Nekem a HP50 meg a DT770 kb. a skála két szélsőértéke, nehéz elképzelni hogy valakinek mindkettő bejöjjön. A NAD minden hibája ellenére a legjobb vétel 50-ért, és nagyon nehéz ezt leírnom, mert ennyiért kapni MSR7-et is, de sajna tényleg jobb a NAD
HD6XX helyett is jó lett volna, kicsit hasonló karakter és ez tényleg jó hangkártyáról is. Sőt, áfával is belefér 200 dollárba
-
Bodz
nagyúr
Jelen... Bár nyilván jobban tetszik a HP50.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Politika
- Okos Otthon / Smart Home
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest