- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Apple iPhone 11 - népalma
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Android szakmai topik
- Most épp a Red Magic 10 Pro+ ült az AnTuTu trónjára
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Svájcinéger
őstag
válasz @rglaaf #4949 üzenetére
Ez köbö úgy volt véletlen, mint mikor én mw2-ben a fotózáson előbb elnyomtam az rpg-t egy másodperccel, mint kellett volna.
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
Winne
nagyúr
válasz Pickle Rick #4947 üzenetére
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
@rglaaf
veterán
a tegnapi spec-ops-s AC130-s küldetés nincs meg véletlenül? a sikeresre gondoltam
PSN:BiZzare_0 ️
-
LackoMester
addikt
Királyak lettek a képek, kár, h. csak egy foton vagyok rajta, vagyis kettőn, ahogy elhalálozok.
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
Pickle Rick
senior tag
Vót má? [link]
• XBL: Uborka Rick • PSN: Uborka_Rick • Steam: Pickle Rick • Battle.net: UborkaRick
-
v-paci
aktív tag
-
albert8
veterán
Azigen
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
Mappa
addikt
-
LamaCube
addikt
Ez a videó állat lett A zene, és az időzítése is kiváló Nem is bánom, hogy ez lett, tök poén
Azt a videót láttam a napokban, jó kis reklám
[ Szerkesztve ]
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
SipiBcs
őstag
Ha a hétvégén csináljátok a képet, akkor a rendelkezésetekre állok szívesen, mint fotós-videós. Egy kérésem van, hogy este 9 után csináljuk. Addig elfoglal a CoD4!
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
tupacamaru
veterán
válasz SipiBcs #4966 üzenetére
Nem kell félned, ha nyolckor elkezdenek összeállni akkor tán negyed tízre lesz is valami belőle.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Svájcinéger
őstag
válasz tupacamaru #4967 üzenetére
+1
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
busman
veterán
De mi legalább kibírtuk azt a 10 percet....
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
LamaCube
addikt
Főleg, ha leszünk elegen és nem pukkadnak meg a kisgyerekek, és lépnek le angolosan.
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
tupacamaru
veterán
Az a 10 perc az 30 volt.
LamaCube Nem angolos volt, mindenki jól hallhatta.
[ Szerkesztve ]
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
albert8
veterán
Valaki tudja hol az origin support?
mert még a topikjában sem nagyon akarják elmondaniFlickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
LamaCube
addikt
válasz tupacamaru #4971 üzenetére
30 perc , azért valótlanságot ne állíts. Mondjuk, ha annyi is lett volna, jót röhögtünk azt kész, vagy már annyira kocka vagy, hogy egyből gamelni kell?
Albert8
Hát, ha ott se mondják meg, akkor biztosan valami szuper titkos helyen lehet
[ Szerkesztve ]
-
Winne
nagyúr
válasz Pickle Rick #4965 üzenetére
Te csak ne pluszeggyeljél maki!
@(#4964) LamaCube: lesz majd neked hígfos a fejedre, had kenődjön!
-
busman
veterán
válasz tupacamaru #4971 üzenetére
Miva siet a svejcid?max 10 perc volt.
-
-
busman
veterán
-
busman
veterán
[Csibi Powa..]Csak erős idegzetűeknek...
Tutira ő volt az,még mindíg low[ Szerkesztve ]
-
tupacamaru
veterán
A bele az tényleg az.
Ez az ember...
[ Szerkesztve ]
-
Winne
nagyúr
válasz Pickle Rick #4977 üzenetére
Eddig még nem spammeltem, de most elkezdem akkor...
-
Svájcinéger
őstag
A tegnapi "I." az illető ??? A manki aki akimboval is mindig mínuszban volt ? Balfasz, de a pofája az járt.
-
busman
veterán
-
busman
veterán
-
-
busman
veterán
válasz Pickle Rick #4987 üzenetére
Lehet,hogy inkább fényképezőgépet kellett volna venned....
Grat hozzá,ez már socket A?[ Szerkesztve ]
-
albert8
veterán
válasz Pickle Rick #4987 üzenetére
Szép, gépről is tolhatsz képet
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
Mappa
addikt
-
Svájcinéger
őstag
Video zsuga ? Te kis Kazinczy !
-
Svájcinéger
őstag
Persze ! Hogy Te is elengedj egy sunnyogós gránátot, hogy darabokra tépje hab testemet ?! Hát .... jól van, nem bánom !
[ Szerkesztve ]
-
Mappa
addikt
válasz Svájcinéger #4995 üzenetére
Ahhh ezt elsütötték már.... Javelinnel majd kapsz
nem kötelező megadni
-
Pickle Rick
senior tag
Nem bírtam ki és megvettem a memóriákat is. Most raktam össze a gépet. Itt van pár kép: [link] [link] [link] [link]
Települ a win7 aztán az alapvető programokat felteszem és jövök is gamelni.
Elővettem a fényképezőt uh. mostmár normálisak a képek is
[ Szerkesztve ]
• XBL: Uborka Rick • PSN: Uborka_Rick • Steam: Pickle Rick • Battle.net: UborkaRick
-
tupacamaru
veterán
válasz Pickle Rick #4999 üzenetére
Grat.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest