- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winne
nagyúr
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
LamaCube
addikt
MM-es szakértőket kérdezve nem tudnak egy ilyet [link] "olcsósítottan" beszerezni? Privátba jöhet válasz.
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
LamaCube
addikt
Na megint nem nyertünk semmit
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
Mappa
addikt
-
Svájcinéger
őstag
Lackó ! Kész a füles amit küldtél, visszatértem a TS-re.
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
LackoMester
addikt
válasz Svájcinéger #23965 üzenetére
cs, ideje volt, mert már elvonási tüneteim voltak néha magamba beszéltem... este vagyok
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
Mappa
addikt
-
Svájcinéger
őstag
válasz LackoMester #23966 üzenetére
Elvileg én is.Amúgy faszán szól a füles. Köszi.
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
LackoMester
addikt
válasz Svájcinéger #23968 üzenetére
nm, fasza, h. jó lett.
Ami a füleseket illeti sikerült eladnom a Razer Barracuda 5.1 fülesemet amit kb. 4- 5 éve már nem használok, kemény 20 Euró- ért.
A jelenleg használatos SteelSeries Siberian V2 ilyenfülesemet meg sikerült felújítani, kemény 2 Euro- ért rendeltem a nagy Kínából pót párnákat. Olyan lett mint a vadiúj korába.Mappa
hmmm....ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
Mappa
addikt
válasz LackoMester #23969 üzenetére
Ez a Sibera fejes mit bírt, mennyi idő alatt kopott ki a párna?
nem kötelező megadni
-
LackoMester
addikt
kb. 1 éve kezdett széttesni, de nyárra már olyan rossz állapotba volt, h. nemlehetett hassználni, mivel potyogott szétt a szivacs, ésmikor viseltem a fülem körü apró feket szivacs darabok voltak mindehol. Képzelheted, h. néztem ki.
De, egyébként egyész jól bírta ( 3 és fél év simán ), valószinűleg a csere darabok nemfognak ennyit bírni, de ha 2 Euro- ért tudok rendelni ( 2 hét alatt jött le ) akkor nincs gond.
Egyébként maga a füles nagyon jó állapotba van, szeretem mert könnyű, nemnyomja a fület, több óra után sem, és egész jó hangzása van.[ Szerkesztve ]
-
LackoMester
addikt
válasz Svájcinéger #23968 üzenetére
nos úgy néz ki ma még sem tudok lenni TSen, holnap vagyok
-
LackoMester
addikt
Norbi
StarWars BF gépigény.
hát, kicsit erősebb mint a BF4, az már biztos.ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
Mappa
addikt
-
Svájcinéger
őstag
válasz LackoMester #23973 üzenetére
Hát nem tudom erre mennyire lehet adni. Windows 10 or later.
i5-ből van 6600-as ? Az kétmagos volt, nem ? A RAM meg a GPU brutális.
-
LackoMester
addikt
válasz Svájcinéger #23976 üzenetére
Intel i5 6500 K, van róla teszt a PH- n.
Ez egy eléggé új proci, nemrossz.
Ja a RAm igény az eléggé meredek, majd meglátjuk.ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
tupacamaru
veterán
Másnak is akad? Aiming High.flac
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
v-paci
aktív tag
válasz tupacamaru #23978 üzenetére
00:31 -nél van egy kis röccenés, de a többi ok nálam.
"Mi kalandvágyból itthon maradtunk."
-
tupacamaru
veterán
válasz v-paci #23979 üzenetére
Nálam több is van, főleg az elején. Megpróbálom más lejátszóval.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
tupacamaru
veterán
válasz v-paci #23979 üzenetére
Ott tényleg van benne egy hiba, de átkonvertálva tényleg jól szól. Megpróbálom a hibát korrigálni.
-
tupacamaru
veterán
Itt az MM-ben van Samsung UE55H6400-s TV, kuponnal 212k lenne. Megér szerintetek ennyit?
-
busman
veterán
-
LackoMester
addikt
válasz tupacamaru #23982 üzenetére
Nemrossz tv, még nálunk is van egy uccsó darab, ha nemzavar, h. 14/15 modell, simán jó. Olcsóbban nemhiszem, h. lesz mivel kifutó modell.
-
tupacamaru
veterán
válasz LackoMester #23984 üzenetére
Tudom hogy kifutó modell. Még ennyit hajlandó vagyok adni érte. Ennyiért, ilyen tudású és ekkora TV-t nem igen adnak újabb szériából. Vagy tévedek?
-
LackoMester
addikt
válasz tupacamaru #23985 üzenetére
Nemtévedsz, adnak, majd jövő ilyenkor leghamarabb.
-
tupacamaru
veterán
válasz LackoMester #23986 üzenetére
Addig még élni is kellene....
-
LackoMester
addikt
-
Svájcinéger
őstag
Star Wars Battlefront Béta a hétvégén. Ha érdekel valakit.
-
LackoMester
addikt
válasz Svájcinéger #23989 üzenetére
én már próbáltam a Drop Zone mód az elég pörgős, akár már holna peste is tolhatjuk, remélhetőleg már menni fog a TS.
-
Svájcinéger
őstag
válasz LackoMester #23990 üzenetére
Azt mondja ez a szar, hogy minimum 15.7-es AMD drájver kell neki, nekem meg a 14.12-es van fenn. Már most nem szimpatikus.
[ Szerkesztve ]
-
LackoMester
addikt
válasz Svájcinéger #23991 üzenetére
az igen, nem semmi ez a AMD, akkor tölsd le
-
LamaCube
addikt
Na ezt kipróbálom
-
Mappa
addikt
válasz Svájcinéger #23989 üzenetére
Most töltöm. Bár ha tényleg erősebb kép kell neki mint böfögö4nek akkor.... nem tudom felejtős. És hát miért ne kellene neki erősebb. Új játék újabb vas Pedig Star Wars fan vagyok
nem kötelező megadni
-
LamaCube
addikt
Srácok most a Titanfall és a BF4 ingyen letölthető vagy csak pár napig lehet vele ingyen játszani? Mert, ha ingyen van letölteném a srácnak .
-
Svájcinéger
őstag
Én imádom az SW-t, de nekem ez nagyon nem jön be.
-
Mappa
addikt
válasz Svájcinéger #23999 üzenetére
Így cirka 2 óra játék után már nekem sem. Unalmas ez a lézer pityuzás. Jön egy lépegető azt kiírtja az egész mezőnyt.
Feltoltam ultra-ra a grafikát. 40-50 fps között mozog átlagban, de már érezhetően nem multira való sebességgel. Ami viszont pozitív, hogy grafikai látvány fejlődésben nekem ezzel a SW-vel mutattak újat. Van a survival mód. Ott próbáltam ki ultra beállítottakkal de az államat keresgéltem. Ez az ez látványban perpil nálam mindent visz így 2015ben
[ Szerkesztve ]
nem kötelező megadni
Új hozzászólás Aktív témák
- Facebook és Messenger
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Overwatch 2
- Automata kávégépek
- PlayStation 5
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Politika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest