Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pucz

    senior tag

    Tudna valaki nekem segíteni?

    A mai nap még szeretném megrendelni a fejest, de nem igazán tudok dönteni. A listámat már lecsökkentettem 2 fejesre.

    - AKG K512 MKII
    - Sony MDR-ZX600

    A Sony fejesbe elméletileg ennek a membránja van beleépítve.

    A Sony dizájnba nagyon tetszik (Fekete-piros, meg a szalagkábel... :)) ), viszont szerintem ez annyira nem kényelmes mint az AKG.

    Tesztet nem találtam erről, csak egy videót. De ott semmi különös nem hangzott el, amiről megtudnák némi infót. Az AKG-ről azt hallottam, hogy elég jól szétszedi a zenét, nincs benne dominálás. Viszont a mélyre azt mondják, nem egy űberbrutal. De azt is olvastam, hogy doboz hangja van. De ezt nem sokan írták. Viszont a tulajdonosa úgy mondta, hogy 2 hónap használat után, gondolom hogy bejáródott, megtáltosodott a mély.

    Az AKG nagyon kényelmesnek néz ki, a Sony meg inkább mint dizájn. Végülis mind a 2 tetszik, de a hangzás lenne a lényeg. Szeretem a cicegő magasat, ezzel arányos közepet, és szeretem a sok mélyet is. Egy kis EQ-zás jöhet persze!

    Telefonról, meg erősítőről lessz hajtva. Sam Galaxy S3. Zene stílusba mindent meghallgatok. Szeretem a roctól kezdve, a pupci pupci zenéken át, a rap-ig, és stb! De inkább Drum and Bass, Dubstep, és elektronikus zenék mennek, némi rock-al, és epic music-al!

    Tapasztalatokat elfogadok. Sajna a közelbe nem igen tudom ezeket kipróbálni! :R

Új hozzászólás Aktív témák