- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
petata
őstag
válasz #16820480 #46293 üzenetére
Urak, mindenkinek köszönöm a részletekbe menő véleménykifejtést. Esetleg egy gyors fejhallgató erősítő ajánlás?
Dorien: "Azt a Hama hedszetet meg hama dobd ki a kukába."
Nővéremtől kaptam, jó helye lesz a fiókban. Sőt, a mikrofonja tökéletes szkájpolásra.I didn't poison your dinner. I wouldn't do that to food.
-
törölt tag
válasz petata #46301 üzenetére
Hogy kézzelfoghatót is kapj:
Ha én harmincezerért akarnék venni, akkor a Creative Aurvana Live!-ot venném tizenötezerért. Univerzális karakterű, enyhén mélyhangsúlyosság mellett viszonylag egyenletesen kiterjedt frekvenciamenete van, az anno 180 dollárosként sikeres Denon D1001 licensze.
És akkor még mozgástér is maradna a forrásoldal piszkálására. -
tylerddd
veterán
Üdv!
Ezzel a fejhallgatóval szemezek. Laptophoz, telefonhoz lenne használva, de nem tudom, h pl. egy 7G-s iPod nano meg tudná-e ezt érdemlegesen hajtani. Nem a minőségre vagyok kíváncsi, hanem arra, h egy ilyen iPod-hoz kellene-e már erősítő?!
[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Bodz
nagyúr
válasz petata #46282 üzenetére
Nyilván meghálálja a jó forrást, de egyébként nem túl kényes fejhallgató, egész jól tud szólni telefonról is akár. X-Fi HD USB jó lehet hozzá, de van Harveraprón egy Musiland 04 MX, az még jobb lenne (csak kicsit alkudni kell még az árából).
(#46304) tylerddd: Elég hangos lesz. A minőség meg más kérdés, abba akkor ne menjünk bele?
[ Szerkesztve ]
-
Tin
veterán
válasz tylerddd #46304 üzenetére
elég hangos lesz telefonról is, ahogy Bodz írta. viszont, bazisok benne a mély, és közepes forrásról közepesen is fog szólni. plusz, nagy fülűeknek kényelmetlen lehet.
egyébként baromi jó fejes, ha nem nyomta volna a fülem, és 2 óra múlva nem fájt volna a fejem a sok mélytől, akkor megtartottam volna. -
sanyibeni
újonc
Én éppen új fejhallgató vétele előtt állok max 30 ezerig én a Razer tiamat 2.2-re meg a hyperx cloud 2-re gondoltam nem tudom melyiket válasszam.Igazából zenehallgatásra, játékra(elhanyagolható),skype,videónézésre használnám ha tudtok jobbat kérlek írjátok meg köszi.Ja és csak alaplapi hangkarim van és imádom a jó basszust.
[ Szerkesztve ]
-
Bodz
nagyúr
Most már van lehetőségem itthon is nyugodtan hallgatni a Viso HP50-et, ismét megállapítom, ez egy baromira eltalált fejes (és baromira hülyén nézek ki benne). Nagyon kellemes, barátságos hangja van, semmi megszokás nem kellett. Bár kicsit vastagon fog a ceruza, drága a NAD felirat.
(#46307) sanyibeni: HyperX.
[ Szerkesztve ]
-
Bodz
nagyúr
válasz sanyibeni #46309 üzenetére
Jó lesz szerintem a Cloud. Esetleg Magnat LZR 580, de ennek a mikrofonos kábeléhez kell még venned külön egy ilyesmi kábelt, ha pc-vel is használnád a mikit.
(#46310) tylerddd: Erős ellenfél pl. a Beyer DT 770 Pro. de az lenne a legjobb, ha megtudnád ezeket hallgatni vásárlás előtt.
[ Szerkesztve ]
-
sanyibeni
újonc
A cloud mivel jobb mint a tiamat? a tiamatban jobb a térhangzás mivel mindkét oldalon plusz 1 mélynyomó van,jobb basszus és most ennyi jut eszembe de akkor mivel jobb?olvastam hogy jó de azt mondják nem olyan jó a basszus én meg azt szeretném és ha a térhangzás jó az sem baj filmek miatt
-
.DLL
veterán
válasz sanyibeni #46312 üzenetére
Attól a + sok-pont-1 hangszórótól nem fog jobban szólni az a Tiamat. Minőségileg nem. Huppogni, dörmögni, búgni tud, de a zene részleteit elfedi. Ha nem csak robbanásokat, földrengéseket akarsz hallgatni napestig, akkor inkább a Cloud-ot válaszd, aminek az alapját egy normális sztereó fejhallgató adta, s amit többen letesztetünk már innen.
[ Szerkesztve ]
(P.H.)
-
törölt tag
Még egy megjegyzés - talán nem teljesen önismétlés.
Hogy mit veszünk észre inkább, és hogy mely tendenciát látunk inkább általánosíthatónak, abban a ténytudásunkon kívül megintcsak a felhasználó személyiségére is kell utalni. Az említett részeg "metaforaviccet" komolyra fordítva: ugyebár az adott vicc tartalma megfelel az általános közfelfogásnak, belőlem azonban kiszól a szociológus, és a hifista tapasztalatom is inkább arra utal, hogy a "férfiak" (hangrendszerek) többsége jobban észreveszi a szépséget a "ronda nőben" (pocsék hangfelvételben), ha "józan állapotú" (ha magas minőségű, nagyfelbontású) mintsem ha "részeg állapotú" (ha torzítós, ha gyenge felbontású). Én biztosan így vagyok ezzel - mondhatnám, de a viccmetaforára ez esetemben kevéssé fordítható vissza, mert még csak egyszer voltam részeg az ötven életévem alatt, nem véletlenül.
Ugyebár azt akarom hangsúlyozni újra, hogy egy jó ("jó-zan") hifi rendszer feljebb tudja emelni a gyenge elemét, azaz a gyenge eleméből, jelesül a gyenge hangfelvételből is olyat tud kihozni, amit a gyenge elemhez hasonlóan gyenge minőségű rendszer nem tud kihozni. Tapasztalatom (és általában a jó rendszerrel rendelkező hifisták tapasztalata) szerint jellemzően a gyenge hifi rendszer "koncentrál" inkább a gyenge hangfelvétel torzításaira (miközben persze ahogy mondod, részben el is fedi azokat a torzításokat), a jó rendszer azonban nem csak még jobban megmutatja hogy ott vannak a torzítások a gyenge hangfelvételben, hanem annál is jobban kihozza belőle a nemtorzítást is, a nemgyengeséget is, azaz a minőséget. Az én élményeim szerint tehát az utóbbi hatás jobban érvényesül, és azt vélem tapasztalni, hogy a jó rendszerrel rendelkező tapasztalt hifisták zöménél is inkább az utóbbi érvényesül, azazhogy jobb rendszeren a zenehallgatók jó eséllyel közelebb kerülnek a gyenge hangfelvétel megkedveléséhez, mintsem az eldobásához. Mert a jó rendszer nagyon sokat kihoz a pocsék hangminőségű hangfelvételből is.
Most mondom meg, hogy miért logikus is, hogy így legyen - mármint amellett, hogy eleve ez a jó hangrendszer célja, a jó hangrendszer eleve azért készül, hogy a pocsék hangfelvételt is megszerettesse veled. Azért logikus is, mert nagyon ritka az olyan hangfelvétel (még MP3-ra lekonvertálva is), amely annyira pocsék, mint amennyire ronda az a nő, akit már csak a részegség alacsony felbontású ("low-fi") állapotában vagy(unk) képes(ek) tetszőleg nézni. A hangfelvételek eleve válogatott módon, emelt minőségű körülmények között készülnek, tehát jellemzően eleve egy bizonyos minőségű-szépségű szint felett születnek és élnek, nem pedig úgy, mint az esetlegesen születő és szélsőséges életmódot folytató emberegyedek. A hangfelvételek szinte mindegyike szépnek, minőséginek hallható - egy jó rendszerrel (tehát "jó-zan állapotban"). A pocsék hangfelvétel is egy elég magas minőségi szint feletti valami, érdemes kihozni belőle azt a minőséget. Mindez igaz annak ellenére, hogy a hangfelvétel már eleve a valóságban elhangzott hang (zene) igen jelentős torzítása, elfedése.Ergo érdemes pocsék forráshoz is minőségi fejhallgatót venni, még akkor is, ha nem tervezünk javítani a későbbiekben a forrás színvonalán, merthogy nem elsősorban a pocsék forrás fogja lehúzni magához a minőségi fejhallgatót, hanem elsősorban a minőségi fejhallgató fogja magához emelni a pocsék forrást - annak ellenére, hogy persze, a forrás pocsékságát is nagyobb felbontásban fogja mutatni, és némelyek emiatt mégis nekiállnak majd a forrást is fejleszteni. De jellemzően a pocsék forrást megtartók nem az új minőségi fejhallgatót fogják eldobni, hanem a pocsék régit. Ugyanis a pocsék forrás is válogatott, emelt szintű körülmények között születik, egy bizonyos minőségi szintnek eleve megfelel, van belőle mit kihozni, nem olyan mint az emberegyedek egy részének (a rondáknak) a külleme. Az emberegyedek zömének külleme jellemzően esetleges, szélsőséges, nem válogatott körülmények között készül.
Hehe.
Szerk.: Érzékletes hasonlat az analóg korszakból. Jó minőségű analóg lemezjátszók tesztelésénél visszatérő fordulat szokott lenni a tesztelők részéről, hogy mennyivel kevésbé szembetűnő a lemez pattogása-barázdazaja, mint a gyengébb minőségű lemezjátszónál.
[ Szerkesztve ]
-
sting2
addikt
................
ATH AD900X - Még mindig nagyon tetszik a "ragyogása" és gumizva a fejpántot piszok kényelmes is.
HP9500 - Talán még jobb is a tere mint a Nagy testvér Fidelio-nak(de annál picit vékonyabb.), részletez, pontos is, kissé "lassú" vagy csak érzéki csalódás...
HE 400s - Kényelmetlen kegyetlenül, fullos "fekete háttér", Ősi mélyről jövő basszus, izgalmas hangja van de ezt betudom annak, hogy életemben nem viseltem még Planart a fejemen, és kegyetlenül kényelmetlen..
..............
Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
darvinya
titán
válasz #71562240 #46314 üzenetére
Érzékletes hasonlat az analóg korszakból. Jó minőségű analóg lemezjátszók tesztelésénél visszatérő fordulat szokott lenni a tesztelők részéről, hogy mennyivel kevésbé szembetűnő a lemez pattogása-barázdazaja, mint a gyengébb minőségű lemezjátszónál.
Igazság a tűben és azt tartó mechanikában van.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
biokox
tag
Egyébként a lenézet 1210es dj pörgetöbe beteszel egy spu royalt lemész hidba a hangjától én sem hittem volna ha nem hallom.Ami csak a drága high end futóművekhez ajánlott.
-
.DLL
veterán
Valójában három minőséget kell megkülönböztetni:
1.) zeneszerzői minőség: mennyi mindent és hogyan gondolt bele a szerző (vagy szerzők) az adott műbe.¹
2.) a stúdió- és mestermunka minősége
3.) a technikai minőség, ami leginkább a hordozó (CD? MP3? Web?), majd az azt lejátszó eszköz(ök)től függ.Szerintem egy jobb-és-jobb rendszer is ebben a sorrendben kezdi el megmutatni a hiányosságokat, ¹nekem az tűnt fel elsőként néhány dalnál, hogy mennyire üres lett. Amikor a meglévő hangok pontosan lecsengenek, nincsenek összekavarodva, kiderült, hogy közöttük nincs semmi, a szerzők nem álmodtak oda egyebet, az egész olyan polifónikus csengőhangnak tűnt már, ha erősen akarok fogalmazni. (persze nem "midi-s" hangokra kell gondolni) Gyengébb rendszeren ez elég volt, zenei volt, kitöltötte. És ebben az esetben ez nem a meglévő anyag masterelésének hibája, vagy a hordozó formátumé, hanem kicsit kevés volt a meglévő anyag. Valószínűleg ők sem valami szofisztikált rendszeren hallgatták vissza, vagy csak ennyi volt a büzsé, mert ha ezek rendelkezésre állnak, én visszahallgatva bizony tettem volna még hozzá valamit, egy kis harmóniát, ami kitölti, összefogja az egészet, ha netán véletlenül valaki jobb rendszeren is meghallgatná... minőségirányítás nem volt a toppon.
Amíg az első ponttal úgy ahogy rendben vannak a dolgok, addig egy jobb rendszer végül csak emelni tud az élményen szerintem. Persze a mestermunka is necces kérdés, el lehet a keverést is szúrni, de azért ez ritkán ölt olyan mértéket, hogy hallgathatatlan legyen a cucc.
Formátumnál meg tényleg a leggagyibb kódolású 128-as mp3 alattiak azok amik hányingert kelthetnek, egy 192-es AAC, vagy 320-as MP3 hibái már bőven feledhetőek, ha a zenére, a zene ütemére, lendületére koncentrál (vagyis épp hogy nem koncentrál, hanem kikapcsolódik) az ember.[ Szerkesztve ]
(P.H.)
-
törölt tag
Igen, ez így van, de azért mondjuk hozzátenném, hogy pocsék masternél érdemes megemlíteni a Death Magnetic albumot, valami förtelmes. Semmi dinamika, konkrétan majdnem torzít mrá, annyira túlhúzták az egészet.
De amúgy nagyon sok rock/metál műfajbeli alkotásnál ez a helyzet. Vagy nincs pénzük/igényük normális studióra, vagy csak "ezt majd Béla megcsinálja, 15 éve van a zenekarral, érti a dolgát" hozzáállás van mögötte. -
Dorien
veterán
Példa:
Az első kettőbe nem nagyon lehet belekötni. Tavaly SW megnyerte ezt a díjat is: [link]
A Youtube meg kb. ennyit tud minőségben, ennél jobb hanghűséggel nem nagyon lehet egy anyagot feltölteni.Wherever you go - go with all your heart.
-
Kékes525
félisten
Sziasztok!
Csak érdeklődnék, hogy milyen fejhallgatót tudnátok ajánlania mostani Seinhesser HD 650-esem helyére úgy 150-200 ezer forintig, ami egyértelműen jobb nála. Rock, blues, beat, jazz, komoly zenét szoktam hallgatni. Nem akarom még lecserélni, csak kíváncsi vagyok.
[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
Joezyka
senior tag
Elsőre lehet le fogtok hurrogni, de gondoltam leírom a tapasztalatom fejhallgató ügyben.
Kértem itt is tanácsot, hogy milyen fejhallgatót vegyek, ki is választottam, de akkor épp nem volt készleten sehol, más ajánlott füles meg nem volt szimpatikus, az idő meg szorított. Így egy életem egy halálom alapon, maradt az, hogy neten választok valamit ami éppen van. Sajnos csak szubjektív alapon tudtam dönteni, így egy Sony MDRZX310-t választottam (eddig egy Philips SHP2500 volt). Elsőre felvettem és kb 10 perc után mondtam, hogy akkor ezt szépen el is adom, mert nem tetszik semmilyen szempontból. Aztán szerencsére nem értem rá foglalkozni az üggyel, így jegelve lett a dolog, a lényeg, hogy újra felvettem, mert hát nincs más alapon jó lesz ez is. Elkezdtem egyre többet használni, játék / zene főleg és észrevettem, hogy egész jól szól. Olyan hangokat hallok amiket eddig nem. Nem vagyok white fülű, de kezdem érteni, hogy milyen is lehet. Sokkal tisztábbak elkülönültebbek a hangok, van elég mély magas is (számomra). Lehet, hogy ez egy "olcsó bóvli" kategória, de számomra már ez is óriási szintlépés. Azt még szokni kell, hogy supraaural és a külvilágból nem hallok semmit mert sokszor kommunikálok közben (pl asszonnyal játék közben) de kényelmes, nem töri a fejem, és a fülemet se bántja.
Ha szép nem vagy, hülye ne legyél!
-
fattyu
veterán
válasz Kékes525 #46324 üzenetére
Egyértelműen sokkal jobbat én véleményem szerint nem nagyon lehet.
MÁST igen.
Lehet kiszolgálás oldalára költenék inkább... persze nemtudom most miről szól.
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
zsocy
őstag
válasz Kékes525 #46324 üzenetére
Nem tudom hogy jobb-e vagy sem, de most "akciós" a Kácsánál az Audioquest Nighthawk, 150 ezer pénz. Nem hallottam még szólni, de érdekes lehet.
-
Samtya
senior tag
válasz Joezyka #46326 üzenetére
Ezt úgy hívják, hogy bejáratódás. Újonnan sok fejhallgató rosszabbul szól, mint bejáratva. A bejáratási idő tipusonként változó, 10-100 óra általában. Sonyval nekem is volt ilyen tapasztalatom, meg Denonnal is. A ZX 310-nél vannak lényegesen jobb fejhallgatók 15000 Ft alatt is.
-
Joezyka
senior tag
válasz Samtya #46329 üzenetére
tudom, hogy van, ki is választottam. De ez konkréten 6200 Ft volt (ákcijóss volt). és mondom, teljes "hasra csapás" alapján lett választva, mert sürgősen kellett. De így utólag nem bántam meg (szerintem azért szerencsém is volt).
De most jön a
hülyekérdés, hogy mi a különbség a kategóriák között? Találtam én 100e Ft-ért is fejhallgatót, de nem tudom elképzelni, hogy az mit tudhatHa szép nem vagy, hülye ne legyél!
-
Joezyka
senior tag
-
Speeedfire
félisten
válasz BigBlackDog #46332 üzenetére
Hol vannak az ajánlott 50k feletti fejesek? Én sehol nem láttam ilyet, pedig kerestem már.
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
Ribi
nagyúr
válasz Speeedfire #46334 üzenetére
Inkább csak nem ajánlottak vannak, mert ott sokszor már csak egyéni preferencia.
-
törölt tag
válasz Speeedfire #46334 üzenetére
Itt nincsenek olyanok "listázva", mert ahhoz az már túl kifinomult szint. Folyamatosan esik szó róluk a topikban.
-
törölt tag
-
nagyúr
Sziasztok,
A hétvégén hosszabb ideig volt alkalmam tesztelnem haverom Beats Studio 2.0-ás fejesét, és elhatároztam, h veszek én is egyet. A hangzása tetszett, de az aktív zajszűrés miatt viszont biztos, h egy másik típust választok, de hasonló árkategóriából.
Rengeteg tesztet elolvastam, és itt is rákerestem az általam preferált típusokra, de még nem tudtam dönteni. Első körben az M50x-en gondolkodtam, utána jött képbe az MSR7, majd ma képbe került a Momentum, illetve az Urbanite XL. Az Urbanite mellett az ára szól leginkább -most 35 ezerért árulja az Extreme, ami igencsak versenyképes ár szerintem-, illetve talán ez áll a legközelebb a Beats hangzásához. A Második "kedvencem" a MSR7 majdnem kétszer annyiba kerül, és nem is igazán az én stílusom (fekete színben talán igen). Leginkább itthon használnám, 40% hip-hop , illetve egyenlő arányban rock, jazz, blues, pop, és elektronikus zene hallgatására.
Tudom, h leggyakrabban azt javasoljátok, h tesztelni kell a fejeseket vásárlás előtt, de erre most nem lesz lehetőségem. Igazából csak egy megerősítésre lenne szükségem, h nem járok rosszul a Urbanite XL-el.. Vagy szerintetek vegyem inkább az MSR7-est vagy vmi más típust javasoltok?Köszi előre is a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
BigBlackDog
veterán
válasz bulikavagyok #46339 üzenetére
"MSR7 majdnem kétszer annyiba kerül, és nem is igazán az én stílusom (fekete színben talán igen)"
Ezt nem teljesen értem, a feketének is ugyanolyan a hangja szerintem. Mi nem jön be a hangjában, mit hiányolsz/sokallsz?
[ Szerkesztve ]
-
Speeedfire
félisten
Pedig érdemes lenne szerintem összeszedni őket.
kammerer: Szerintem meg pont, hogy itt lenne érdemes. Mivel már nem kicsi összeg (szerintem) és jó lenne több véleményt hallani róluk.
pl amiket kinéztem jó lenne leírást kapni róluk, hogy melyik mire ajánlott és miért
Úgy kell összekaparni az infókat.-Beyerdynamic DT 770 pro
-Beyerdynamic DT 880 pro-Grado SR80i
-Audio-Technica ATH-M50x-AKG K 550mkII
-ATH M40X
-akg q701[ Szerkesztve ]
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
nagyúr
válasz BigBlackDog #46340 üzenetére
Bocs, ez tényleg nem volt egyértelmű. A kinézetére gondoltam (GM).
-
BigBlackDog
veterán
válasz bulikavagyok #46342 üzenetére
Na, akkor ebben nem nagyon tudok tanácsot adni. Ennyire számít a kinézet? Úgyis csak hallgatni fogod (legalábbis ideális esetben nem az asztalon porosodik a szemed előtt ).
Mondjuk szerintem az MSR7 hangban nem rossz, de az új árát én nem adnám ki. Szerintem van jobb hangú, kényelmesebb fejes is annyiért. Mondjuk, ha a karaktere bejön, akkor nem feltétlen rossz választás hangminőség alapján. Persze ez csak a saját véleményem.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz BigBlackDog #46343 üzenetére
Annyira nem számít a kinézet, ezért is írtam, h az a második "kedvencem".. Azzal, h annyira nem tetszik a kinézete, inkább csak magamat próbálom győzködni, h ne vegyem meg, mert jó lesz feleannyiért az Urbanite XL is.
Melyik az a "jobb hangú, kényelmesebb fejes is annyiért"?[ Szerkesztve ]
-
BigBlackDog
veterán
válasz bulikavagyok #46344 üzenetére
Saját véleményem és ízlésem alapján a következőeket venném megfontolásra.
- Beyerdynamic DT770 (zárt), DT880 (félnyitott), DT990 (nyitott)
- Audio-Technica ATH-AD500X, ATH-AD700X, ATH-AD900X (ezek nyitottak), ATH-AD500X, ATH-AD700X, ATH-AD900X (ezek zártak)
- AKG K701, K702, Q701, Q702Mindegyik azért más karakter, mint az MSR7, tehát azért megfontolást igényel a dolog. Illetve itt már nagyon nem mindegy szerintem, hogy milyen forrásról hajtanád. Persze ez mind csak a saját véleményem.
-
Ribi
nagyúr
válasz Speeedfire #46341 üzenetére
Amikor én kerestem fülest, max 50k felkiáltással meghallgattam HD201 után pár superluxot és számomra kategóriákkal rosszabb, dobozhangja volt mindnek. Lehet csak bejáratódás miatt. Azt hiszem egy Q701 is volt, de annak is nagyon fura hangja volt. Fülestalin viszont a tuning Q701-nek jó hangja volt. Majd megint fülestalin az ATH M50 nagyon nem jött be, de az megint out of the box volt. Szóval vagy csak nekem van nagyon fura hallásom, vagy nagyon különbözőek a fülesek és meghallgatás nélkül venni bármit nagyon zsákbamacska.
BigBlackDog: D nélküli a zárt: ATH-A900X (copy paste átka )
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz BigBlackDog #46345 üzenetére
Köszi, ezeknek is utánanézek!
-
Speeedfire
félisten
Én most a fejes talit várom, de nem akarok meghallgatni n db fejest, mikor n-x db is elég lenne az igényeimnek.
Jövő héten tervezek elmenni a fejhallgató plázába is, de ott sincs időm/kedvem mind végighallgatni. Jelenleg az m50x felé húzok, tele vannak a fórumok vele, hogy mennyire jó. Itt is elég jókat írtak róla. De érdekességképpen meghallgatném a Q701-et is, mert amazonon elég olcsón van most. Illetve itt a fórumon nagyon fröcsög a D770 is, arra is kíváncsi vagyok.Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
zsocy
őstag
válasz bulikavagyok #46339 üzenetére
Hello itt is Bulika!
Mi lenne a forrás amiről menne az a fejes? Amiket BigBlackDog írt mind nagyon jó, de eléggé forrás és erősítőigényes némelyik. Telefonról vagy simán a gépről pl. lehet hogy pont az Urbanite XL szólna a legjobban.
Egy előző beszámoló alapján V karaktere van, talán hasonlít a Beatsre. Bár a Studio 2.0 pont egy jobban sikerült darab tőlük.Edigital Miskolcon is van, maximum ha nagyon nem jött be a Sennheiser elállsz a vásárlástól...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs