Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Raymond

    félisten

    válasz Andre1234 #1922 üzenetére

    Kicsit szelesebb latokor kene, nem csak a puszta elmeleti technikai megoldasokrol van szo hanem bakikrol, cegpolitikarol, tozsderol, penzrol, marketingrol, tulelesrol stb. Magyarul - ''The Big Picture''

    Senki nem allitja hogy a dizajn szar, csak egyszeruen keves amit a ceg most nyujt. A dolguk az, hogy barmit is probalnak eladni azt mindig a legjobb szinben tuntessek fel. Ez a PR es a marketing feladata. Alap hogy arrol amiben nem jok arrol nem beszelnek. Ezert jottek elo a fogyasztasrol szolo dumak tavasszal. Mert mar vilagos volt hogy a teljesitmenybol a konkurenciahoz kepest nem lesz semmi. Interviewkban kezdtek a fejesek el-elszorni hogy az alacsony fogyasztas az igazan fontos stb. Kb. akkor amikor a kora tavaszi bemutatasnak lottek. Akkor mar tudtak hogy nem lesz a magas orajelbol semmi, sot mara az is kiderult meg teljesen mukodo peldanyuk sem volt anno. Ezert arra koncentraltak a PR-t amit nyujtani tudtak/tudnak. Szep es jo a fogyasztas/teljsitmeny arany, de miert azt emelik ki? Azert mert puszta teljeitmenyben a konkurencia van az elen. A masik amit keimlnek az a memoria savszelesstol fuggo erdmenyek. Ugyanazert amiert az elobb - mert ebben a jobbak. Ezert latsz mindenhol SPECxyz_rate eredmenyeket. Szamitasi teljesitmenyben nem nagyon zarkoztak fel egyelore. Persze majd jonnek a magasabb orajelek, de ez nem ma es nem holnap. Egy normalis steppinget kihozni honapokig tart. Es normalis stepping per pillanat nincs nekik es a sajat roadmap-juk szerint egy ideig nem is lesz. Ennek ekes bizonyiteka a 2.5Gh-s peldaynok amiket a teszterek kaptak. Nezd meg oket - 2.5+ V-on mennek! Es nem ugy nez ki hogy a nagy valtozas a gyartasban barmelyik nap felutheti a fejet. Ezt lathatod a roadmap-en szereplo orajel felosztasbol is. Ahoz hogy 2.4 fole keruljenek emelni kell a feszt ezert van a nagy ugras a TDP-ben.

    Lehetne errol, a PR-rol, marketing-rol, spin doctor-okrol meg sokat irni. Aki atlatja ezeket annak felmondatokbol, kiszivarott es kiszivarogtatott infokbol is sok minden vilagos ma hnapok ota. Es ehez nem kellennek konkret teljesitmeny adatok. Az hogy csoda nem fog tortenni eleg sokan tudtak az altalanos viselkedesbol.

    Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

Új hozzászólás Aktív témák