Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BullZeye

    veterán

    válasz WonderCSabo #27333 üzenetére

    Mert eddig nem is bosszantott fel ennyire.
    Gondolhatod akkor mennyire mérges vagyok most FF-re. Meglett az új gép, gondoltam szuper, ettől végre gyors lesz FF is, nem lesz az a sok shuttering, akadás, késés. (nem)

    Egyrészt az új Nightly-val megint eljátsszák ugyanazt amit FF4nél, hogy kötelező AA, amitől a szemem folyik ki, nem tudom megszokni, csúnyának csúnya, de legalább nem könnyezek tőle 1 óra után.

    Tökéletesen működött FF3.5-ben a scrollozás minden téren, behozták a HW gyorsítást, és hirtelen anélkül már akad Addons Managernél, és Briefnél is (mire fel? 4,5Ghzes Ivy nem elég 1 scrollozáshoz).
    Régi4890OC HW gyorsítással tökéletsen jól futott 150/200as órajelen, semmi akadás, 2-3db 1080p Youtube videótól kifagyott, de nem érdekelt, mert 160 helyett 100 wattot evett gép 2D-ben.

    Megérkezett új gép, szuper, ATT fel, nem működik, mert nem jött még a frissítés hozzá. Sebaj, várunk, addig bízunk a mérnökökben, hogy átlagfelhasználóként majd jól bánnak velem. Nightly 14-et használtam eddig, mert 1-2 kieg nem működött pár nappal későbbi verzióban. Direkt felraktam legújabb AMD drivert, hiába szidják mint a bokrot.
    Addons Managernél bekapcsol 3D, itt néztem nagyot, de biztos, hisz ŐK tudják mi a jó nekem, about:confignál dettó, PH hsz írásnál megintcsak, sőt itt a legjobb, mert ugrál 2D és 3D között, így a kép is ugrál.

    Kérdem én, mégis minek kell alap FFnak a 2Dnél nagyobb VGA terhelés? És erre miért nem jön rá az a sok túl fizetett programozó? Se AMD, se Mozilla nem gondolkozik, hogy talán nem kéne azt a +30% fogyasztást elszenvedni, ha nem muszáj?

    De arra volt idejük, hogy eltüntessék a Download gombot. Úgyhogy most megint kereshetem meg rég elfeledett addonnal, hogy mi a CSS kódja, és reménykedhetem, hogy elég lusták voltak, hogy csak CSS-t használnak az eltűntetéshez, és scriptet nem.

    És rohadtul bosszant, hogy kényük kedvük szerint matatnak itt ott, de ahhoz lusták, hogy berakják a beállítást, hogy esetleg valaki megszokta a régit, és azt szeretné, mert jobb.

    De javíts ki, ha tévedek, és gőzerővel fejlődik a böngésző, és csak az Én javamat szolgálja minden fejlesztés, amit eszközölnek, és nem vesznek el a qrwa részletekben állandóan, és csiga tempóval jönnek a dolgok? Lásd Letöltés vezérlő, kitalálták, Operában 2 hét múlva bejött. Itt kitalálták, 1 év múlva bekerül Nighly-ba, 1 hónappal később meg kalap kabát elrontják, mert valakinek elgurult a gyógyszere, és úgy gondolta, hogy hiányozni fog a vízszintes 50 pixel a címsorból.

Új hozzászólás Aktív témák