Új hozzászólás Aktív témák
-
albert8
veterán
Adtam egy szép seggest a végén
nah csak azért hagytalak ott titeket ilyen korán mert holnap horgászverseny 6-tol
kivánjatok jó fogástFlickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
tupacamaru
veterán
válasz albert8 #2951 üzenetére
Akkor már hazafele kell jönni, nem? Azért HAJRÁ!!!
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Mappa
addikt
nem kötelező megadni
-
albert8
veterán
válasz tupacamaru #2953 üzenetére
Reggel
Mappa: mire a nagy öröm?
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
tupacamaru
veterán
-
Winne
nagyúr
válasz tupacamaru #2956 üzenetére
Ő már ilyen mai hobbihorgász...
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Svájcinéger
őstag
- Azt tudjátok, hogy miért nincs a halak között AIDS-es ?
- Mert a buzik kinn ülnek a parton.[ Szerkesztve ]
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
Trident28
tag
válasz tupacamaru #2938 üzenetére
Tupa Mester!!! Találtál már memóriát??
Akár lapom és processzorom is van... Írj, ha gondolod... Steamen...-"-
-
albert8
veterán
Rusher gyere crysisra mert double xp van
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
tupacamaru
veterán
válasz Trident28 #2960 üzenetére
Az alaplap a jövő héten érkezik egy VIA EPIA SP13000 személyében, és adom is tovább ha minden jól megy. A memória csak próbálni kellene, ezért lenne elég 256-os is.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
busman
veterán
válasz tupacamaru #2962 üzenetére
Ma,akármilyen hihetlennek is tűnik...egy szúnyok miatt kaptunk nyúkot...
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
Winne
nagyúr
válasz tupacamaru #2967 üzenetére
-
tupacamaru
veterán
-
Winne
nagyúr
válasz tupacamaru #2969 üzenetére
Őket én tanítottam be, már nagyobbra török...
-
Svájcinéger
őstag
Mi a tököm lett volna, ha egy lódarázs repül be ?
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
LackoMester
addikt
válasz Svájcinéger #2971 üzenetére
Elmondom a feltételezésemet, mi történ a Polgármesterrel az ominózus szúnyogügybe.
Berepül Polgármesterékhez a szúnyog, mert lyukas a szúnyogháló, nagyban köröz Szanyiúr felett, idegesíti, egyszer csak leszáll a billenytyűzetre, méghozzá a 4 gombra, és hiheteleln módon ( 136 -os állásnál ) lenyomja, teljesen véletlenül megvan a nyúk, ilyen egyszerű.ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
busman
veterán
válasz LackoMester #2972 üzenetére
Nem egészen így volt.....
Ez egy vadszúnyog volt+kapott a trobitából is....ezért hadakoztak.
Polgármester megelégelte,hogy elszívják helyette,így lecsapta.Persze pont a 4-es gombon flesselgetett a szúgyog...I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
Svájcinéger
őstag
+ LackoMester: + 1
Wow ! Akkor mekkora kárt okozott, hogy trombitált egyet ? Egy 10-est ?
Busman: az MM-ben gondolom nincs a légyragacs papír. Vihetnél át neki egyet. Ezek a rohadt dögök jó messziről kiszagolhatják a trombitát.
[ Szerkesztve ]
-
Winne
nagyúr
Ez szerintem is pont így történhetett.
(még egy variáció lehet, hogy mivel játszott, ezért az asszony ezt megelégelte, hogy állandóan ezen lóg és elkezdte ütni, és a nagy hadakozásban az adrenalin a tetőfokára hágott véletlen), és ennek egy szerencsétlen járókelő szúnyog itta meg a levét aki éppen a 4-es gombon süttette a hasát. Kapott egy headshotot, ti meg egy atomkatasztrófát. Mi ebben olyan hihetetlen?
-
Wans
aktív tag
huh, ha véletlenül letudom majd tenni a jogsit a nyár folyamán, akkor kövi-re én is jelentkeznék, ha lehet (gondolom kobold is)
Winnie: én pénteken találkoztam Talpival kobolddal együtt. egy élmény volt
Talpi: köszi a "szűrcsit"Origin: Provoxion, Steam: provoxion, Xbox: WansHUN#7006
-
tupacamaru
veterán
Jön az alaplap, szerdán itt lesz. Ha valaki tud valamit..................
-
LamaCube
addikt
Végre van netem:
Este leszek, ha nem alszom el
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
Svájcinéger
őstag
válasz tupacamaru #2979 üzenetére
Itt van előttem egy zöld kütyü. Az van rajt, hogy hynix, meg, hogy 400/256. Ahogy elnézem gazdira vár.
LamaCube: Invitel 10/0.5, ami valójában 8.8/0.43 6990 HUF.
[ Szerkesztve ]
-
LackoMester
addikt
válasz LamaCube #2983 üzenetére
Nincs miről beszélni, simán megéri, szuper net, bár Digi tányérostv sosem kéne.
Sajnas nálunk ( a városban ahol élek ) van 3 szolgáltató, és az egyik sem erőlteti meg magát, b@sznak rá, remélem hamarosan hozzák is bejön ( T van, de csak szélessávú ) valami nagyhal optikával, és akkor kampó nekik.
Gondolj bele, most fizetek a T- és netért 6Mb le és 512Kbs föl ( áttszámítva ) kb. 6500 Ft, ez a legjobb, bár volna gyosrabb, de csak megszorításokkal, aolyan meg nekem nemkell.
Igaz, nagyon stabil netem van. ( gyorsan le is kopogatam )ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
Laraxior
titán
Olvastátok könyvben? Ken Follett - A katedrális
Jópár éve olvastam, de megnéztem most a 8 részes sorozatot. Szuperül meg van csinálva, rengeteg magyar közreműködik benne.. Elég jól bemutatja az egyház hatalmát az 1100-1200-as években"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
LackoMester
addikt
válasz Laraxior #2987 üzenetére
Nekem ez valahogy nem jött be, de ha Neked tetszett akkor tudom ajánlani a The Borgias- Borgiák nemrég ment le az első évad az HBO- n, fent van ez is neten.
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
Svájcinéger
őstag
válasz Laraxior #2987 üzenetére
Én A tű a szénakazalbant olvastam még tőle, meg még ezen kívül párat. Nagyon jó kis könyv volt. Wilbur Smith és Sven Hassel könyvek jöttek be még anno.
-
Winne
nagyúr
válasz LamaCube #2983 üzenetére
A vezető szerepe nagyon sokáig megmarad még nálunk, mert messze az ő lefedettségük a legnagyobb a vezetékes telefonvonalak kiépítettsége miatt. Ki fog kimenni a falvakba pld. a nagyok közül? Ez a digi is csak egy nagy lufi, ami ki fog pukkanni, nagyon kevés helyen van, de már most is kezd beterhelődni.
-
LamaCube
addikt
Ne a parabola antennás digitv-t nézd. Itt optikán jön a net és itt szegeden felvásárolt minden városi kis kábelszolgáltatót. Romániából lövik fel a dolgokat és oda is van bejegyezve, mint szolgáltató. 1 év letelik és a t-home kitalál valami jobbat , akkor visszamegyek. Itt nálunk a házban kb.4 féle szolgáltató közül tudok választani, így nem aggódom, ha lidurran az a bizonyos lufi. 8 megát garantáltan szolgáltatniuk kell, és még így is jobban járok. 12000 helyett fizetek 7000 és 3 hónapig csak 3000 forintot. Összegezve teljesen jól járok.
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
busman
veterán
Paci......120/10....
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
tupacamaru
veterán
válasz Svájcinéger #2984 üzenetére
Na és mibe fájna ez nekem??
-
Winne
nagyúr
válasz LamaCube #2991 üzenetére
Egy szóval nem mondtam, hogy nem jó a Digi, ha nálunk lenne egyértelműen azt választanám én is, nem kérdés, csak hogy értsd mire gondoltam, a Digi a magyar internet előfizetéseknek egy nagyon kis százalékát, töredékét teszi ki, mert nagyon kevés helyen van még. A köcsög T meg hiába húz optikát, akkor sem lesz Digi árban sosem, túl sokat akarnak leakasztani a csóró magyarokról.
-
LamaCube
addikt
Persze értem, hogy mit írtál. Rövid közvélemény kutatásom alapján a 60 lakásból 45 lakásban van internet. Ebből 48 digis lett Magyarul sok t-home előfizető váltott, így talán több bevétel több elérhetőséget teremt az országban.
-
Svájcinéger
őstag
válasz tupacamaru #2993 üzenetére
Szerinted ? Semmibe. Ne röhögtess már.
-
tupacamaru
veterán
válasz Svájcinéger #2996 üzenetére
-
LackoMester
addikt
Hel, olyan problémám van, valószinűleg a router b@szakodik, addig minden OK , amíg valaki nem lép fel a Wifi- vel a netre, abban a percben lefagy az egész, megszakad a net. Kábelen semmi gond.
Már reseteltem az egésszet, újra beírtam minden beállítást a routerba, de semmi. Valakinek valami ötlete?ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
Svájcinéger
őstag
válasz LackoMester #2998 üzenetére
Nyomjál rá egy újabb firmware-t. Hátha.
-
LackoMester
addikt
válasz Svájcinéger #2999 üzenetére
Az utolsó, legfrisebb firmware van fent, már beszéltem a hálózatépítő ismerősömmel ma jön megnézni, szerinte valami elállítódott, elállíottam.
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
Új hozzászólás Aktív témák
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest