- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Android szakmai topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Most épp a Red Magic 10 Pro+ ült az AnTuTu trónjára
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
LackoMester
addikt
válasz Svájcinéger #5700 üzenetére
Ezért sem kell a legjobbnak lenni.
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
Winne
nagyúr
válasz Svájcinéger #5700 üzenetére
Nem. A legjobbjaink életben maradtak.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Mappa
addikt
-
Svájcinéger
őstag
Amúgy tényleg nem tom kikre gondoltál. Nekem max. Lara jut eszembe, na meg S!pi. Bocsi S!pi !
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
LamaCube
addikt
Na elég a nosztalgiából. 1 hét kihagyás után ( kibaszottul meg voltam fázva) este leszek.
Én úgy kerültem ide, hogy szidtam az mw2-t mint az állat, azt annyira behergelt az itteni kolónia, hogy kibaszásból megvettem. A játék szar, de a társaság jóóóóóóVolt még Pisti (Cybertone), de ő áttért a bf-hez és eléggé meg is változott. Pedig ts-en tök jó arc volt...
[ Szerkesztve ]
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
Winne
nagyúr
meg Zefír, Frau, Danika meg még páran, akik rövid ideig voltak.
-
LamaCube
addikt
válasz Pickle Rick #5707 üzenetére
Ő klánszinten tolja a bf3-at. A bc2 amikor megjelent, akkor tűnt el.
Semtex is eltűnt.[ Szerkesztve ]
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
@rglaaf
veterán
válasz Pickle Rick #5707 üzenetére
Én nem hiányolok senkit nem jézusszíve tábor ez, mondjuk amikor te is eltüntél akkor aggódtunk érted vajon mi történhetett veled
PSN:BiZzare_0 ️
-
SipiBcs
őstag
válasz LackoMester #5694 üzenetére
Megcsillant egy könnycsepp a bal szemem sarkában....
Olyan nagyon nem tűntem el, napi szintel olvasom a topic-ot. Arról már nem ti tehettek, hogy az MW3 különösebben nem áll közel hozzám.
CoD4 és a BF3 kielégíti a játék iránti vágyamat. A társaság viszont nagyon hiányzik!
[ Szerkesztve ]
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
SipiBcs
őstag
válasz LackoMester #5713 üzenetére
Köszönöm az invitálást.
Az a gáz, hogy a jó társaság sem tudja velem feledtetni, hogy mennyi majom van a játékban. Ez az akimbo dömping és hihetetlen csaló áradat könnyen felejthetővé teszi magát a játékot.
Visszatértem a "régi" szakmámhoz, így most hajnalban kelek és osztom a jókedvet. Este fél kilencre már lóg a fejem. Szóval egyre kevesebb időt töltök játékkal.
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
Svájcinéger
őstag
válasz SipiBcs #5714 üzenetére
Tupa már szórja ki őket egyből. No para !
Én is belehallgatnék a műsorba.
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
tupacamaru
veterán
válasz Svájcinéger #5716 üzenetére
Hiába, tegnap megint voltak rendesen.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
LackoMester
addikt
Na, Sipi újta rádiós lett, gratula.
-
SipiBcs
őstag
Köszönöm Urak!
Sajnos még online stream nincs, de ha lesz, akkor linkelem. A ti korosztályotoknak szól. Csak 70-80-90-es zene. P-mobil-tól a 2 Unlimited-ig elég széles a paletta!
-
Mappa
addikt
[link] egy up-ot ha toltok az megköszönöm... nem erőszak a disznótor persze
nem kötelező megadni
-
Svájcinéger
őstag
Télleg ! Mikor veszel VGA-t ? ASUS 6950 Direct CUII ?
-
Mappa
addikt
válasz Svájcinéger #5724 üzenetére
Most jött ki a 7850/70 hónap végén lehet majd kapni nálunk ..meglátjuk az árakat. sok volt a kiadás.. kocsira is elment 60k ... ezért is próbálok szabadulni a konzoltól
nem kötelező megadni
-
Svájcinéger
őstag
Hát én is ezen töröm a fejem. Eladni a 6950-et és venni egy 7870-et. Bár még 8 GB ramot sem vettem. Nekem is most volt szerviz + műszaki.
-
Mappa
addikt
válasz Svájcinéger #5726 üzenetére
eladni? 6950-ről sztem nem éri meg váltani 7870-re 7950 azt mondom ok! de hát annak nem kicsit borsos ára van.
- ja nálam új fékek tárcsa,betét, minden
- új lökös az előző valahogy behorpadt akkor már új hűtőrács+embléma
- meg a zene projekt végre beindult a kocsibaszóval igen, esemény dús hónapon vagyok túl.. anyagiakban dús
nem kötelező megadni
-
Svájcinéger
őstag
Akkor lehet, hogy elnéztem valami tesztet.
Hát a Nemzeti Hírközlési Hatóságnál jól fizetnek. Telik rá.
-
LackoMester
addikt
Nálam is volt érvágás, az asszony Bosch robotja - 200 Euro, ezt kért születésnapjára. M
Igazából én is cserébe gondolkodom, ( Ivy+ valami VGA )de gyenlőre a szükséges pénz 70%-ka van meg, szóval még spórolni kell, de ugye azt elég nehézkes, még jó, h. idén leszek 30 és egy kis plusz zseton várható, innen- onnan.
Egyébként ami a VGA- t jeleni érdemes megvárni a Fermi- t a 6xx sorozatot az Nvidia-tól, mert ütősnek igérkezik.[ Szerkesztve ]
-
Mappa
addikt
válasz Svájcinéger #5728 üzenetére
De hát én nem ott dolgozom különben is Nemzeti Médiaés Hírközlési Hatóság
Lacko - azért azok már fogyasztanak is rendesen .. GF meg amúgy sem arról híres hogy nagy zöldek lennének
[ Szerkesztve ]
nem kötelező megadni
-
Mappa
addikt
válasz LackoMester #5731 üzenetére
30? huh én alsó hangok is egy 35- nek tippeltek
annyit én pc-re nem költök - inkább másra... így a fogyasztás 450W táp keretein belül kell mozognom
nem kötelező megadni
-
Svájcinéger
őstag
Ki nem szarja le mi a nevük ? Kocsogok és kész.
LackoMester: fölösleges gépet venned, amíg csak COD-ozol.
-
Mappa
addikt
válasz Svájcinéger #5733 üzenetére
Erről ez jutott eszembe
"Molnár Ferenc művei közül tudnál esetleg sorolni?" ... őőő mármint a Caramell-től
amúgy igen, minden állami cég kocsog
nem kötelező megadni
-
LackoMester
addikt
-
Winne
nagyúr
válasz Svájcinéger #5726 üzenetére
Ha jó áron adod, akkor lehet megveszem majd.
-
Mappa
addikt
válasz LackoMester #5735 üzenetére
nekem meg az okosító "milyen tápot vegyek" topikban 2009-ben meg mindenki ezt fújta minek akkora 500-600-1000W táp felesleges stb. stb. mondom jó veszek egy köztes megoldást de az minőségi legyen...így is lett pedig már akkor is nagy lázban égett mindenki a CF meg mittudomén milyen hightec áramzabáló cuccokkal tömte tele a házat. szóval én kimondottan örülök hogy a közép felső/ felső kategóriás vga-k ilyen jó fogyasztással bírnak. persze van a csúcs amiről Te beszélsz
MÁS:
Holnaptól 5 Ft-al drágább lesz a benya ....tankoljatok ma, ha kell
gázolaj 4 Ft olcsóbb
[ Szerkesztve ]
nem kötelező megadni
-
Winne
nagyúr
Azért mondják, hogy felesleges, mert ha 1000 wattos tápot veszel és a cuccaid teljes terhelésnél összesen 600 wattot fogyasztanak, akkor teljesen feleslegesen adtál ki kétszer annyi Mátyás királyt. Nekem 300 watt a max fogyasztásom a mostani konfigomnál, gép tuningolva, 5 külső hdd, egy monitor, egy modem, egy hangkártya I/O, egy router és egy asztali lámpa.
-
LackoMester
addikt
-
Mappa
addikt
600W tényleges fogyasztás... belesem merek gondolni mit dobna a villanyszámlán
nálam alap 80 - 110 - hajtva 220-250 között és mindenből csak egy van
de azért írtam ezt a tápos sztorit mert én meg azt nem értem, hogy 2007-ben 700W táp mi a lófaszra kellett?
nem kötelező megadni
-
LackoMester
addikt
Ja, volt 8800GTX- em, használtan 1 évesen vett 30 Euróért, igaz volt hibája a hűtésnek, de akinek eladtam ( egy kis hasznot azért leakasztottam róla ) lecserélte egy Artic- ra és a mai napig használja.
Egyébként volt még 8800GTS 640 MB- em és 8800GT G92 kártyám is.Amikor a tápot vettem egy 7600GT- m volt, de akkor vagy viszem vagy úszik az ára, ( lényegébe féláron sikerült hozzjutnom ) hosszú történet, de szép idők is voltak.
[ Szerkesztve ]
-
albert8
veterán
válasz LackoMester #5744 üzenetére
Bizony, én is ezen az öreg motoros kártyák beszerzésén fáradozok
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
Winne
nagyúr
Na de folyamatos terhelés nagyon keveset van általánosságban, valami komolyabb játék full grafon kihajtja közel 80%-ban a kraftot, amúgy meg alig fogyaszt.
Nekem alap helyzetben 180 watt körül van a lejjebb írt cuccokkal együtt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Android szakmai topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Rendszergazda topic
- Elektromos autók - motorok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Gumi és felni topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs