- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
Aktív témák
-
senior tag
válasz Lacopapi #25949 üzenetére
nagyszerű,mert a páromnak is megtetszett a defym és most rendeltem meg t-mobile tól a defy +
Köszi a választBlack Phone (Hellas Tel) Mobiltelefon és Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz, Tatabánya, Sárberekben (Vegas Burger mellett) közel 22 éve működünk! Értékeléseim, visszajelzéseim: https://hardverapro.hu/tag/inferno81.html#elado
-
RootRulez
félisten
Valaki csinálhatna egy ilyet DEFY-re is.
═════════════════════════════════════════
-
RootRulez
félisten
Quarx féle 3-ai CM7 [link]...
═════════════════════════════════════════
-
domerator
veterán
válasz Nataniel #25955 üzenetére
Ehhh... félreérthető voltam... nem a clk értékekből van 4, hanem a smartass paraméterekben állítottam be 400, 400, 1200, 800 és 200 MHz értékeket.
(viszont pont ennek apropóján jövök rá, hogy a középső clk az 700, az meg nem illik a képbe.. ennek ellenére fürge a teló. Egyre erősebb a meggyőződésem, hogy a 3 db clk érték csak a clk-vsel viszonyt határozza meg, a cpu működését inkább a kiválasztott governor és annak paraméterei befolyásolják. Amikor használtam a system panelt a cpu figyelésére, akkor az valami 25MHz-es vagy hasonlóan kicsi lépéseket jelzett ki, ahogy változott a cpu órajele, igaz az még ondemandban volt... nem tudom.)
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
szmayer1
senior tag
válasz domerator #25950 üzenetére
Szia kezedbe vettél egy 4s-t?? Hát én is, egy kedves ismerősöm vett és kipróbáltam a minap. Én is azt mondom, hogy baccameg hát nem kellett volna
iPhone12, MBA2016, MBP2015, i7-13700K, Gigabyte Z790, RTX 4070Ti, 64GB DDR5 RAM stb, Sony A7iii, Tamron17-28 f2.8, 70-180 f2.8 Sony 85 f1,8 stb.
-
somi52
őstag
válasz mézespálinka #25964 üzenetére
milyen navid van
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia E3 Defy Mokee Os Lezo CyanMobile Pikachu Miui
-
somi52
őstag
válasz mézespálinka #25964 üzenetére
szerintem ez nagyon jo igo myway v8.4.3 179971 2011 02 17
-
somi52
őstag
Akkor a defyröl[link]
-
domerator
veterán
válasz szmayer1 #25963 üzenetére
Jaja... beszélgettem pár szót sirivel is... a napokban pont jó lett volna megkérdezni tőle valamit vezetés közben (persze itthoni infókkal nehezen szolgál, tudom)... de maga a vas is már kicsit StarTrekes... na off vége... (nagyotsóhajtós szmájli)
-
szabof1
őstag
válasz szmayer1 #25932 üzenetére
Itt már írtam róla, de lemaradt, hogy zöld (SOC) lencséseknek nem jó.
Már van a béta MS2Ginger V3-ban is magyar nyelv. -
Lacopapi
addikt
válasz domerator #25981 üzenetére
A lépésközök teljesen rejtélyesek,akár 25Mhz is lehet,egyébként ha emlékszel,smartassban alapból 250000 a beállítás,azaz az 50-es értékek is labdába rúgnak. Az egyértelmű,hogy a megadott és mókolható értékek csak viszonyítási pontok.
Egyébként vagy egy hétig én is feljebb tolva használtam,de a fogyasztás mintha magasabb lett volna,így azután visszaléptem,de persze tévedhetek -
somi52
őstag
válasz mézespálinka #25978 üzenetére
Kiprbàltam mobilnet nélkül a gps statussal 1percen belül talált mh teszteld cm7.2vel is
-
-
Lacopapi
addikt
válasz domerator #25985 üzenetére
Logikusan én is így gondolom,ezért is mondom,hogy tévedhettem,na meg akkoriban azért eléggé összekócoltam a cuccot.
Most éppen egy érdekes romot nézegetek : S.Froyo III.Edition....nagyjából és látványra kétszer gyorsabb,mint a SEA,bár az eredeti (Zeam) launcherével futtatom jelenleg,a másikon meg ugye az ADW a megszokott...szóval egyelőre tesztNataniel...az biztos,hogy az a cucc hímestojás,de az is tény,hogy nagyon ki van találva,bárki bármit mond.
[ Szerkesztve ]
-
domerator
veterán
válasz Nataniel #25986 üzenetére
Nem csodalkozom rajta... irgalmatlanul soknak tartom (ahogyan az alma arat is), de errol a toalett kacsas vicc jut eszembe...
"Nekunk van toalett kacsank, bibibiii..."
"Mi meg nem xarunk a perem ala..."Hat en se osszetorni vennem... a defyt se vizeztem meg ossze.
Lacopapi:
Es az a S froyo III. honnan vala?
[ Szerkesztve ]
-
cibus
aktív tag
Sziasztok!
Kb 1hónapja vettem egy Defy+ -t és sajnos ma tapasztaltam rajta egy hibát.
Hirtelen belassult egyszer, mikor beléptem a Gallerybe. Alig akarta betölteni a képeket, sőőőt! Nem vártam tovább 1percnél, mert nagyon kínlódott szegény (máskor meg sem akadt), ezért nyomtam egy vissza gombot, de kint is elég lassú volt... ezért kikapcsoltam, majd újra be.
És itt kezdődött a hiba...
Minden rendben ment, aránylag fel is gyorsult, ekkor még nem vettem észre semmit, aztán lezártam a képernyőt és leraktam a telefont. Erre kb 1perc múlva felvillan a kijelző 2-3másodpercre és 10-15másodpercig elalszik, megint felvillan 2-3 mp-ig és ezt csinálja folyamat...
Nagyon idegesítő és nem is kis hibának tűnik.
Valaki észlelt már ilyen hibát? Esetleg valami ötlet?
Kérlek Titeket, hogy mondjatok vmit, vmi pozitívat, ha lehet.Köszönöm
cibus -
domerator
veterán
Elso korben en rendbetennem az sd kartyat (kartyaolvasoban mindent pc-re, aztan sd formatterrel formazas, utana mehet vissza ami kell), masodik pedig az ingyenes es villamgyors QuickPic hasznalata a marketrol.
[ Szerkesztve ]
-
cibus
aktív tag
Sziasztok!
Kb 1hónapja vettem egy Defy+ -t és sajnos ma tapasztaltam rajta egy hibát.
Hirtelen belassult egyszer, mikor beléptem a Gallerybe. Alig akarta betölteni a képeket, sőőőt! Nem vártam tovább 1percnél, mert nagyon kínlódott szegény (máskor meg sem akadt), ezért nyomtam egy vissza gombot, de kint is elég lassú volt... ezért kikapcsoltam, majd újra be.
És itt kezdődött a hiba...
Minden rendben ment, aránylag fel is gyorsult, ekkor még nem vettem észre semmit, aztán lezártam a képernyőt és leraktam a telefont. Erre kb 1perc múlva felvillan a kijelző 2-3másodpercre és 10-15másodpercig elalszik, megint felvillan 2-3 mp-ig és ezt csinálja folyamat...
Nagyon idegesítő és nem is kis hibának tűnik.
Valaki észlelt már ilyen hibát? Esetleg valami ötlet?
Kérlek Titeket, hogy mondjatok vmit, vmi pozitívat, ha lehet.Köszönöm
cibus
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest