Új hozzászólás Aktív témák
-
albert8
veterán
Az okés de gondoltam van
na mind1 am gondolom akkor még kell hozzá más program is hogy fusson vagy azt hol kell regisztrálni?
ahhoz nem értekTrident lehetséges
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
Svájcinéger
őstag
Köszi az invet, Busman is hívott még este, de asszony dolgozott, meg Badacsony nekünk messze van. Csopak 35 km, Badacsony + vagy 90. Révfülöpön keresztül kellett volna mennünk, ott meg amúgy is megállított volna a család a sok kellemes emlék miatt és ott fürcsiztünk volna.
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
Winne
nagyúr
válasz Svájcinéger #2254 üzenetére
Sajnálom, pedig jó lett volna találkozni.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Winne
nagyúr
A Pityuknak Boldog Pityu napot!
-
Svájcinéger
őstag
Ne aggódj ! Lesz még rá alkalom ! Jövőre jó lenne összehozni Badacsonyt.
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
Winne
nagyúr
válasz Svájcinéger #2257 üzenetére
Még idén is van nyár.
-
Svájcinéger
őstag
Az is igaz. Sőt ősz és tél is !
-
Svájcinéger
őstag
Esetleg egy szüreti mulatságra lemenni ?
-
Winne
nagyúr
válasz Svájcinéger #2260 üzenetére
Akkor már csak inni lehet és fürdeni nem...
-
busman
veterán
-
Svájcinéger
őstag
És ? Fürdeni akartál ? Most voltál vazze !
busman: áááá. A hétvégén szerintem irány Csopak. Lesz vagy 26 - 27 °-os a Balaton.
[ Szerkesztve ]
-
Winne
nagyúr
válasz Svájcinéger #2263 üzenetére
A meleget ki lehet bírni máshogy is?
-
Winne
nagyúr
válasz Pickle Rick #2265 üzenetére
Nem szeretem a sört...
-
-
Mappa
addikt
[link] ez volt már ?
nem kötelező megadni
-
Winne
nagyúr
Ez is kemény... OMFG voltnincsember.
-
Svájcinéger
őstag
Jól jönne egy ilyen az udvarban. Ha a seregélyek jönnének a cseresznyére...
[ Szerkesztve ]
-
LamaCube
addikt
válasz Svájcinéger #2275 üzenetére
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
Winne
nagyúr
válasz Svájcinéger #2275 üzenetére
Ismerős a szituáció, csak én akkor aprítanám meg őket, amikor meglepik a körtefát és amikor esznek egyből tojnak is...
-
Winne
nagyúr
Huh, begyorsult kicsit a netem, remélem marad is így.
-
busman
veterán
Ma kaptam egy steames értesítőt....valaki jelszóváltoztatást kért az accountomra....
Nem jött be neki mert csak ezen a gépen fut..
Az ip je megvan...: 67.193.146.195[ Szerkesztve ]
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
busman
veterán
Magvan: [link]
-
busman
veterán
válasz LamaCube #2282 üzenetére
Ez jött délután...Hello,
Someone (hopefully you) has requested to reset your password at the Steam Support helpdesk. If you did not request this reset, please ignore this message.
The IP address of the person requesting this password reset is: 67.193.146.195Ip-t is küldtek
Nem tudom valahogy széjjel szpemmelni?
[ Szerkesztve ]
-
tupacamaru
veterán
-
busman
veterán
-
tupacamaru
veterán
Ja, néztem én is. Az enyémre Budapestet ír.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Winne
nagyúr
Nem biztos, hogy kanadai. Ha én accot akarnék varázsolni magamnak, akkor fognék egy, netalántán több proxyt és máris lehetnék Ausztráliából, Kínából, vagy akárhonnan az ilyen megmondóoldalak szerint.
Egy superantispyware-t futtass le azért a biztonság kedvéért, nehogy az a nyomi numer gyerek okoskodjon megint. -.-
-
tupacamaru
veterán
És azt hiszed kis naívan hogy onnan nem lehet visszakeresni??
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Winne
nagyúr
válasz tupacamaru #2291 üzenetére
Nem azt mondtam, de ha már itt tartunk, akkor szerintem 50 emberből egy ha meg tudná oldani magától a google segítségével. Én annyit mondtam, hogy ez az oldal azt írja, hogy kanadai az ip, de ez nem jelenti azt, hogy kanadai az ürge.
-
tupacamaru
veterán
-
busman
veterán
válasz tupacamaru #2297 üzenetére
Az ominózus,amikor neked elbaxta a statod ....nekem onnatól kék...
-
Svájcinéger
őstag
Én ismét felülírtam a cfg-t, úgyhogy nekem 4 csík van és zöld.
-
tupacamaru
veterán
Azóta ilyen?? Érdekes.
Svájcinéger Te ne cfg-t irogass felül hanem vegyél egy rendes bill-t, amivel nem csak word-ben lehet aprítani.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Ford topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- World of Tanks - MMO
- Milyen házat vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- További aktív témák...
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest