Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • renato

    aktív tag

    válasz bwoay #9129 üzenetére

    bocsi mindenkinek a sok pofázásom miatt, még egyszer nem vitatom az Apple eredményeit, és a formabontó multitaccsot sem. De nyilvánvaló, hogy nyereséges lenne újítani a készüléken, csalódott emberkék sem lennének, és új vásárlókat is nyernének vele. EZT nem értem. most ne térjünk megint vissza oda, hogy értik ők a dolgukat, tudom én azt. Nem azzal van a gond, hanem azzal, hogy folyamatosan ugyanazt próbálják eladni már megint. K*rvára unszimpatikus az egész.

    És akkor is ezt mondanám, ha a cowon ezt csinálná, vagy ha akárki más...

    ---

    a többire, a tegra kurva komoly játékokat is képes majd futtatni (ha már most nem), a microsoft böngészője meg mindene szintén kész a kihívásra sőőt..

    De lehetne azért összeadogatni a százalékokat csalódott apple iphone tulajok (megint pár százalék), meg mi, meg ugye vannak az apple gyűlölök is, meg azok akiket meggyőz az amoled is meg minden ilyesmi, mert tuti vannak ilyenek is.

    Nekem ne mond most azt, hogy jó üzletpolitika ücsörögni és várni, várni..
    nagyot és újat alkotni egyre nehezebb. Abból élnek meg amit évek alatt pár jó ötlettel megalapoztak. A Microsoft sem hülye, gondolkoznia sem kellett, egyszerűen most fogta és lemásolta, és majd minden téren jobbat csinált. Az "Applestore" nincs még meg, de ez is csak idő kérdése.

    nah mivel valakinek tényleg abba kell hagyni, most megígérem nem reagálok vissza ilyen terjedelmesen legközelebb...

Új hozzászólás Aktív témák