Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Rent

    senior tag

    Tegnap hoztam el a motort a kipufogós ismerőstől, gyárival megegyező méretű, formájú, de nyitott dobok kerültek fel, 50-es belsővel, 120-as külső, közte valami spéci anyag, ami a mély hang miatt kellett, valamint csillapítóval a durrogás ellen. Konkréten viszik hozzá folyamatosan az autókat, motorokat, teljes rendszerektől, a dobokig mindent is vállal.
    Felültem, mentem egy próbakört, ordítottam az örömtől a bukóban. Olyan öblös mély hangja lett, hogy az valami brutál. Lövök majd fel képet, előtte, utána, kell még neki olyan 4-500km, mire a végső mély hangot eléri. Annyi módosítást eszközölt, hogy nem pont elvágólag rakta fel, hanem minimál csúsztatással, konkrétan aki nem intruderes nem veszi észre, hogy nem gyári. A gyári e jelzésű bemarások amik a gyárikon vannak másolásra kerülnek és rákerül az újra. Komolyan mondom annyira brutál lett, hogy arra szavak nincsenek. A gyáriakat felpolírozta, lekente, becsomagolta, ma megyek érte és elteszem. Ja épp magy egy Trans Am v8-ason fog teljes rendszert építeni mikor megyek.
    Dobok fel mindjárt képet ha sikerül, csak épp úton vagyok. :)

    Előtte: [L]http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=93259D1BA02_B424_4EC4_83B.jwww.kepfeltoltes.eu/images/2019/03/93259D1BA02_B424_4EC4_83B.jpeg]

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák