Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Pickle Rick

    senior tag

    válasz Svájcinéger #4563 üzenetére

    Ez okés és tisztelendő is. 15 éves gyereknek nem kell már megmondani mit és hogy csináljon. De azért ezt a dolgot picit túlreagálod. Nem volt semmi sértő, bszgató, lecsesző, leordító abban amit Winne írt neki. Normálisan megkérte, hogy ne használja mert akkor az ellenség is csak azzal fog menni, és a fiad megértette mert le is tette egyből. Nem is volt vele gond. Nem értem, hogy te miért gondolod ezt bszogatásnak. Ha téged megkér a feleséged, hogy vidd ki a szemetet akkor azt is annak veszed? Mert ez kb. ugyan az a kategória.

    Másrészről, elindult most megint egy flamwar trollfight a fórumon mert arra a kijelentésedre, hogy "Azzal megy mivel akar" rácuppantak a trollhuszárok és látod mi lett belőle, egyből nekedesnek és linkelgetik a korábbi ellentétes kommenteket. Ha csúnyán akarnám magam kifejezni (ne sértődj meg érte) de ezzel csináltál segget a szádból.

    Tudom, hogy én nem láthatom jól a dolgokat mert még nincs gyerekem, de ezt szerintem nem így kellett volna lereagálni, és főleg nem MW3 fórumban. :(

    [ Szerkesztve ]

    • XBL: Uborka Rick • PSN: Uborka_Rick • Steam: Pickle Rick • Battle.net: UborkaRick

Új hozzászólás Aktív témák