-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Victoryus94
őstag
Veho Z-8:
Én 2 napja "tesztelem". Nem lett rendesen bejáratva, de a hangja jó. Erősen veri az előző fülesem. Sajnos nem túl kényelmes... Alig tudom elviselni 25-30 percig. Fáj, ég tőle a fülem. Séta/utazás közben pedig kifejezetten zavar, szinte percenként igazgatni kellene.Még nem döntöttem el, mi legyen vele. Még egy átlag sorozat részt sem bír végig...
Zenét meg nem 3 szám erejéig hallgatok.[ Szerkesztve ]
-
bobby_30
tag
Sziasztok!
Avx-en elég sok Akg Q701 van eladó, érdekelne hogy van-e ennek valami oka, vagy csak így jött ki a lépés. Esetleg jó lehet-e a Denon 300-hoz, mert akkor lehet beruháznék egyre. A másik kérdésem az lenne hogy mi a vélemény az Akg k550-ről, mivel használtan igen jó áron hozzá tudnék jutni. Vagy valamiért esetleg ellenjavalt. A teszteket elolvastam mindkettőről, inkább személyes vélemény érdekelne, az általatok ajánlottakkal szemben. -
Dorien
veterán
válasz bobby_30 #54202 üzenetére
Tudtommal ezeket az AKG-kat előszeretettel hamisítják, remélhetőleg a hirdetett példányok eredetiek. A Q701-hez azért kellene még valami erősítő is, pl. Presenter3 + LM6172, a DA300 önmagában nem lesz elég, ha valami basszust is szeretnél... A K550 sokkal könnyebb eset hajthatóság terén, de ez csak egy zárt fejes. Az Audio-Technica nyitott fejesei is könnyen hajthatóak, itt főleg az AD500X, AD700X, AD900X környékén nézelődnék a DA300-hoz. Az AD500X neccesen még itthon is elfogadható árú (új 45k, használt 25-30k), de feljebb csak külföldi vagy használt beszerzéssel érdemes foglalkozni.
Wherever you go - go with all your heart.
-
Dorien
veterán
Otthon vagy tömegközlekedésen? Circum vagy supra? Zárt vagy nyitott?
Összefoglaló please.
All-roundernek én az ATH-M40x-et ajánlanám.Sinesol: Állítólag rengeteg fejhallgató fázishibás, talán egyedül a Beyer T70-re írta anno Schawo, hogy annál nem hallott semmi fázishibát. Aprón a K701-eket sem nagyon vitték el 40k felett eddig sem, a Q701 meg nem sokban különbözik tőle. A Beyerek, Sennik valamivel jobban tartják az árukat.
Wherever you go - go with all your heart.
-
törölt tag
Szerintem csak sokan megveszik a Q701-et, mert viszonylag olcsó, és az AKG neve jól cseng azért a nem túl jártasak fülében is. Aztán rádugják valami gyenge forrásra, és jön a koppanás, hogy hát ez nem úgy szól. Mert a legtöbb ember a "jól szól" kifejezést a döngő basszussal azonosítja. Ezután meg csak egy darabig képes önigazolásként tartogatni a fejest, mielőtt mégis eladná.
Viszont a DA300 ugyanúgy nem lesz jó alá, a fejes kimenete elég harmatos.
-
Bodz
nagyúr
Ha tényleg nincs semmi baja, akkor itt egy jó vétel.
-
sting2
addikt
DA 300 + ATH AD500x de még inkább AD900x
Nagyon jól kijönnek egymással.
A Denon Fun, világos, gyors karakterét, jól közvetítik az ATH fejesek, sok részlettel, széles térrel, legies hangzással, dinamikával.
Azóta is a fülemben van..Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
Bukk900
őstag
A feletted ajánlott, vagy a Focal Listen is megérne egy próbát. Listen teszt.
Tudom sokan elfogultnak tartják a tesztoldalt, de abban egyetértek velük a Classic kapcsán, olyan érzés, mintha nem is a fejhallgatóból jönne a zene... -
Tomacko
senior tag
Jól mutatna nálam a Cobalt 816 dobozok tetején, pihenés közbe De nem vagyok rá hangolódva ennyire a fejesekre
Ha nem ismered meg a barátság titkát, igazán nem is tudsz semmit. Tomi ---ZTE Grand X IN--->Motorola Atrix 4G--->Sony Xperia S--->Huawei Ascend P6 ---> Asus Padfone S --> Xiaomi MI-A2 Lite
-
superg
senior tag
Segítenétek nekem egy Hyprex Cloud vagy ATH M40x-hez minőségi PC hallgatáshoz mik kellenek még?
Dedikált hangkártya elég vagy kell még DAC fejhalgató erősítő is.Elég outsider vagyok csak szeretnék már minőségben is zenét hallgatni és nem teljesen tudok eligazodni.És milyen "kiegészítők" lennének ajánlottak.Tudom van erre külön topik majd felkeresem. -
rukh
senior tag
Hi!
Ajánlást kérnék fejhallgató vásárláshoz:
- utcai, utazás közbeni használat, cél a külső zajok kizárása és a kényelmes viselet,
- a zene forrása mobiltelefon, szinte csak könnyűzene,
- max. 10-15 eFt, itthoni beszerzés (esetleg megbízható, gyors külföldi).Előre is kösz,
RukhÜdv mindenkinek, Rukh
-
Samtya
senior tag
Tippek csak felsorolva, nem mind szigetel tökéletesen, sőt egyik sem.
[link] [link] [link] [link]A következők nem tudom, hogy megérik-e az árukat, hátha valaki megmondja.
[link] [link] [link]#54214 superg: elég a hangkártya is (bár a hangkártyákon belül is vannak eltérések), de ha költenél 20-30 ezret forrásra, az érezhető lenne ezekkel a fejhallgatókkal.
-
Darabokra
senior tag
Üdv!
Először is leszögezném, hogy nagyon új vagyok a témában, 2 fejhallgatóm van otthon(1 vezetéknélküli Sony és egy vezetékes Trust valami..), nem gondolnám hogy jól szólnának, nem is azért vettem őket akkoriban.
Most viszont szeretnék egy "normálisabb" fejhallgatót.
1.) Hol szeretnéd használni a fejhallgatót?
Csakis otthon.
2.) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni?
Zenehallgatás, rap, modern elektronikus zene, film, játék.
3.) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
12k a maximum.
4.) Új vagy használt?
Használt.
5.) Circumaural vagy supraaural?
Circumaural.
6.) Zárt vagy nyitott?
Csakis zárt.
7.) Milyen hangzást vársz a fejhallgatótól, mi az, ami zavar?
Tiszta, szép hangzást, korrekt mélyhangzással, de ne nyomja el a többi hangot sem. Ami zavar, ha irreális a mély, és nem szép a hangzás. De mint mondtam, új vagyok a témában, nem biztos, hogy megfelelően fogalmaztam.
8.) Honnan vásárolnál?
hardverapro
9.) Milyen forrással rendelkezel (miről hallgatnád)?
PC valószínűleg. ezért jó lenne egy 2 méteres vezetékkel rendelkező. -
törölt tag
Ajáljatok valami jót
Feltételek:
- circumauralis
- előny ha nincs vezeték
- 25-35k
- otthon hallgatnám: zene, film, játék kb ebben a sorrendben. (zene ízlésem elég szereteágazó, így nem lenne sok értelme részletezni )
- a magas hangokat nem szeretemMediaMarkban már felpróbáltam az összeset, de csak a Sony 60k-s fülese volt igazán kényelmes
ps.: korábban TECHNICS RPF-500 fejhallgatóm volt, imádtam, de már széttörtem 2-t idegességtől[ Szerkesztve ]
-
Samtya
senior tag
válasz Darabokra #54232 üzenetére
Ez jó kérdés, sajnos én nem tudom eldönteni.
A többiekhez egy kérdés:
Ezek vajon jól mérnek? -
Spíler
őstag
válasz Darabokra #54232 üzenetére
A K72-őt nem ismerem csak a fórumtársak véleményéből.HD681EVO-m viszont van.Szép hangja van minden tartományban,ár/érték(hangzás)tekintetében az egyik legjobb vétel.Jár hozzá+plüss párna+3m-es kábel+tok.Plüss párnával hangolni is tudod.
Ne vigy minket a kísértésbe. Magunktól is odatalálunk…
-
Spíler
őstag
-
Bodz
nagyúr
válasz dgyuri0123 #54240 üzenetére
Nem kifejezetten jó füles, részemről nem ajánlott.[ Szerkesztve ]
-
Samtya
senior tag
AH-D1001 a CAL. Ez azért gyengébb. Review.
-
Spíler
őstag
Köszi a választ mindenkinek.
Most én is úgy tettem mint aki először akar fejest venni,kérdeztem és csak utána kezdtem el informálódni a készülék után.
Jó pár teszt van róla a neten,én inkább kihagynám.[ Szerkesztve ]
Ne vigy minket a kísértésbe. Magunktól is odatalálunk…
-
Duwad
tag
Sziasztok,
a segítségeteket szeretném kérni. Elsősorban itthoni használatra, de ha úgy adódik akkor utcára is kivihető vezeték nélküli fejhallgatót vásárolnék beépített mikrofonnal. Célját tekintve zenehallgatásra, haverokkal való beszélgetésre közös játékoknál és ha lehetséges, akkor utcán telefonon (NFC vagy Bluetoothon keresztül) szintén zenehallgatásra lenne használva. "Circumaural vagy supraaural?" kérdésre nem igazán tudok válaszolni, korábban teljes fület befedő készülékem volt, így azt szoktam meg, de nyitott vagyok mindenre Hangzást tekintve nincs különösebb elvárásom, legyen benne azért hangerő , ha szükséges és ne legyen rossz minősége. Eddigi kutatásom alapján ezt dobta ki a gép, így árban maximum egy ilyenre gondoltam (22e Ft). Amire azt mondták, hogy árát tekintve gépen nem fogom tudni kihasználni teljesen, valamint az üzletben is az ajánlott adapter a szabvány miatt 5e Ft lenne, amit azért kicsit sokallok. Remélem tudtok sikerült összeszednem nagyjából a dolgokat
Előre is nagyon köszönöm a segítséget,
Duwad -
vendingo
veterán
Egyre jobban tetszik az SHP600 és vele együtt a fejhallgatózás.
Ami fura, hogy merőben más zenéket is hallgatok, mint korábban, mert élvezet ezzel a fülessel hallgatni, még ha belépő is. Ha tavaszig töretlen lesz a lelkesedés, akkor nagy beruházások lesznek.
Jelenleg fejes erősítőn gondolkodok, mert még mindig nem vettem.
A Cloud Atlas OST nagyon adja fejessel, sokkal másabb, mint korábban hangfalakon.
Korábban hiányoltam a mély hangokat, xonar dx óta még soknak is érzem, főleg, hogy kezdi megszokni a fülem a fejhallgató karakterisztikáját.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Synology NAS
- World of Tanks - MMO
- Call of Duty: Black Ops 6
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest