- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
Aktív témák
-
somi52
őstag
Érdekes[link]
Sony Xperia E3 Defy Mokee Os Lezo CyanMobile Pikachu Miui
-
Qbász
aktív tag
Estét! Valaki megtudná mondani mi az a médiaszerver és miért töltött le 80mb adatot magátol továbba 1.5 óra alatt az akkumlátor 50%-át lenyalta. Formáztam már újra memória kártyát, letöröltem minden felesleges programot, mégsem szűnt meg a jelenség. Ha valaki tud rá megoldást kérem ne tartsa magában. Kösz! Defy Cm7.1 stable
Future Gadget #8 'Phone Microwave (name subject to change)'
-
mumtaz
senior tag
válasz domerator #25383 üzenetére
WiUI 2.1.20.1-ben MiUi launcher verziója 1.0. Annál a statusbar xar volt, mert egyrészt áttetsző, másrészt nem konfigolható, viszont minden alkalmazásban automatikusan eltűnt.
Amit te megosztottál, abban minden jól jelenik meg, de minden alkalmazásban látszik és nem lehet eltüntetni.Pl. Sygic-ben nincs opció a statusbar eltüntetésére. Launcher 1.0-val alapból eltünt, de 2.0-ban nem.
[ Szerkesztve ]
-
domerator
veterán
válasz mumtaz #25403 üzenetére
Hát nem tudom... sajna nincs tanácsom, miui launchert már egy ideje nem használok, most a qq launcher a favorit, előtte az adw ex.
Tudom, hogy ez nem segít, de a saját hozzáállásom a statusbarhoz az, hogy nekem még jobb is, ha mindig látszik, mert legalább tudom, hogy van-e térerő, tudom hogy 2G vagy 3G neten vagyok éppen, mindig látszik az óra, tudom ha mailt, vagy sms-t kapok, mindig lehúzható... ezek miatt nekem hasznosabb, mint megoldást keresgélni a kitakart 5 mm miatt...
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
törölt tag
Nah tegnap du. beadtam defym szervizbe... 9-10-nap dfyelvonás. Remélem azért nemlesznek sújosak az elvonási tünetek.
-
domerator
veterán
-
domerator
veterán
válasz mumtaz #25415 üzenetére
Szerintem nem.... ennyit tud, de nekem boven eleg es nagyon siman megy. Pont jo azoknak, akik a miui launcherbol hianyoltak az app drawert.
Egyebkent nem olyan keveset tud ez a qq... de nem promotalom tovabb...Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
Davebowman
senior tag
-
domerator
veterán
válasz Davebowman #25417 üzenetére
A miui launchert is lehet billegtetni... de nalam legyen ez a legnagyobb hibaja.
2 ablakom van most, de csak azert, hogy probalgatni tudjak egy idojaras widgetet... amugy mivel ennek van appdrawere, raadasul mappazhato a drawer, igy semmi szukseg az asztali mappakra sem.
En most eleg SGS2 modon nezek ki... sgs digi clock widget, alatta koponyeg es a hatter a kek-sarga-rozsda atmenet... valamiert nagyon bejon.
... de ne offoljuk szet a melyvizet temakkal...[ Szerkesztve ]
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
gooool
őstag
Sziasztok!
Sajnos egy ideje nem követem a fórumot és így visszaolvasva két romot látok ami igencsak jónak tűnik:
A WajkUI 2.1.20.1 és a MIUI
Melyik lenne a jobb választás? Mindkettő stabilnak tűnik a visszajelzések alapján.
Jelenleg gyári 2.2.2 CEE van fent,SetVsel-el 1000MHz/55Hz-re OC-zva.Köszi a segítséget!
Üdv, Balázs
-
gabo89
senior tag
SOS Mondjátok hogy nem kuka a telefon!
indul a sörös aludni
-
-
natë
nagyúr
Most látom...1200-on hajtod a cuccot domerator?
[ Szerkesztve ]
-
van3k
csendes tag
Sziasztok!
Gyári defy+ 2.3.5-re szeretnék rakni valami jól működő főzött romot, mert már lassan kiborít a gyári. wajkui stabilra gondoltam, nem találok semmi konkrétat, felmegy rá?
Vagy esetleg valaki tud valami linket, hogyan csináljam?
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest