- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz DonThomasino #4452 üzenetére
Én úgy vagyok vele, ha amazon / eBay, ahol van olyan, amit akarok, akkor amazon / eBay. Bizonyos dolgokért megéri kicsit "küzdeni".
Azt mondom neked, ha már egy normális padról van szó, ne azt az 1-2-3 ezer Ft-ot sajnáld, mert hosszútávra veszel céleszközt. Mindenesetre a te pénzed, én csak a véleményemet mondtam el.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Imurai
tag
válasz jaffa 2843 #4441 üzenetére
Kösz, kipróbálom a QCK Mass Pro-t.
-
Con Troll
senior tag
Sziasztok,
keresőt használtam, de nem találtam eszmecserét ezzel a paddal kapcsolatban. Ismeri valaki? Érdemes megvenni, vagy inkább hanyagoljam?
-
válasz Con Troll #4455 üzenetére
Nekem Tt padok közül még csak a Dasher-hez volt "szerencsém", de az akkora egy utolsó hulladék, hogy az utódai irányában sem lennék túl bizakodó.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
kozákovics73
csendes tag
sziasztok.találtam egy SteelSeries Qck egérpadot és azt szeretném kérdezni h szerintetek egy Roccat Kova alá jó lenne e.nem ismerem ezt a padot ugyh tudna vki mondani valami véleményt h a fenn nevezet egérhez jo lenne e.köszi
-
válasz kozákovics73 #4457 üzenetére
Jó.
-
Imurai
tag
Megint én
Még jó, hogy nem rendeltem meg a Qck-t. Az utóbbi napok használata során kiderült hogy szükségem lesz egy csuklótámaszra is, a Deathadderpicit magas jelenlegi formájában a gyors és precíz mozgatáshoz. Mit ajánlanátok ami a kihúzható bill-tartón elfér a billentyűzet mellett? (ez kb 18 centi szélességben, de bemehet 10-20 centit a bill alá simán. Függőlegesen nincs megkötés)
Esetleg vegyek vmi óccó padot csuklótámasszal és arra nemes egyszerűséggel tegyem rá a qck-t? Egy haver még az ollót is javasolta. -
Sonja
nagyúr
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
drtimot
aktív tag
Mik a tapasztalatok Amazonról való (egérpad-) rendeléssel? Artisan padokat nézegettem, és ami ott 18 dollárnál kezdődik, az Ebayen 60 eurónál. Van valami trükkje a dolognak? (Olyan nagy lenne a postaköltség?)
Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/drtimot/index.html
-
drtimot
aktív tag
válasz jaffa 2843 #4462 üzenetére
Áltlánosságban itt lapozgattam.
Ha még konkrétabb linket szeretnél, akkor itt van három. Nem találok rajtuk shippingre vonatkozó információt (gondolom végig kellene kattingatni egy rendelést egy accounttal), de a "fulfilled by amazon" dolog nekem azt sugallja, hogy elég általános szabályok vonatkoznak a szállításra.
-
zuzu000
őstag
Valakinek van ilyen egérpadja? Ha igen, vélemény?
-
zuzu000
őstag
válasz jaffa 2843 #4466 üzenetére
Noname? Thermaltake?
-
zuzu000
őstag
válasz jaffa 2843 #4468 üzenetére
Legyen inkább Razer Goliathus Speed?
-
nyunyu
félisten
válasz jaffa 2843 #4468 üzenetére
Gyártsanak olyat ami eddig is ment nekik. Házak, tápok, stb.
Gyartottak egyaltalan olyanokat?
Lasd Xaser I-II=Chieftec Dragon, Xaser III-V=Casetek CK-1019, stb.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
válasz drtimot #4472 üzenetére
Nyilván a VE verziókról van szó. Azért olcsóbbak, mert az alsó, gumírozott részük nem olyan jó minőségű, mint a drágább változatoké.
-
drtimot
aktív tag
válasz Synthwave #4473 üzenetére
Köszi az infot - nem tudtam, mit takar a VE dolog. Ugyanakkor vannak olyan modellek is itt olcsón, amikben nem szerepel a VE jelölés, akkor azok jobbak? (Hien Hard/Mid/Soft S, Zero Mid S modellek 22,4 dollárért pl. - ezekről mi a vélemény?)
Ahogy látom, azért a VE modellek is ajánlva lettek - ezekkel azért jobb akkor vigyázni? Miben nyilvánul meg a gyengébb minőségű alj, csúszkál, vagy mondjuk kopik?Én nagyon nem értek az ilyen oldalak közötti nemzetközi árképzéshez, de furcsállom, hogy ami itt pl. 37 usd, az mondjuk ebay.de-n 54 euró (Shiden-Kai vagy Shiden-Xsoft M). Ez tulajdonképp kétszeres ár - a Hayabusa modellnél ez a különbség már két és félszeres (40usd vs 71 eur).
-
válasz drtimot #4474 üzenetére
Egy idő után nem tapad annyira, mint a nem-VE.
"Hien Hard/Mid/Soft S, Zero Mid S modellek 22,4 dollárért pl. - ezekről mi a vélemény?"
Kicsik.
USD árak mindig is sokkal jobbak lesznek, mint az EUR.
-
Szatesz.
aktív tag
Sziasztok!
Ezek a razer egérpadok közül melyik a legjobb razer taipan egérhez!
Most rendelem és azért kérdem, mert akkor hamar megjönne egy helyről! -
Szatesz.
aktív tag
válasz jaffa 2843 #4477 üzenetére
De, képzeld mind a 2 topikban megtaláltam az első hszt.
Akkor ne is kérdezzen senki semmit mert az első hsz.ben minden benne van.... Egyéni vélemények is érdekelnének ... -
xLt`
tag
Sziasztok.
Segítséget kérnék attól akinek esetleg több tapasztalata van.
Jelenleg egy mx518 egerem van régi teflontalpakkal használom egy corepad magma üveg egérpadon.
Üveget leváltanám egy szövet esetleg müanyag egérpadra.
Qck+ egérpadom volt, végülis az bevált de eladtam.
Illetve, ha már padot veszek, lehet vennék egy g500-as egeret is. Ehhez ha jól tudom most még nem kell teflontalpat venni, mert van rajta. Ha marad az mx ahhoz vegyek teflontalpat is?
Qck mass és roccat taito-t néztem eddig kiszemeltnek.
Max 5k a keretem egérpadra. Bármire nyitott vagyok.
Üdv -
xLt`
tag
válasz WolfheartGR #4481 üzenetére
Igen g400at akartam írni, már nem tudtam szerkeszteni.
Qck plusom volt már. Ez a Qck mass miben más?
Teflontalpat vegyek? Hyperglade van rajta.[ Szerkesztve ]
-
6 mm vastag a 2, ill. 4 helyett és némileg kisebb, mint a QcK+ (de ez benne van az 1. hsz-ban ).
-
polgi803
őstag
Sziasztok!
Razer Vespula padot akartam venni,de lebeszéltek róla ugyanis a felülete 3 múlva fehérre kopott...tudnátok esetleg hasonló teljesítményű padot ajánlani DA V2 alá amin szintén ilyen frankón siklik az egér?! A Destructor-on sem siklik ennyire könnyedén,mert láttam...ha esetleg azt ajánlanátok...az ára lehet 13K-ig bezárólag...köszi a helpet!
-
nagyúr
Sziasztok! Neharagudjatok, hogy nem olvasom el az első hsz-t, de most nem vagyok olyan hangulatomban A kérdés az, hogy tudnátok esetleg nekem ajánlani valamilyen egérpadot, mert ami van(Slide Pad) az már kikopott eléggé, és az egér is dülöngél már rajta Maximum 5eFt-ot szánnék rá, és az egerem egy 1600ft-os HáPé. Nem szoktam FPS játékokkal játszani, így nem kell hogy úgy csússzon, mint a takony. Bár ehet cseréltem az egeremet majd valami jobbra. Köszönöm!
-
válasz KaiotEch #4486 üzenetére
"most nem vagyok olyan hangulatomban"
...
1600 Ft-os HáPé egér mellé tök jó a 200 Ft-os textilpad.
-
nagyúr
-
-
polgi803
őstag
Erről mi a véleményetek? Mert akkor ha jó lenne szerintetek V2 alá,akkor megrendelem ebay-ről...csak azért ,mert sehol nem lehet kapni Mantis-t
RAZER MANTIS SPEED AVA Special Edition Mouse Mat
[ Szerkesztve ]
-
sampe
aktív tag
Sziasztok!
A4tech X7-710BH típusú egeremhez szeretnék egy használható padot, játékra lenne használva.
Mindenféle ajánlatot meghallgatok jöhet új, avagy használt, árkategóriát körülbelül 5000 Ft-ban állapítanám meg.Köszönöm!
Üdv
Sampe"A bosszú a legédesebb gyönyör a dugás mellett" 2Pac // Ha elfelejtenék PÜ-re válaszolni, írj emlékeztetőt nyugodtan, ember vagyok én is.
-
sampe
aktív tag
Unalmamban átfutottam a topikot
Találtam egy számomra szimpatikus típust:
Razer Goliathus Standard Control
Meg is rendeltem, azt nem részleteztem ugyan, de lövészkedéshez használnám bf3-ban így fontosak számomra az apró, precíz, pontos mozdulatok, remélem hétfőre vagy keddre ide is ér, és leírom a tapasztalataimat. Bízom benne hogy jól döntöttem."A bosszú a legédesebb gyönyör a dugás mellett" 2Pac // Ha elfelejtenék PÜ-re válaszolni, írj emlékeztetőt nyugodtan, ember vagyok én is.
-
xLt`
tag
Rendeltem egy qck massot. mx518hoz kell majd teflontalp is ugye? van rajta régi hyperglide, de nem tudom jók-e még.
-
xLt`
tag
válasz jaffa 2843 #4495 üzenetére
Vettem hyperglide-t is. Nem is tudtam, hogy 10 van egy csomagban az két szett.
Feltettem, határozottan jobban csúszik, tehát a régi már el volt kopva. Egyébként elárulná valaki mivel jobb a qck mass a sima qck-nál? Vagy nem is jobb
Érzem, hogy vastagabb, de az anyaga szinte ugyanaz.
Olvastam, hogy a textilpadokat is lehet fújkálni szilikonsprayel. mehet rá?[ Szerkesztve ]
-
-
nyunyu
félisten
Multkor probaltam savmart uvegen az MX Revomat, 5 perc uvegen egereszes melyebb nyomott hagyott a HGn, mint elotte 4 ev muanyag alatet.
Ezek utan nem csodalom, hogy az Icemat padot hasznalo juzerek 3 havonta vehettek uj tappancsokat.Sulyos az, hogy az uvegen jobban csuszik a filleres cellux, mint a teflon HG, raadasul a hangja sem olyan, mint amikor suliban korommel kaparasztad a tablat.
Mas teszta, hogy a lezeres eger a mart uvegfeluleten hajlamos eltevedni. (tukorsiman szimplan meg sem mozdul.)
Legalabbis eddig sosem tunt fel az angle snapping, uvegen viszont az elso majdnem teljesen vizszintes mozdulatnal kiakadtam, hogy miert nem mozdul fuggolegesen a celkereszt.Tettem is vissza a jol bevalt muanyagot, azon nem csinalja.
Azon persze a filleres cellux nem csuszik.Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Skalci
tag
Egy elég egyszerű kérdésem van, és elsősorban olyan válasza érdekelne aki esetleg használta már mind2 padot. Egérpad vásárlás előtt állok, és 2 modellre szűkült a kör, ami közül választanom kéne.
Steelseries Qck (400x450mm) vs Razer Goliathus Control (444x355mm).
A kettő között elég nagy árkülönbség van, de nemtudom, hogy a razer megéri-e azt a többletet.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest