- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz tupacamaru #3300 üzenetére
Lehet baktatni mire ellenségbe ütközöl...
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
tupacamaru
veterán
válasz Laraxior #3301 üzenetére
Hát ja, jobb járművet szerezni a támaszponton előbb.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Mappa
addikt
-
tupacamaru
veterán
Ja, itt már csak 40+ fps volt, a másikon 55+.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Mappa
addikt
válasz tupacamaru #3304 üzenetére
hmmm... pedig azért van ott kakaó, meg a 40+ fps sem xar, gondolom a véglegesnél stabilabban fog teljesíteni.
nem kötelező megadni
-
Winne
nagyúr
válasz tupacamaru #3304 üzenetére
Nekem is 40 volt ezen ultrán minden fullon, de visszatettem mediumra és ment szépen 70-90 fps-en. Kicsit fura ez a járműves móka, de a végén már megértettem, hogy nekem ebben mi a szerepem és aprítottam a tankokat és dzsippel odaszabtam a pontra foglalni, majd védeni. 2 pontot kell állandóra tartani, mindig kell oda védő, a többin meg rodeózni.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Mappa
addikt
[link] bf3 beta ..a vége kac kac
nem kötelező megadni
-
busman
veterán
-
v-paci
aktív tag
válasz tupacamaru #3312 üzenetére
Egész szép a látkép, már majdnem súrolja az mw2 grafikai szintjét
"Mi kalandvágyból itthon maradtunk."
-
tupacamaru
veterán
Jó ez a gém, szép grafika és nem is kell hozzá erős gép. De akkor sem tudunk két pontot tartani ha 100 méteren belül vannak, hát akkor itt???
-
Winne
nagyúr
válasz tupacamaru #3315 üzenetére
Na majd ma este bizonyítjuk ennek az ellenkezőjét.
-
LamaCube
addikt
válasz tupacamaru #3315 üzenetére
Én csak egyet nem értek. Hogyan nem zuhannak le a 30km/h-val "száguldó" repülők
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
Winne
nagyúr
válasz tupacamaru #3328 üzenetére
Nagy szív formájú lapát, sok ganaj fér rá.
-
Mappa
addikt
[link]bf3 zsiráf nyak folyt köv.... "jön áz álien" seggéből tüzel
nem kötelező megadni
-
Winne
nagyúr
-
Mappa
addikt
pecásoknak
nem kötelező megadni
-
S4ND3R
tag
Hatalmas!!! Amúgy meg a Forintunk lassan mehet a levesbe... $$$$
Most már kibírom videJÓÓÓkártyák nélkül, amíg az ATI 78x0. - 79x0 széria ki nem jön, talán arra nem lesznek elszállva az árak... Azért tartja magát az öreg 4850x2...[ Szerkesztve ]
-
-
Mappa
addikt
8:17-nél sírtam a röhögéstől
nem kötelező megadni
-
Laraxior
titán
megnéztem még pluszba a júli-augusztusit is
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
tupacamaru
veterán
-
Laraxior
titán
Júliusi végefelé volt egy tornászcsaj... a konyhában próbálkozott a konyhaasztal és a sütő között. a Végén kinyílt a sütőajtó, de még a sütő is ráborult a végén meg odabaszta a kezét az ajtó..haláli
-
LackoMester
addikt
Na ezt nézzétek, hatalmas. A kedvenc 1:46- tól.
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
Winne
nagyúr
Mindig elhatározom, hogy ezeket megnézem, de még egyet sem láttam, mindig elfelejtődik. Mióta megy ez a sorozat? Kb hány rész van?
-
S4ND3R
tag
válasz LackoMester #3345 üzenetére
A barom rablói, a kutyának meg jár a pont!!! Jut eszembe, MW3-ban van kutya mint Black Opsban!! Jól láttam asszem, de lehet hogy csak a COOP részében!!
-
Pickle Rick
senior tag
Na, meg vannak rendelve az új konfighoz a cuccok. A héten már szerintem össze is tudom rakni, feltéve ha lesz rakáron a tápból, meg a memóriából. Jövő hónapba meg meglesz a VGA is egy Asus ENGTX460 DirectCU TOP személyében.
- Processzor: Intel Core i3-2100
- Alaplap: Asus P8H61-M LX B3
- Memória: Corsair DDR3 4GB 1333Mhz
- Táp: Sharkoon Silentstorm CM 460W
- Ház: Sharkoon T5 Value fekete
- HDD: WD 500GB 7200rpm Sata III 16MB
- ODD: LG GH22NS70RB SATA[ Szerkesztve ]
• XBL: Uborka Rick • PSN: Uborka_Rick • Steam: Pickle Rick • Battle.net: UborkaRick
-
albert8
veterán
válasz Pickle Rick #3348 üzenetére
Nem vettem volna T5-öst, de am jó kis gép lesz
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen monitort vegyek?
- Építő/felújító topik
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- Milyen TV-t vegyek?
- Fujifilm X
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs