- Huawei Pura 70 - fura lettem
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Android szakmai topik
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
Új hozzászólás Aktív témák
-
LackoMester
addikt
válasz tupacamaru #4794 üzenetére
Köszi most már akkor értem. Legalábbis azthiszem.
Mappa a megjelenés hetében vettem a HD 6970, nekem akciósan volt 340 Euró ( - 20% Áfa amit visszakaptam, egy kis trökközéssel ) .
A HD 7970 árával, nemkicsit elszálltak.[ Szerkesztve ]
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
Mappa
addikt
válasz LackoMester #4803 üzenetére
igen az tudtam hogy te elég hamar vettél 70-est csak nem tudtam hogy ennyiért pláne úgyhogy a 50-es bios kapcsolós megoldással könnyen lehetett 70-est csinálni belőle.
jó lenne kifogni hardver aprón egy 6950-est mert BF3 nál kevéske a 4850
nem kötelező megadni
-
Svájcinéger
őstag
Tom. De olyan jól esik, hogy végre nekem is van kit b@sztatni és nem engem csesztetnek.
A 6950-es is a minyimum, nem ?
[ Szerkesztve ]
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
Mappa
addikt
válasz Svájcinéger #4805 üzenetére
Türelmes ember vagyok, de ha szakad a cérna akkor kő kövön ...
azt nézem hogy a 6870-es mennyire marad el a 6950-hez képest... és hát fullhd felbontásra meg az 1GB hosszútávon hamar bukó lenne sztem így 6950 lenne a minimum és az is csak 2GB. amúgy az Asus ami neked is van, az van most "legjobb" áron szinte mindenhol.
nem kötelező megadni
-
Pickle Rick
senior tag
Óó... hogy száradna le Orbán meg Matolcsy keze, hogy eltörölték az adójóváírást, az eddigi havi 60k fizuból lesz most 49 és a munkahelyemnek 77k-ba fogok kerülni a mostani 65 helyett, szóval esélyem sincs arra, hogy több fizut kérjek.
• XBL: Uborka Rick • PSN: Uborka_Rick • Steam: Pickle Rick • Battle.net: UborkaRick
-
LackoMester
addikt
-
LamaCube
addikt
válasz Pickle Rick #4808 üzenetére
Akkor én mit mondjak. A 6000 ft-os kajajegyemnek annyi, mert ugyebár megszűnt. Mínusz 12800 Ft , mert van 1 gyerekem. Mínusz 13000 az asszonynak, mínusz 5000 kajajegy. Az összesen 31800 forint, hogy b@sznák szájba a tehermentes kib@aszott qrva jó kisebbségi király, fingtokájú anyjukat, de azoknak is ezt kívánom, akik ezekre a tetvekre szavazott
Remélem csődbe megy ez a tetves ország, azt felszántják az egészet, hogy ennyire birka legyen ez a kib@aszott nép .
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
Mappa
addikt
válasz LamaCube #4810 üzenetére
másik oldal kommunisták, zsidók sem jobbak semmivel sem... itt mindig megy a másikra mutogatás, szarkeverés, lapítás, lopás, hazugság... gyurcsány szétlopta ezt az országot.. erre most meg orbán kitől vesz el ? a kisemberektől. a felső tízezernek kevesebbet kell adózni! hát mi ez ? miért nem attól vesznek el többet? nálam ezzel nyírta ki magát a fidesz most meg 27% áfa, logikátlan autópálya matrica díj.
idegeskedni meg káromkodni tudunk mivel mást úgy sem tehetünk... így meg kell becsülni azt ami van munkahely, egészség, család.
biztonság? stressz mentes élet? a jövőnk vagy a generációnk felépítése ? lehetséges, csak jó helyen kell bankolni 'Magyarország én így szeretlek'
nem kötelező megadni
-
LamaCube
addikt
Ne is menjünk át politikába, de az egykulcsos adórendszer ezt hozta, aki sokat keresett még többet visz haza, aki meg minimálon van az kevesebbet.
Nálam már minden politikus, és párt kinyírta magát, de ez feltette az i-re a pontot.
Akinek nincs gyereke -11000, akinek 1 van -12800 átlagosan. Akiknek 2 vagy több van azoknak -5400. Kiknek van több? Vagy a burzsujoknak, vagy a szemít tezstvíreknek.Kib@szottul elegem van, hogy a 10 millió embert 2,5 millióan tarják el, mert a többi a hatalmas közalkalmazott pina és pöcs vakaró, semmirekellő sógor, koma, jó barát, és a segílyre váró tetves ingyenélő csicska népség.
Mondjuk ez a genya viktor is a vérét támogatjaMárciusban kibeb@aszott nagy balhé lesz.
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
Mappa
addikt
válasz LamaCube #4813 üzenetére
én 'aránylag' jó párszor megfordulok kint külföldön (csak nyugat) de ami a legszembetűnőbb, hogy ha hétköznap bemegyek egy akármilyen plázába,hipermarket-be vagy hasonlóba, az üres!!!
nálunk mi van? szerda délelőtt 10 óra és hemzsegnek az emberek...
Németország lakósa ha jól tudom 83 millió... év elei felmérésben volt, hogy 3 millió a munkanélküli. tudom 100x nagyobb ország 100x stabilabb gazdasággal stb. csupán viszonyítás kép említem, hogy voltaképp mindenre megkapja a választ az ember itthon csak körbe kell járni vagy nézni utána.
de én sem szeretnék politikába átmenni
nem kötelező megadni
-
Winne
nagyúr
és miért van az, hogy 100* stabilabb ott a gazdaság? Nem azért, mert ők jobb helyen vannak, vagy bármilyen előnyük van az ásványkincseik miatt, nálunk is megvan amiből meg lehetne élni, csak még egyszer sem volt olyan kormányunk, akik azt csinálták volna, amit kellene...
Én nem politizálok, nem érdekel az egész dolog, mert személy szerint én nem tudok semmit tenni az ügyben, de ezt az egyet szeretném csak megmutatni annak, aki még nem látta: [link]
Úgy vélem ebben rejlik az, hogy nem látják át, hogy mi lenne itt a megoldás. Ha nem lesz drasztikus változás, akkor mindig csak a pillanatnyi problémákra koncentrálnak, ami mindig még egy picit ront a helyzeten...
Winnie out...
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
LamaCube
addikt
Alapvetően azzal van a baj, hogy vagyunk 10 millióan. Ebből kb. 3 millióan dolgozunk. Ebből 1 millió közalkalmazott, és itt nem a tűzoltókra, mentősökre , rendőrökre gondolok. Tehát van 2 millió ember, akinek előre kell lendíteni a gazdaságot, és ki kell fizetnie a többi ember, nyugdíját, segélyét, fizetését. Ebből a 2 millió emberből 1.5 milla minimál béren van a többi meg a bámulatos adózással még többet vihet haza.
Kb. ezek az arányok. És kiket húznak megint le?A baj ezzel van, hogy azt gondoljuk, hogy semmit nem tudunk tenni, és ezt tudják a geci politikusok is. Birkák vagyunk igen, lehajtjuk a fejünket és megyünk tovább, mert mit is tudnánk tenni, a derékszíjon lyukasztunk még egy lyukat és jól meghúzzuk.
-
-
Winne
nagyúr
válasz tupacamaru #4818 üzenetére
Valaki mindig hazudik.
Amúgy ha azt mondanák, hogy az országunk meg tud élni a mezőgazdaságból, ezért inkább az olcsóbb fos minőségű import árut hanyagoljuk, akkor már lenne egy halom embernek munkája. Ez egy példa.
-
tupacamaru
veterán
Ezt a UNIO-val már bebuktad. Mit gondolsz miért kellett belépnünk? Szerintem azért hogy a sok külföldi szart el lehessen adni nekünk.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
LamaCube
addikt
válasz tupacamaru #4820 üzenetére
Hát igen, amíg a spanyol burgonyát megveszed 60 forintért,addig a magyart 180 forintért kapod. Kérdem én melyiket veszi meg az átlagember? Ja igen a 180 forintost, mert magyar...hagyjuk inkább
Van gazdálkodó ismerősöm, több 10 hektáros földdel. Azért imádkoznak, hogy elverje a jég, megfagyjon, aszály legyen stb. Mivel így fizet az unió, és nem kell szarakodni az eladással. Ennyit a gazdálkodásról. Arról nem is beszélve, hogy adózniuk sem kell, úgyhogy a mezőgazdaságot hagyjuk is, mert ott tűnnek el még sok pénzek. Ezt az országot a mezőgazdaság sem húzná ki a szarból.
-
tupacamaru
veterán
Csakhogy van egy óriási külömbség kettőnk között, az hogy te nyugaton élsz.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
LamaCube
addikt
válasz tupacamaru #4823 üzenetére
-
LamaCube
addikt
Látom nem érted, én egy szóval nem írtam, hogy nem él meg jól. Éppen ellenkezőleg, nagyon jól meg élnek a nagy gazdálkodók. Mivel no adó, rengeteg segítség államilag, és uniós szinten. Csak egy példa, én csinálok egy fogast és nem tudom eladni, akkor bukta. Ő termel valamit eladja, vagy, ha természeti kára lesz, akkor bőségesen kárpótolják őket.Bukni sose fog.
Persze ez nem a kiskertes kistermelőkre vonatkozik.HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
Mappa
addikt
ezt a szar egy RIOS-t .... eddig nem tudtam belépni fórumra
nem kötelező megadni
-
@rglaaf
veterán
PSN:BiZzare_0 ️
-
v-paci
aktív tag
Inkább röhögjetek, mert attól egészségesebbek lesztek...
"Mi kalandvágyból itthon maradtunk."
-
Jamby18
senior tag
Hello!
Lenne egy kis gondom az MW2-vel.
Korábban fel volt telepítve már nekem még amikor megjelent és tavaly novemberig tökéletesen működött is, de újra kellett tennem a win-7et egy vírus miatt és így november óta nem indul el a multi, próbáltam steam-ról és DVD-ről telepíteni de sehogy se lett jó. A single elindul a multi csak fekete képernyőt dob, néha néha kiírja, hogy safe módból indítsa-e, de igen-nem között semmi különbség.
Még próbáltam egy olyat is, hogy steam MW2 multi-> tulajdonságok-> helyi fájlok:
- játékfájlok épségének ellenőrzése
- fájlok töredezettségmentesítése
- többször letöröltem steamból és újra felraktam, de semmi.
Fekete kép, kis ideig nyíl, de az is eltűnik, nem tölt a vinyó se és csak feladatkezelőből lehet bezárni.
VAC állapot: Jó hírben állva tehát ez se lehet baj. Illetve még annyi, hogy E:/ meghajtóra van telepítve ami a rendszer vinyó másik partíciója.
Köszi. -
albert8
veterán
válasz Jamby18 #4829 üzenetére
Fekete képernyővel eddig csak bannolt játékosnál láttam, mást nem
Persze te lehet nem hackeltélhátha más tudja a megoldást
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
Winne
nagyúr
válasz LamaCube #4825 üzenetére
Nem kell azt gondolnod mindenkiről, hogy nem érti, én egy teljesen más, de idevágó dolgot írtam.
Az tény, hogy nincs mindenkinek lehetősége arra, amit írtam, nem is gondoltam, hogy van, de sok lehetőségük van, maximum profilváltáson kell átesni, amire nem mindenki képes.
-
Pickle Rick
senior tag
Csekk disz áut: [link]
• XBL: Uborka Rick • PSN: Uborka_Rick • Steam: Pickle Rick • Battle.net: UborkaRick
-
albert8
veterán
válasz Pickle Rick #4834 üzenetére
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmm
hát ez brutális már vagy 5 perce szakadokFlickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
Mappa
addikt
válasz Pickle Rick #4834 üzenetére
szilveszterkor megvolt nekünk is a tánc .... de ezt nem részletezném, úgy be voltam állva hogy a falat akartam már megdugni... állítólag
nem kötelező megadni
-
v-paci
aktív tag
Busman: "Gondolom a végét megint nekem címezted..
Amúgy ha tegnap figyelmesen végignézted volna a killkemet akkor láthattad volna ,hogy üres volt az elsődleges fegyóm.
Amúgy csak te szóltál ben senki mást nem zavart,még az ellent,se akit leakimbóztam..."Nem, egyáltalán nem neked szántam és egyáltalán nem értem mi ez a túlzott sértődékenység, amit itt lenyomsz. Ha jól értelmezem akkor Te nyugodtan beszólhatsz bárkinek bármilyen durvát (pl. Polgármester), de ha neked mondanak valami számodra nem tetsző dolgot akkor megsértődsz és duzzogsz még másnap is.
Nem szándékom beleszólni, hogy hogyan játsszál, ez a Te döntésed, de attól még meglehet a véleményem az akimbószarról függetlenül attól, hogy az ellen vagy egy csapattársam használja.
Nagyon sajnálom, hogy ezt ennyire komolyan vetted és egyúttal bocsánatot kérek azért, hogy megsértettelek
"Mi kalandvágyból itthon maradtunk."
-
busman
veterán
" Ha jól értelmezem akkor Te nyugodtan beszólhatsz bárkinek bármilyen durvát (pl. Polgármester),"
Szerintem én csak őt piszkálom,más csapattársat nem,de biztos tévedek...
Nekem tegnap a hangnemmel volt gondom,nem azzal amit mondtál...elég gúnyosra sikrült.I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
Mappa
addikt
-
Mappa
addikt
-
Mappa
addikt
válasz LackoMester #4844 üzenetére
multi része is rendben van, jó nehéz - meg nem is sokat toltam, de nincs bezártság érzetem mint mw-nél
nem kötelező megadni
-
Mappa
addikt
válasz LackoMester #4846 üzenetére
addig jó
mióta nem játszottákl mw3-al ? mennyit hagytál ki? vagy lagolos nettel is ment azért?
nem kötelező megadni
-
LackoMester
addikt
Túl sokat , igazából kb. 2 hetet, de olyan össz- vissz 1 hét lehetett, h. szinte semmit. Annyira szar volt, h. 500 -as pingek voltak, azzal, sehogy se ment.
Egyébként tegnap valami oknál fogva, tudtam gémelni , igaz volt 3- 4 nagyobb lagg, de elment, mert 80 ms fölé nemigen ment a Ping.
Ma meg már megvan az új net, itt 9- 10 ms a Ping, nagyon király.[ Szerkesztve ]
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
Mappa
addikt
válasz LackoMester #4848 üzenetére
na akkor mehet az aprítás... majd még hébe-hóba azért jövök én is játszani veletek... csak most az újdonság varázsa stb stb
nem kötelező megadni
Új hozzászólás Aktív témák
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest