- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bferibörs
addikt
válasz Puma1986 #1448 üzenetére
azok mennek a W-n, net- 3G - nem jó vele.Wifi csak közelről használható, gyenge ez a része.Olvasás,írás,film nézésre jó, játékra nem tudom.
baj az nekem volt velük, 1x cserélték, a cserés is 1 hónap után szervizben van.
[ Szerkesztve ]
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
Puma1986
újonc
köszi a választ
Az alma nem esik messze a fától
-
Puma1986
újonc
a tied miért van szervizben?
Az alma nem esik messze a fától
-
Jandó
újonc
Sziasztok nekem van egy Myaudio Tablet series7 704O-m cstlakoztatom a wifit de nem tölti be a netet, mit kell tennem, hogy tudjak netezni?
-
rob210
nagyúr
Kérdés a következő?:
Jelszó beírva?
Az IP címet kiosztja és csatlakozik is a hálózatra?
Ezeket a beállítások wifi fülön tudod ellenőrizni.
Ha kapsz IP címet és csatlakozik a hálózatra akkor szar a böngésződ.
Ha nem akkor valamilyen beállításod, esetleg a jelszó amit beírsz el lett gépelve.Renault power
-
Potyka03
senior tag
Sziasztok. Mi a véleményetek a My Audio 7 DR-ről? Vinné a Real Racing 3-at,meg a hasonló játékokat?
Nyiss a világ felé,és a világ is nyit feléd!
-
Milka 78
nagyúr
válasz Potyka03 #1458 üzenetére
Feljetd el,még betölteni sem tudja.Én is vettem belőle egyett,de passzolom is anyámnak tovább mint könyvolvasót.Pontatlan,tré panel van benne,belassulások,gagyi műanyag és még sorolhatnám a problémákat.RR3 és hasonlókra ajánlott erősebb vasat venni.Most váltottam Wayteq 79qci-re amin minden fut,de kell is az ilyen soc az ilyen kaliberű játékok alá és neked is ajánlom,hogy inkább spórolj egy nevesebb gyártó termékére,mert olcsó húsnak híg a leve.
[ Szerkesztve ]
-
-
Milka 78
nagyúr
válasz Potyka03 #1460 üzenetére
Az lehet,hogy attól gyorsabb és valószínű a tamagocsimhoz képest is gyorsabb,de azt kérdezted,hogy mi a szitu az RR3-al.Szinte minden komolyabb 3d-s játék kifog rajta az elégtelen memória és az elavult videó gyorsító miatt.Nem a levegőbe beszélek,itt van a kezembe és erről írok.
Ez a gép arra jó,hogy könyvet olvass,sorozatot néz és netez,de pl. PH alol is kivágott már többszor,pedig csak h.sz-t írtam.Ha talál valamilyen frissítést és elkezdi leszedni a gép konkrétan megáll mint a szög és nem is reagál addig amig be nem fejezi a telepítést.Ezt többen is kifogásolták,nem egyedi probléma.
RR3,Asphalt 8 és társaihoz nem árt egy Rockchip 3188 as motyó ami nem ez az árkategória.rob:Mindeképpen Hozzáteszem minden gyártó tud kokányolni,de a Wayteq,Prestigio termékei nagyobb hányadában közelebb állnak a minőséghez.A 79-pl mind használat,mind összeszerelés terén sokkal drágább termék érzetét kelti és gyönyörűen fut rajta minden.Ugyanakkor a 70qci virágbolti 4 magos motyó és bár össze vannak jól rakva,de lago,küszködik a gép,sok a baj vele(RR3 teszten nálam is elbukott):-) :-)
[ Szerkesztve ]
-
rob210
nagyúr
válasz Milka 78 #1462 üzenetére
Én most azon gondolkozom beszerzek egy ilyen 79-est és a DCC + -t meg odaadom a gyereknek, hagy örüljön amivel ő játszik ahhoz az még bőven elég egy jó ideig.
Meg alapból is egy jól összerakott kis 7"os masina.Egyedül a 79-es üzemideje az ami nem csal teljes mosolyt az arcomra.
Tehettek volna bele egy 6000-8000Mah órás aksit mondjuk 5.000.-drágább lenne de best buy.
Szerintem mindenki ezt vinné, bár hozzáteszem így is elég valószínű, hogy hiánycikk lesz hamaroasn, pedig dec 5ig nem lesz rá pénzem.Renault power
-
Milka 78
nagyúr
válasz Potyka03 #1463 üzenetére
Az már jobb egy fokkal,de RR3-on az is elbukdácsolt.Isten igazából a 708DCC+ ami egész jóra sikerült(és perpill hiánycikk).A 708QA AllWinner A31-es( ARM Cortex-A7,4x1.2) soc dolgozik ami szintén virágbolti 4 magos cucc és sok esetben lassabb mint a 708 DCC+ -ban lévő 2 magos Rockchip RK3066 ARM Cortex A9 ami 2x1.6ghz-n dolgozik.
Ha jól emlékszem a 708qa 30 ropi körül megy.Akkor már 32-ért a Concorde Tab Speed-et ajánlanám.
Isten igazából a baj a játék szekcióval van.Mint fent említettem a RR3 és hasonló komolyabb játékok nem nagyon akarnak menni olcsóbb gépeken.A táblagépesbe alapból rávilágítottak,hogy ez a kritérium 40 ropi körüli gépeken teljesül(kivéve a Pipo S1 Pro amit Kínából rendelnek meg itt a PH-n,viszont brutálisan erős).Szerintem rendszerezd,hogy mit szeretnél a géptől,milyen felbontás,milyen méret,mi a felhasználás célja,menyit bírjon és mi a felső határ árban.Ha ez megvan akkor akkor ide dobd be a kérdést.Ha valakik ők igazán vágják a témátrob210 : Mondjuk ez az aksi dolog is túl van egy kicsit spirázva.Van tőle erősebb,de ne feledjük,hogy a gép a maga 38 ropis árával baromi jó vétel.Ezen felül a topickjába is ki lett fejtve,hogy iszonyat fényereje van a paneljának és bőven lehet lejjebb venni belőle.Ekkor máris jobb az üzemidő. Ellenben ott az Alcor Zest Q813IX ami végeredménybe ugyan az a gép,de erősebb az aksija.Ott csak az a probléma,hogy sok belőle a hibás,de ugye ezért van a gari.Az én 79qci-m is hibás volt,mert csak 512mb ram volt benne Gondolom elhagyták a rizsföldeken,de szó nélkül cserélték és várom az új masinát.
[ Szerkesztve ]
-
beldeczki
aktív tag
Újratettem rá a firmwaret és jó lett. Vagyis pontosabban a gyári firmwarebe beletettem a CWM recoveryt is, szóval amikor felteszed rá a komplett rendszer képfájlt akkor CWM recovery is települ alapból. Így aksi kezelés észhez tért. Örültem neki, ha hardveres lett volna akkor...
-
spiritex
veterán
Van már valami tapasztalat vagy teszt a 13.990 Ft-os MyAudio 704O-ról? Csak online rádió hallgatásra használnám, tehát a stabil wifi kapcsolat az követelmény. Vagy ha tudtok ennél is olcsóbb megoldást erre, szívesen fogadnám. (A PC sokszor nincs bekapcsolva, így az nem játszik.)
Köszi!Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
pusihusi
addikt
MyAudió 704 T hogy lehet rootolni? Köszi!
Üdv. Feri!!
-
Potyka03
senior tag
válasz Milka 78 #1467 üzenetére
Hát eddig nagyon meg vagyok elégedve a QA-val. Minden játékot szaggatás nélkül visz,semmi lassulás nincs,és stabil rajta a 4.2-es android.
Egyetlen egy negatívumot tudok felróni és az az hogy a másik szobába lévő wifit nem látja.... csak ha közelebb megyek. Ez egy gyenge pont!!!!! -----
Ezen kívül 27 000 Ft-ot bőven megér a gép!Nyiss a világ felé,és a világ is nyit feléd!
-
krixx83
tag
sziasztok!olyan gondom volna hogy van egy Myaudio 708dcc tablet amit sikeresen lezártak a rajzolós bill zárral és el is rontották 5x..de a google fiokba meg nem tud belépni mert a wifi ki van kapcsolva a tableten...hogyan lehet hard resetelni vagy factory resetelni?mert nem jöttem még rá...
-
spiritex
veterán
válasz spiritex #1469 üzenetére
Tegnap megvettem a 704O-t. Amire kell tökéletes! Nem dobja a wifi-t, elég messziről is fogja stabilan, a hangjával sincs gondom hifi-re kötve, de nem ajánlom senkinek!!!!!!!
Meg ne vegyétek! Az Ainos Crystal-om után valami borzalmas a kijelzője! Kiégeti az ember szemét annyira furcsán világít. Már 10 fok döntésnél kifeketedik minden, szemcsés, alig olvasható a szöveg. Geometriailag is torz, mert a kerek az tojás. Függőlegesen tartva fölfelé, vízszintesen pedig egyértelműen oldalra van nyújtva minden.
Még a gyerekének se vegye meg senki, mert ilyen rossz kijelzőt én még nem láttam.
Az is érdekes volt, hogy a Mac-címet nem lehetett látni, Nem elérhetőt írt ki rá. És mivel a WPA2-es titkosítás mellett MAC-cím filtert is használok a router-ben, így először ki kellett kapcsolnom, hogy fel tudjon lépni, majd megnézve a router-ben a MAC-címét, hozzá tudtam adni az engedélyezett MAC-címek listájához.
Egy szó mint száz, csak annak ajánlom, aki nem fogja nézni a kijelzőjét.Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
jFox
addikt
válasz krixx83 #1483 üzenetére
Tudom, hogy nem említik, ezért írtam, hogy ki kell kapcsolni az USB hibakeresést. Ha be van kapcsolva akkor ki kell kapcsolni! A kézzel-t azt arra írtam, hogy ha a switch után automatikusan nem teszi fel a drivert akkor kézzel kell neki megmutatni, hol vannak a drivetek. Elvileg az RKbatchtool mappájában.
De ha nem vagy jártas a windos-os dolgokba akkor lehet jobb ha szervízbr viszed.--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
krixx83
tag
-
krixx83
tag
-
PLaci58
addikt
válasz krixx83 #1492 üzenetére
Sajnos még azt se tudjuk, hogy merre van az a tablet, hogy esetleg személyesen segítene valaki.
Tudtommal csak a flashelés a segítség ilyen esetben. Valószínűleg nem sikerült jól feltenni a drivereket a RK-hoz. Érdemes megpróbálni másik USB bemeneten elölről kezdeni, esetleg ha van, másik USB kábellel próbálni."Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
jFox
addikt
válasz PLaci58 #1493 üzenetére
Úgy, úgy! Még azt is elfelejtettem mondani, hogy jobb inkább a hátoldali USB(ke)-t használni, mert az előlapi sokszor "robbantózsinórral" van bekötve, az meg nem túl stabil.
rob210: Nem kell megsértődni. Ha visszaolvasnál látnád, hogy a flash-elést magyarázzuk neki már vagy 2 napja, csak még nem csinált ilyet. Ezért íram, hogy write-only vagy. Tehát okafogyott volt a hozzászólásod.
De ezen nem kell megsértődni, nálam is előfordul, főleg ha telefonról jövök mert ott kevesebb hsz. jelenik meg.
Szóval peace, nem kötekedni akartam!--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
jFox
addikt
válasz krixx83 #1496 üzenetére
XP-alatt simán megy. Én is azzal szoktam.
Akkor menjünk bele a részletekbe:
1.) Rádugod a tabletet : drivereket felrakta? (eszközkezelőben megjeleni, vagy sárga felkiáltó jel?) Esetleg látsz olyat, hogy ADB Android device?
2.) Amikor megnyomod a SWITCH gombot és a tablet (látszólag) kikapcsol akkor látsz valami újat az eszközkezelőben? Vagy csak sárga felkiáltójelek vannak?--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
krixx83
tag
1:elinditom az RK-t
2:rádugom a tabletet annyi történik hogy az RKba rózsaszin lesz a kocka
3:megadom neki a az IMG file eérési utvonalat
4: switch.etnyomok a rózsazin kocka szürke lesz kikapcsol a tablet onnantól semmi
igy csinálom http://media.myaudioworld.com/28/28187/34238.pdf[ Szerkesztve ]
-
krixx83
tag
mikor rádugom felugrik az uj hardver varázsló tovább telepitse a szoftvert beavatkozás nélkül tovább gomb és erre azt kapom h nem lehet telepiteni ezt a hardvert
Nincs sárga felkiáltó jel az eszközkezelőbe mikor rádugom sem sem mikor switchet nyomok[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3806
- Beszámítás! Apple iPad 9 2021 10.2 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- iPad 10th. 64GB Wifi Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 98%/p3808
- Samsung Galaxy Tab A9+ 8/128GB ÚJ 12hó jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest