Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Something_

    őstag

    04. 18-án elémfordul egy autó, jön rendőr, mentő, helyszínelő. Mentő megvizsgál, nem visz be. Ad egy papírt, amin rajta van, hogy zúzódás, nem visznek be. Helyszínelő/rendőr elkéri a papírt. Majd kis idő múlva visszaadja.

    5. 30-án felhívom a rendőrkapitányságot, akihez tartozik az ügy, ahol volt a baleset. Kapcsolnak egy melléket, ahol nem látják az ügyem, de 15 perc múlva visszahív.
    Visszahív, látja-látja, de mégse, ad egy melléket, ahol XY tudni fogja.
    Beszélek XY-nal, aki elmondja az ügy menetét, mivel személyi sérülés történt, a Hungária krt-i kapitányságra megy minden ilyen. Ha 8 napon belül gyógyuló, akkor visszamegy a szabálysértési akármihez, ha 8 napon túl, akkor valami bűnügyi osztálynak. Mit csináljak? Hívjam fel a Hungáriát, hogy hogy áll a folyamat.
    Felhívom a Hungária krt-i kapitányságot, ahol kapcsolnak egy nénit.
    Néni elmondja, hogy várnak az OMSZ-től látleletre, ha ezt megkapják, akkor továbbítják a területi kapitányságra.
    De csókolom, április 18 óta nem érkezett meg a látlelet? Voltam 2x kórházban/sztk-ban, van látleletem, a mentős is adott. Az nem jó? Az nem, hivatalból kell az OMSZ-től, mert mentő volt ki. Csókolom, de hát a mentős papírt a rendőr/helyszínelő a helyszínen megnézte, elvette, visszaadta. Az nem jó? Nem, hivatalból kell kapniuk, heti 1x jön.
    OK, felhívom az OMSZ-t, ahol beszélek szintén egy hölggyel, aki elmondja, hogy látja a történetet, de Ő senkinek nem fog küldeni semmit, mivel nem kapott a rendőrségtől vizsgálat-megrendelő kérvényt.
    Visszahívom a Hungária krt-i kapitányságot, megint kapcsolják a nagyit. Csókolom, azt mondta az OMSZ, hogy nem küldenek semmit, mert nem kaptak kérvényt.
    Nagyi asszondja, hogy akkor küldik a kerületi kapitánysághoz, de várjak kicsit, utána néz. Elcsattog, aztán visszajön, hogy de hát ők kérték faxon az OMSZ-től, de akkor kérik megint. Hívjam őket 1 hét múlva.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák