Hirdetés
-
Nem maradt sok titka a kétféle Galaxy A16-nak
ma A decemberi premiertipp közelgő startot és Android 14-es indítást vetít előre
-
S.T.A.L.K.E.R. 2 - Már nézhető a játék fejlesztéséről szóló dokumentumfilm
gp A másfél órás anyaghoz magyar feliratozás is készült, érdemes lehet megnézni a videót.
-
Windows, de csak ha szereted a meglepetéseket.
lo A Microsoft minden hónapban próbálja kijavítani a rendszere hibáit, de nem múlik el úgy hónap, hogy valami...
Új hozzászólás Aktív témák
-
anulu
félisten
szerintem pedig olyan use-case-eket kellene felmutatni, amire ez a válasz. akkor pedig menni fognak a vevők a boltba.
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
updog
őstag
"A Meta maga is hisz az okosszemüvegekben" A Meta a metaverzumban is hitt, aztán egy év alatt negyedelte a részvényei értékét a bejelentés után
Ezek a "mert bizonyos piaci szereplők aszongyák" kijelentések mind pure bullshit, mondom ezt úgy, hogy épp kezdek elmerülni a VR/AR technológiákban és egyértelmű hogy óriási potenciál van benne.
"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"
-
Gargouille
őstag
AI, VR... egy lufira épülő lufit látok magam előtt.
Lassan kiderül, hogy amit korábban abszurd humornak gondoltunk, az csak szimpla jövőbelátás volt.
-
ddekany
veterán
Nem volt kifejtve, hogy az AI hogy jött ide. Pl. mitől relevánsabb VR esetén, mint monitoron.
-
updog
őstag
Most az AI hangzik jól, ezzel kell tolni Két éve meg a web3, NFT alapú virtuális világok, és a metaverzum hangzott jól, akkor meg azért várták hogy a VR lesz a minden
"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"
-
bolvar
senior tag
Mondjui az idc is félévente máat írnak, ott én is tudnék szakérteni Tegnap volt szerencsém látni egy vision pro-t amivel cad rajzokhoz próbáltak valamit hozzáhergelni, szkeprikus vagyok ez berobbanna.
A jó lányok azt mondják: NEM! A rosszak azt, hogy: HOL? :)
-
kavipeti85
csendes tag
Nálam Meta Quest 3 a király vr szemüveg jelenleg!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 BLACK DS 256GB, független, alig használt, tökéletes állapot, 2.5+ év garancia
- Samsung Galaxy S24 8/256 (7 ciklus az aksiban)
- Apple Mac Studio / M1 Max 10C CPU / 24C GPU / 32G RAM / 512GB / 60 nap Garancia
- CTO MacBook Pro 16" M1 Pro Chip 32 GB RAM / 512 SSD / Magyar / 60 nap garancia
- Eladó bontott MacBook Air M1 (13")
- Eladó Nokia 6303 Normál Állapotú Független Fekete Gyűjtői Darab Hibátlan Müködéssel Jó Akkuval
- Eladó Samsung E250 Normál Állapotú Független Szürke Gyűjtői Darab Hibátlan Müködéssel Jó Akkuval
- Eladó Samsung D600e Szép Állapotú Független Barna Gyüjtöi Darab Hibátlan Müködéssel Jó Akkuval
- 2 darab egyforma Lego Technic 42095 infrás távos lánctalpas kaszkadőr autó eladó olcsón
- ASUS RTX 4070 12GB DUAL WHITE OC Edition AQUA GARANCIA 2026.12. Kiemelten szép!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen