- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Aktív témák
-
w333
félisten
Valaki tudna nekem válaszolni erre : Link köszönöm
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
TomiXTR
csendes tag
válasz CoolBoy323 #26495 üzenetére
Nekem egy képet sem csinált.
-
Joke21
aktív tag
Mivel már kérték páran, itt a telepítési útmutató MSGinger v3.0-hoz, froyo alapról indulva.
1. Innen letöltitek a MS2Ginger3.0-RTM.zip-et, majd a kitömörített MS2Ginger3.0 könyvtárat felmásoljátok a /sdcard/clockworkmod/backup mappába.
2/a. Piros lencséseknek ezt kell letölteni plusszban: Defy-4.5.3-109_DPP-11-kernel-update.zip és fel kell másolni az sd kártyára.
2/b. Zöld lencséseknek pedig ezt: MS2Ginger-Greenbread.zip és fel kell másolni az sd kártyára.
3. Rootoljuk a telefont és a 2ndInit 2.0 -val insalláljuk a bootmenüt, az 1.0.7-es-t kiválasztva.
4. Telefont újraindítjuk, recovery menü, majd Latest or Stable or Custom Recovery.
5. Itt nyomjunk egy wipe data and cache-t.
6. Menjünk a Backup and Restore-ba és válasszuk ki az Advance Restore-t.
7. Válasszuk ki az MS2Ginger3.0-t, majd restore system.
8. Most menjünk a install zip from sdcard-ra, válasszuk ki a telefon lencséjének megfelelő zip-t (Defy-4.5.3-109_DPP-11-kernel-update.zip piros/bayer lencséseknek, MS2Ginger-Greenbread.zip zöld/SOC lencséseknek.)
9. Indítsuk újra a telefont. Lépjünk be újra a bootmenübe, majd ott a system/overclock menüben állítsuk át a vsel3 értékét 58-ra, ha zöld lencsés a telefonunk. Ha piros lencsés a telefonunk, akkor a clk3-t kell 800-ra állítani.
10. Indítsuk újra a telefont, akár 10 percig is eltarthat, míg elsőre teljesen feláll a rendszer.
11. Kalibráljuk az akksit.
12. Aki gondolja, zöld lencsésként beállíthatja a cpu beállításoknál a vsel-t 58-ra és a clk3-t 1000-re.
13. Zöld lencsések felrakhatják még a következő patch-t: NEW_3D-fix_customization. Ennek telepítése után nincs bootanimáció, ez ismert probléma.Ennyi.
[ Módosította: 7 ]
-
Mauzes
addikt
válasz hedler #26410 üzenetére
De most érted, van egy szerinted is tök jó programod (Viber), erre te letörlöd, mert használja az akksit... Nálam egyébként szinte soha sincs 5% felett az akkumulátorhasználat szerint. Google térkép sem, Facebook sem, csak ha nagyon sokat használom ezeket, de hát mi nem eszik, ha sokat használod. És azért egy Térkép milyen hasznos időnként, csak egy katt, aztán tudod, hol vagy. Csak azért töröljem le, hogy az akksi max. néhány órával többet menjen...?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
1. Szabad frissíteni a Superusert, sőt érdemes is.
2. Az adott fájlkezelő (és a hozzá integrált szoftverek) nem tudják megnyitni az adott kiterjesztésű fájl, ezért írja, hogy nem támogatott fájltípus. De ez rendben is van így, ott olyan fájlok vannak, amiket nem kell neked megnyitnod fájlkezelőből (sem).[ Szerkesztve ]
-
natë
nagyúr
válasz CoolBoy323 #26506 üzenetére
Idézet egy szakmabelitől (remélem nem haragszik meg érte!! ) :
...kolléga beszélt epsylon3 al nemrég, és amig a kernel zárt, és pl camera appot nem lehet egy if else ággal elinidtani addig nem is nagyon lesz.
....a rom induláskor hozza be az értékeket egy táblába, mármint hw tulajdonságokat és miután elindult már ez a réteg áll csak az android és a dalvik VM rendelkezésére, biztonsági okból nem lehet "írni" bele, és innentől ha a rom nem Bayer modult talál az gáz.-boot start
-boot beírja a hw specifikációs változókat
-oprendszer indul
-dalvik virtual gépnek csak olvashatók ezek
-bármilyen app csak ezen keresztűl éri el ezeketés mivel defy+ kérdés nélkül mind bayer, ezért azt kapja meg
de ugye sima defynél nem lehet megadni ezt mert ki tudja bayer vagy soc.
és ugye egy 100 ezres letöltésszámu dologgal mindig a minimum konfigot kell alapul venni."[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz #71562240 #26505 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a választ
Nagyon hiányzik a 2.2 cee/hu verzió és szeretnék egy kicsit nosztalgiázni, abban minden tökéletesen müködik és most hogy 1.2gb netem van így inkább már használni is szeretném a telefont nem csak mindég azon gondolkodni hogy fc, bug, hotboot, stb.
És szerintem a 2.2-nek elég a 800mhz így azt nem piszkálom legalább jobban fogja bírni az akkumulátoriPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
natë
nagyúr
válasz CoolBoy323 #26509 üzenetére
Szerinted mennyi zöld lencsés szarna rá? Így is naponta 1 user flasheli fel legalább a 2.3 gb sbf-et a Defy-ára.
Tele lenne az XDA fakkjúquarx postokkal[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz RootRulez #26510 üzenetére
Félreértesz nem azt mondom hogy sz@r a miui, csak néha találkozom egy két bug ,hiba stb pl. nekem 4 hónap alatt a wiui 1.10.21 semmi bajom nem volt csak kb. 3 fc a böngészőben
Áááááááá nem bírom elhagyni a wiui-t a szép kínézete és kényelmi funkciói miatt
Most hogy így szépen belaktam a rom-ot és kb. 3 napig bírja az akksi: döntöttem marad a wiui , és a 2.2 cee/hu elment a kukába
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
natë
nagyúr
domerator : jónak tűnik az 1200-es cpu sa. setupod, egy bibi van vele, a quadrantot kizárólag (max.) 800 Mhz-en futtatja (lehet, hogy mást is?).
-
domerator
veterán
-
natë
nagyúr
válasz domerator #26518 üzenetére
Jaja, közben lesegetem, a többi program használja. Nem mondtam, hogy a cpu beállítás kérdése, arra céloztam, hogy a quadrantnál úgy érzékeli, hogy a 800Mhz elég a futtatásához.
Ez az ugye?
smartass 400, 800, 1200 (26, 38, 60), 400000, 400000, 1200000, 800000, 200000. threshold 25 es 65%
[ Szerkesztve ]
-
josy28
tag
Hali. Azt szeretné megkérdezni hogy
enable 1
load_all 0
scaling 2 <-- ezt az értéket mire kellene átírni hogy Smartass legyen?
clk1 400
clk2 800
clk3 1200
vsel1 30
vsel2 40
vsel3 60
Azért írnám át PC-n hogy ne keljen később a boot menüben bohóckodni. -
Jaffa75
őstag
válasz Davebowman #26342 üzenetére
2.2.3 már javítva van, abban már jó a naptár...
-
mm89
őstag
-
natë
nagyúr
Ki fogok kapni (elnézést a szerzőtől!) :
Defy 720p :
Technikailak nem sok különbség van a nagyobb felbontás az egyetlen.
sajnos a 30 fps is vbr.
számoljunk:
1280x720 pont +3 szin + fényesség bit=5 529 600 bit cca 675 kb egy képkocka (tekintsunk el kicsit egyébb paritás és korrekcios bitektől)
tehát másodpercenként 29,97 (30) framel számolva 1mp anyag: 675k*30= 20250kb durván 20mega anyag
lássuk be ha ez hd akkor ehhez nem kis célhw kell hogy feldolgozza, és softwaresen mp4 et kreáljon belőle.
persze feluletesek voltunk mert a 20 mega másodpercenként a nyers CMOS szenzor kimenete.[ Szerkesztve ]
-
mm89
őstag
Aha... Hát én elhiszem ezt így meg minden, csak azért mégis megnéznék két felvételt, az egyik legyen normál defy, a másik meg ez az állítólagos 720p. A fájlméret annyira nem számít manapság szerintem, de ha meg túl nagy, akkor lejjebb veszem a kamera app-ban azt kész
ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
Toto00
tag
joke korábbi leírása alapján feltehetem az ms2gingert v3-t wajkIUI 1.10.21-re?
-
Matada2.3
veterán
sziasztok most tenném fel az ms2ginger 3 at cm 7 re de az advanced restoreban nem találja a zipet. mit tegyek?
Finn the human
-
Matada2.3
veterán
hálásan köszönöm
Finn the human
-
lipike008
csendes tag
Ha esetleg valaki téglázza a telefont, nála lehet érdeklődni!
Nem az én hirdetésem, és nem is reklámcéllal írom, csak azért, hogy aki megoldást keres itt, az ide irányíthatja magát vagy társait!
[ Szerkesztve ]
-
Matada2.3
veterán
megint van problémám... megvolt a restore a zip is de most nem indul újra leragad a logónál nem enged be a bootmenűbe se most mi van?
Finn the human
-
Toto00
tag
ms2gingert v3-t feltehetem wajkIUI 1.10.21-re?
-
senior tag
válasz Matada2.3 #26549 üzenetére
akkor valamit rosszul csináltál nekem elsőre tökéletes lett a leírás jó
Black Phone (Hellas Tel) Mobiltelefon és Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz, Tatabánya, Sárberekben (Vegas Burger mellett) közel 22 éve működünk! Értékeléseim, visszajelzéseim: https://hardverapro.hu/tag/inferno81.html#elado
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest