- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz Svájcinéger #1600 üzenetére
nem is vita tárgya nem tanácsot kérni jöttem én ide.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz albert8 #1604 üzenetére
Pestre,meg Szombathelyre elmegyek vele az biztos ,mert otthon régen voltam.. Pesten meg megígértem pár itteni cimbimnek hogy viszem őket egy karikát
mondjuk te majdnem szomszéd vagy.. de beleülni nem engedek senkit.. még a Peugeotomba se engedtem senkit.. kocsit,nőt,telot,pénztárcát nem adok ki a kezemből"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Winne
nagyúr
Mindenkinek van véleménye, én tartom magam ahhoz, hogy megbánja az ember az ilyen kiadásokat. Nagy challenge, ami hajtja az embert, hogy megszerezze, de amikor meglesz akkor gyorsan elmúlik a flesh.
Kívánom, hogy legyen meg és ne bánd meg amúgy, nagyon jó gép, ha sok pénzem lenne, akkor nekem is lenne egy az tuti.
Szerk.: ha Szombathelkyre jössz, akkor mindenképpen szólj előtte.
[ Szerkesztve ]
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Laraxior
titán
válasz albert8 #1607 üzenetére
használhatod ha rászorulsz
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
LamaCube
addikt
Busman
Tuti jó film volt. Köszönöm, hogy ajánlottad. A fekete hajú csaj ott van a toppon és a katona csaj is.
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
Winne
nagyúr
Akkor remélem jön már valami sznoboknak is megfelelően jó minőségben.
-
Laraxior
titán
válasz albert8 #1616 üzenetére
-
Winne
nagyúr
Battlefield BC2 olcsó ma steamen, ha valakit érdekel.
-
LackoMester
addikt
Jut eszembe nyomok egy kis Forza 3-at, már vagy 2 hónapj nem is játszottam.
Mappa elég durva lesz a Forza 4.
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
-
Mappa
addikt
válasz LackoMester #1632 üzenetére
nagyon nagyon durva .....
Big - FPS csak pc tolok
nem kötelező megadni
-
-
Winne
nagyúr
Hűtési szempontból milyen lehet a következő számítógépház?
Erősebb idegzetűeknek, monyákolók előnyben...
-
Svájcinéger
őstag
Bakker ! Ezen mennyit kellett gondolkoznia ?
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
Winne
nagyúr
válasz Svájcinéger #1646 üzenetére
Az biztos, hogy egy jól kigondolt konstrukcióval van dolgunk...
-
Laraxior
titán
válasz Trident28 #1648 üzenetére
1450+ 150 a szemüveg..1600 volt nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Katana GF66 12UE 27% 15.6" FHD IPS i5-12500H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- ZBook 15 G4 27% 15.6" FHD IPS i7-7820HQ M2200 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest