- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 11 - népalma
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
Új hozzászólás Aktív témák
-
Svájcinéger
őstag
válasz LackoMester #1750 üzenetére
WOW !
Óriási gratuláció ! Akkor lesz ereszd el a hajamat ! A fiam születésekor - 1996.12.31 - marhára bemákoltam.
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
busman
veterán
-
Winne
nagyúr
Gratula!
A Lackó.t, mint felnőtt ember nevét nem tudtam hova lehet fokozni, de most már tudom.Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
LamaCube
addikt
Nagyon nagy gratuláció!
Kívánok nagy egészséget a babának és a mamának! Ja és persze sok tejet
Egy képet privátban dobhatsz fel a picúrról, ha nem nagy kérés
Remélem mw3-at már azért tanítgatod neki, december környékénHyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
Svájcinéger
őstag
Tiszta Lackó ez a gyerek !
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
Rusher
őstag
Gratulálok, jó egészséget az egész családnak
-
Mappa
addikt
-
BigStraw
senior tag
Gratula !
Ja és ha valaki van fenn fécbúkon akkor azt bejelölöm, ha nem tolakodás csak mondjatok egy nevet
[ Szerkesztve ]
NBA = Where Amazing Happens :) ------ My belief is stronger than your doubt....
-
tupacamaru
veterán
Gratulálok! Akkor innentől nyista alvás.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
LackoMester
addikt
Köszönjük.
Na hello, este majd rakok fel képet a Lackóka gyerkőcről.
Winne
Egyébként a Lackóka nevet a hugom ( keresztszülő ) találta ki, még a terhesség alatt, azt ráragadt.ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
busman
veterán
-
busman
veterán
Nah,a szomszédban takarítottak....
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
tupacamaru
veterán
Aki másnak vermet ás, lehet hogy maga is beleesik.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
busman
veterán
-
tupacamaru
veterán
Nem is terád gondoltam. Olvass bele a Moderátort keresek.... topikba.
-
busman
veterán
-
7600 GS
addikt
Üdv emberek!
Kezdem megunni egy kicsit a Black Ops-ot és elővenném megint a jó öreg MW2-t. Csatlakozhatnék hozzátok? És ha igen akkor kit vegyek fel steamre az 1. hsz-ből?
Marci
-
LamaCube
addikt
De utálom az ilyen faszkalap trollokat. Mi a picsáért ugatnak bele, ha nem is az ő dolguk
Tupa
Hogy a picsába törik ki a vezeték, ha műgyantába öntötték. Hihetetlen milyen balfasz munkát végeztek Remélem az enyém bírja
7600 GS
Hát én mostanában keveset vagyok, de Tupa általában van minden nap.
[ Szerkesztve ]
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
Winne
nagyúr
Miről maradtam le?
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
LackoMester
addikt
Volt itt két okoskodó műmájer azt a moderátor törölt vagy 20 hsz.-t. Röviden ennyi.
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
tupacamaru
veterán
válasz LackoMester #1776 üzenetére
Inkább műmájkrém lesz az.
-
Pickle Rick
senior tag
válasz LackoMester #1778 üzenetére
Most olvasom csak a fórumot. Gratulálok a babához!
• XBL: Uborka Rick • PSN: Uborka_Rick • Steam: Pickle Rick • Battle.net: UborkaRick
-
Rusher
őstag
Kis cuki, grat mégegyszer...
-
Winne
nagyúr
válasz LackoMester #1776 üzenetére
Akkor nem maradtam le semmiről... (bár visszaolvastam volna, hogy ki kit osztott és hogyan )
@(#1778) LackoMester: tündibündi! (biztos a te fiad? )
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
busman
veterán
Hasonlít rád...ne izgulj.Szép kis kölök!
-
busman
veterán
válasz LackoMester #1787 üzenetére
Apanapot mindenkép használd ki,sokat segit.
-
LamaCube
addikt
Tündéri kis srác gratula még egyszer! Látom a szeme sarkából, hogy nagy codos lesz a picúr
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
Pickle Rick
senior tag
Most megyek lanozni. Mondjatok már pár gémet amiket jó Lanba tolni. Jöhet minden, akció, stratégia, bármi... Köszi
• XBL: Uborka Rick • PSN: Uborka_Rick • Steam: Pickle Rick • Battle.net: UborkaRick
-
Laraxior
titán
válasz Pickle Rick #1793 üzenetére
mi a gyűrűk uráért voltunk megbolondulva anno. BftME2 8 emberes.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz Pickle Rick #1795 üzenetére
át lehet állítani a felbontást...az jól jöhet.Mert alapból csak 1600x1200ig támogatja..egy sima cfg mod kell..manual átírod 1920ra vagy amire akarod ha nem megy a beállításokban.
Van mellé egy csomó térképem..fajok..stb."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Mappa
addikt
válasz Pickle Rick #1793 üzenetére
szimulátor ???? mindig csak a gyilkolás meg meg a vérengzés
nem kötelező megadni
-
Pickle Rick
senior tag
Túléltem. Több mint 24-óra folyamatos kockulás. Agyhalott vagyok. Végül maradt a Cod: UO meg egy kis C&C3. Csak ketten bírtuk haverommal végig. Többiek reggel 6-kor kidőltek.
[ Szerkesztve ]
-
busman
veterán
-
tupacamaru
veterán
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- ZBook 15 G4 27% 15.6" FHD IPS i7-7820HQ M2200 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest