- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
iamthesonar
aktív tag
en nem rendeltem meg soha egerpadot amit kineztem mindig elmentem az uzletbe es megvette.
amugy jatekra 2011-ben meg mindig jobb a madzagos eger szerintem is. egyetlen olyan wireless egeret nem talaltam meg ami jo lett volna fps-re ugy hogy hasznalom a sajat eger beallitasaimat kesett es laggolt a mozgas... a te egeredben mar uj 2.4ghz-es jelado van tenyleg lenyegesen gyorsabb mint a regebbi wireless egereke. ezert lennek kivancsi a te egeredre. amugy en nem 1000hz-en hasznalom hanem 125hz. ami azt jelenti hogy 8/ad akkora sebessegem lesz azert mert le kell valahogy csokkentenem a szenzemet annyira hogy tudjak celozni. a 2.4ghz-s jelado valoban nem kesik mar 18-20ms-eket de 8-10 igen is itt van a szuk keresztmetszet az alap 8ms-re rajon meg 8-10 ami mar zavaro laggot eredmenyez az en beallitasaimmal es ha gyorsabbra veszem nemtudok jatszani mert nemtudok pontosan celozni. ezert nem jo a wireless eger de az SW X8-at kiprobalnam hogy produkalja e ezt vagy sem. es ha nem elhiszem hogy sikerult olyan jatek egeret kesziteni wirelessbol ami jo fps-re. nekem ez a velemenyem meg is kovezhetsz de igy van. 1000hz-n keptelen vagyok loni 1ms helyett alapbol 8ms-t hasznalok. es nem mindegy hogy 1ms+8-10ms vagy 8ms+8-10ms. erted?
-
iamthesonar
aktív tag
irhatnal az egerrol egy par sort a milyen egeret valasszak topikba mert ez van teriteken. de paran akik foglalkozunk vele meg nemprobaltuk ezt a tipust es mar tobben kerdeztek milyen. neked van es te legalabb normalisan leirod amit tapasztalsz es nem netes hype videokbol nezed ki a velemenyedet.
-
iamthesonar
aktív tag
hat aqua... nem a legtutibb hely vasarolni... akkor a te macskad legalabb annyira jofej mint az ocseme volt
az ocsem frankon lehetett vele beszelgetni es valaszolt es ertette amit mondtal neki
. de cica ide vagy oda a qck-ban nem fogsz csalodni!
gondolom nem tul regi darab az egered garanciaztasd le. ezek a tunetek nem igazan "normalisak". szerintem 6 meterrol is ugyan olyan jonak kene lennie a jelnek. a madzag nelkuli eger atka az hogy lemerul de ennyire random? szerintem kifogtal pont egy rakoncatlankodo darabot. nem jellemzo a microsoft termekekre ez a megbizhatatlansag (kiveve az operacios rendszereket
de elnezzuk). az hogy hany dpi meg milyen beallitasok szerintem nem kene hogy befojasoljak a powert max minimalisan mert ugye mas lesz toluk az eger mozgatasa/mozgasa. probald legariztatni hatha kapsz egy ujat es az nem csinalja.
-
iamthesonar
aktív tag
-
iamthesonar
aktív tag
kicsit irigyellek mert azt az egeret ki szeretnem probalni egy ideje pont a bluetrack szenzor miatt. utana nezegettem a padoknak amiket linkeltel mert ezek kozul egyedul a qck-t ismerem. hat en aztmondom hogy ezek egy szintem vannak egy 199ft-os tescos pad es egy textil zsebkendo hibridjevel amibe juttattak nemi szivacs geneket.. az en tanacsom az hogy a te egered mindenkeppen megerdemli azt a qck-t de en a helyedben a mininel egyel nagyobbat vennek!!!! ha a kezem koze kapnek egy olyan egeret az elso ket pad amin kiprobalnam az a qck heavy es az everglide titan monster mat lenne
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- E-roller topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Linux kezdőknek
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Intel Xeon Gold 6146 / 12 mag / 24 szál / 24.75M Cache, 3.20 GHz / 4.20GHz Turbó / Beszámítás OK!
- Apple Macbook Air 2017 olcsón
- Vegyes SAS 400gb ssd-k, hibátlan szektorokkal. 1db új 960gb
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest