- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
albert8
veterán
válasz tupacamaru #23150 üzenetére
Nagy film, nekem tetszett!
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
Svájcinéger
őstag
+ Tupa ! Köszi !
Hét közben kinek van gyomra hozzá ? Hétvégén is alig, pedig van egy-két egész jó piám már otthon.
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
Mappa
addikt
válasz tupacamaru #23150 üzenetére
Na és hogy tetszett? Én oda vissza vagyok érte, baromi jó film... agyzsibbasztó a témája. Imádom Nolan-t amiért ilyen témákat fog meg, ami felfoghatatlan az emberi agy számára, hogy valóban ilyen lehet?! és hogy eljuthat-e az emberiség ide... csupa csupa kérdőjel. Az biztos, hogy nem egy sablon sztoris film
Hétvégén fogom harmadjára megnézni, most eredeti hangon.
Svájci Úr - Unicum szilvát kóstoltál már? sima unicumot nem szeretem de az, csuda jó.
[ Szerkesztve ]
nem kötelező megadni
-
tupacamaru
veterán
Érdekes volt, de nekem elég volt egyszer megnézni.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
LackoMester
addikt
Norbi még 1x boldogot.
Tupa
nekem nagyon tetszett a Csillagok között c. film.ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
tupacamaru
veterán
Most néztem hogy milyen filmeknél volt szerepe. Nem az én világom úgy érzem. Az Álmatlanság a Tökéletes trükk és az Acélember tetszett közülük, a többi.....
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Mappa
addikt
válasz tupacamaru #23156 üzenetére
Inception - Eredet, gondolom láttad. Az is agyalós A Mementó is jól össze van rakva. A Tökéletes trükk uhh az is nagyon rendben van.
Erről jut eszembe - a napokban hallgattam meg egy 2012-es felvételt. A Kossuth rádió - "Magyar változat" című műsorában volt meghívva Fülöp Zsigmond színész aki Alain Delon mellett Michael Caine szinkron hangja is volt, és pont a Tökéletes trükk bejátszással kezdődött a műsor. Sajnos tavaly októberben elhunyt, így ez volt az utolsó szinkronmunkája M.Caine-nél a Csillagok között -ben. Zseniális színész/hang ment el.
[ Szerkesztve ]
nem kötelező megadni
-
tupacamaru
veterán
Láttam, de az már túl agyalós nekem, maradok Az élet könyvénél.
-
Svájcinéger
őstag
Most unicum vagy szilva ? Minek keverni ? Nem vagyok nagy Unicumos, sem Jégeres. Bár akkor már inkább a Jéger. 5 csillagos Metaxa viszont jöhet.
Lacko: köszi.
[ Szerkesztve ]
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
LamaCube
addikt
Svájci! Itt is boldogat!
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
Mappa
addikt
válasz Svájcinéger #23159 üzenetére
[link] Mert magában szar
Akkor ez neked nem lehet újdonság - Maximilian Tokaji
nem kötelező megadni
-
Mappa
addikt
válasz Pickle Rick #23162 üzenetére
Ez igen ez szép darab !!! viseld egészséggel. Nagyon nagyon szép ez a rózsás arany hatás.
nem kötelező megadni
-
Svájcinéger
őstag
válasz LamaCube #23160 üzenetére
Kösz.
Mappa: nem is láttam még ilyet. Fiam vett valami kis üveges belga sört. 12 %-os és 900 HUF volt. Sajnálom majd meginnya.
[ Szerkesztve ]
-
albert8
veterán
válasz Pickle Rick #23162 üzenetére
Szép darab! Grat!
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
tupacamaru
veterán
válasz Pickle Rick #23166 üzenetére
-
Mappa
addikt
válasz Svájcinéger #23164 üzenetére
Ja ne is mond ahova én járok ott is főleg inkább skót de német,cseh,magyar,angol,skandináv, amerikai sörök... és ebből válogatva vannak kb. 7-8 féle csapon. Csapolt se olcsó de egyes üveges sörök 1000Ft-tol a csillagos égig mennek árban. Nem nekünk van kitalálva mert rengeteg külföldi is be megy, hozzájuk van mérve az ár. Az más kérdés már, hogy 3-4 korsó és matonyaseggrészeg lehetsz tőle
Pavti - Pacek!!!!
[ Szerkesztve ]
nem kötelező megadni
-
Svájcinéger
őstag
Anno 3 sör szívószállal és annyi.
-
Winne
nagyúr
válasz Svájcinéger #23164 üzenetére
Olyanból ittunk mi is kint sokat és sokfélét, mondom ezt úgy, hogy nem szretem a sört, de ott valamiért nagyon adta.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
busman
veterán
Melyik böfögő meg mostanság?
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
Svájcinéger
őstag
válasz busman #23171 üzenetére
Nálam a 4, de fel kéne rakni a 3-mat is.
-
tupacamaru
veterán
Ma hívott az Audi-ból a munkaügyes, mondta hogy jó volt az eredményem az interjún, és ha kell ember akkor fel fognak majd hívi. Ez ilyen előszürés lehetett vagy mi?
-
busman
veterán
válasz tupacamaru #23173 üzenetére
Valami olyasmi.
[ Szerkesztve ]
-
Mappa
addikt
válasz Svájcinéger #23172 üzenetére
Nálam fent van a 3 is. Ziba Tower lehetne shotizni
nem kötelező megadni
-
Mappa
addikt
válasz busman #23176 üzenetére
BF3 russian to english csak ez az átírogatós van amit én tudok. Talán a BÖF3 topikban tudnak rá.
nem kötelező megadni
-
LamaCube
addikt
Az már fél siker szerintem.
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
v-paci
aktív tag
Visszahívott, pozitív eredménnyel, szerintem ez tök jó Nálunk is van már toborzás, aztán csak 2 hónap múlva indul el a munka.
"Mi kalandvágyból itthon maradtunk."
-
tupacamaru
veterán
válasz v-paci #23179 üzenetére
Én is örültem neki, mert ki tudja mennyi emberből választottak ki, gondolom többed magammal. Meg gondolom elég sokan pályáztak, mert amikor én voltam akkor volt egy debreceni srác is. Remélem azért hogy majd egyszer hívni fognak engem is hogy lenne munka.
[ Szerkesztve ]
-
Mappa
addikt
Ez jó megint ráért a fazon
nem kötelező megadni
-
busman
veterán
Nah mehet a bf....
-
albert8
veterán
Az egyiket lehet én is felteszem, melyik megy most nálatok?
-
Winne
nagyúr
Boldog szülinapot Sipi!
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
LamaCube
addikt
Boldog szülinapot! Bár nem tudom, hogy ez Busman Sipi vagy Sipibácsi
-
SipiBcs
őstag
Köszönöm nektek!
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
SipiBcs
őstag
Kedves tőletek, köszi
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
Mappa
addikt
BÖF3 elég is volt. hitreg egy kalap fos.... tömeg bug vicc. elég volt
nem kötelező megadni
-
Svájcinéger
őstag
válasz SipiBcs #23190 üzenetére
Boldogat Sipi !
Mappa: ne már ! Ennyi volt ?
-
Mappa
addikt
válasz Svájcinéger #23193 üzenetére
Majd ha együtt ökörködünk akkor mehetünk de egyedül elég fos. Azért sluggal még mindig adja vadul
nem kötelező megadni
-
Svájcinéger
őstag
És mikid is lesz már végre ?
-
Mappa
addikt
-
busman
veterán
Bf 3 este?
-
tupacamaru
veterán
-
LackoMester
addikt
-
LamaCube
addikt
válasz tupacamaru #23198 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest