- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
Aktív témák
-
domerator
veterán
Akkor elmondom... mivel a maps minden lófaxot használni akar a helymeghatározáshoz, így mindent le kell lőni.
Adatforgalom kikapcsolása a miui-ban 2 mozdulat: az állapotsorba be tudod tenni a kapcsolóját.
Amit te nem kapcsoltál ki, az az automatikus AGPS használat. Ha kikapcsolod a mobilnetet és ez be van kapcsolva, akkor minden GPS induláskor (akár maps, akár más) 60 másodpercre bekapcsol a mobilnet, hogy leszedje az aktuális AGPS adatokat. Amennyiben ez is ki van kapcsolva (a háttéradatokkal együtt) akkor a maps elkínlódik a csupasz GPS-sel és nem bacogatja a netet.
Kipróbálva.(csak azért írtam le, mert a miui emellett még beépített saját "droidwall"-lal is rendelkezik, bár azt a maps ügyesen megkerüli)
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
Szendwich
tag
Remelem nem volt meg:
You are a Noob on XDA-Developers -
tothfeca
csendes tag
Hello!
Szeretném feltenni a c9-et, találtam linket a zip fájlhoz de amellett van egy md5sum kiterjesztésű fájl is, az micsoda ? Szükséges fájl az?Föri voltam
-
pomk
őstag
CM 7.2 telepítés utáni első újraindítás után CM logo csak pörög és pörög...:/
Szerk.:
Akksi ki-be, újraindít, kb 15mp alatt felállt a rdsz.[ Szerkesztve ]
-
szabof1
őstag
válasz tothfeca #22262 üzenetére
Azzal az md5sum kiterjesztésű állománnyal tudod (pl. így) ellenőrizni a letöltött zip sértetlenségét. Érdemes megcsinálni, de minimum a zip-et megnyitni PC-n, mert ha nem sikerül megnyitni, akkor biztosan hibás (pl. egy rosszul sikerült letöltés miatt) és hibás zip felrakásából lehet ám gubanc.
-
domerator
veterán
válasz Joke21 #22265 üzenetére
Így van... én a totális csendet írtam le
Ha indulás előtt kell az agps frissítés, akkor (mivel mobilnet le van már tiltva ugye) wifit be kell kapcsolni, meggyőződni, hogy él és jó, AGPS-t bekapcsolni és mondjuk egy GPS Teszt, vagy GPS Status progit elindítani, ami leszedi az agps frissítést.
-
natë
nagyúr
Apro modositasok, narancssarga szinek feketere, illetve kekre cserelese, az ora widgeten es a home screenen is.
-
tib78
tag
válasz domerator #22240 üzenetére
Sikerült az első komolyabb meghalást produkálnom...
Bunny shottert szerettem volna elindulás közben bezárni és hatalmas lefagyás lett. Csak akksi ki-be segített.#22269) Mozzarella: ez nagyon jól néz ki, egyszer én is kipróbálom majd, ha behal a domiui.
[ Szerkesztve ]
Mi8, Garmin Instinct, Seiko Sumo, Samurai, Citizen Promaster
-
domerator
veterán
A te indulásod közben, vagy a Bunny-izé (bármi legyen is az) indulása közben... ugyanis ha épp te indultál volna valahova, az indifferens a lefagyás szempontjából, azonban ha ez az izé indult volna éppen, akkor más...
(csak véletlenül válaszoltál a 22240-esre?)
[ Szerkesztve ]
-
tib78
tag
válasz domerator #22272 üzenetére
Szeretem az ilyen kis egykézzel játszható bugyuta logikai/ügyességi játékokat, mert vannak élethelyzetek, amikor ezek pont elegendőek, ha érted mire gondolok.. Szóval indultam volna én is és a bunny is...
[ Szerkesztve ]
-
Daweoriginal
csendes tag
Sziasztok a napokba fogom megvenni a Defy készülékemet,nagyon tetszik a forumotok
Vissza olvastam sokat hogy ugye van plusz + sima ugyan az mind a kettö 1 külömbség a kamerának a lencséje, (piros vagy zöld) az se biztos
Árban nem lenne számottevő a külömbség, ha véletlen a pluszt venném tudnám használni rajta az általatok is használt, romokat, vagy a programok között van külömbség melyik fut és melyik nem?
Kérlek válaszoljatok ?SGS+
-
szabof1
őstag
válasz Daweoriginal #22274 üzenetére
Ha árban alig van különbség, akkor a Defy+-t venném, már csak a biztos SOC modul és a nagyobb akksi miatt is (mert az is eltér ám), meg persze újabb a gyári rom is (2.3-as Gingerbread már alapból).
Az itt leírt romolások közül azonban (még) nem minden megy Defy+-on és ha megy is, akkor is eltér(het) egy kicsit a telepítés menete. Ezzel tisztában kell lenni és alaposan utánaolvasni, mielőtt belevágsz egy rom telepítésbe.
Itt Defysek vannak (leginkább) és alig van Defy+ tapasztalatunk, de néhányan átjárogatunk a Defy+ topicba is és viszont. -
Daweoriginal
csendes tag
Köszönöm szépen
SGS+
-
apika05
tag
Sziasztok srácok nem lehet még most se semmit tudni hogy mikor lesz CM9 Stable ?
Defy 1200Mhz DefySOC@Wajkidom-2.2.3Bad "Ha rám hallgatsz, azt csinálsz amit akarsz...
-
Szendwich
tag
válasz domerator #22259 üzenetére
Amugy tenyleg nem. Szerintem meghalt a proximity szenzor a telefonomban. Letoltottem az AndroSensor nevu programot, amivel tudnam nezegetni milyen kozelseget erzekel a szenzor. Nekem ez mindig beragad egy adott ertekre. Elotte meg mukodott, de akkor sem mindig. En nem talaltam olyan programot, hogy ezt a szenzort ujra konfiguralna vagy valamit csinalna vele. Szerintetek garanciaba kijavitjak ezt a hibat?
ROM ugyileg nem mukodott sem MIUI-n, sem CM7-en es a most visszarakott gyari 2.2 ROM-on se erzekel semmit... -
tzl
senior tag
válasz tarnagy #22221 üzenetére
El ne hidd már, hogy a pálpusztainak van bármi köze a pusztához
Bp.-n született a sajt, közel a lovihoz, a Derby sajtgyárban. A gyártulajdonos Heller Pál magáról nevezte el a sajtot, a pusztai utótagot csak azért tették hozzá, hogy jobban hangozzon a neve (marketingben már akkor is erősek voltunk )
De nemzetinek nemzeti, konkrétan hungarikumBővebben itt:
http://hu.wikipedia.org/wiki/P%C3%A1lpusztai_sajt[ Szerkesztve ]
-
tib78
tag
MIUI alap tárcsázónál miért van, hogy a Szabó Norbit, Szabo Istvánt megtalálja, a Szabó Gergelyt viszont nem a 79226-ra?
MIUI launchernél hogy lehet 1 ikont megváltoztatni? Az összeset én is tudom, de csak 1-et...?
[ Szerkesztve ]
-
sbazsi
veterán
romcsere előtt állok, kis megerősítés kellene:
root megvolt.
clockworkmod, 2ndinit telepítve.
titanium backup megvolt.ezeket tenném fel:
cm72-120102.0338-NIGHTLY-Defy.zip
gapps-gb-20110828-signed.zipez jó párosítás? Itthon fog menni? Főleg ez volt a kérdés...
Telepítés: biztonság kedvéért clockworkmodban is csinálok egy mentést.
Majd clear mindenféle cache, és társai.
Majd install from sd card, a két zip.
Végül Titaniumról vissza "mindent"... ami kell persze.System version: Moto_Version. 34.179.2.MB525.Retail.en.CEE
Firmware: 2.2.2
Baseband: EPU93_U_00.59.1
Kernel: 2.6.32.9-ga28fcc4 jfqk83@lnxandroid07 #1
BPflex: UCAJRDNEMARAB1B0AA03A.0R
APflex: GAS_EMEA_USAJRDNFRYORTCEE_P016
Build: JOREM_U3_3.4.2_179-2amiért váltanék: gyakran előfordulnak kisebb, nagyobb akadások. Pl van, hogy hívnak, és a telefon nem reagál semmire. Nem tudom felvenni. Vagy ma a fényképezőbe bementem, és fekete volt a kijelző. Pontosabban az ikonok megjelentek, de a kép üres volt. Viszont fotózni tudtam.
-
pike1
csendes tag
hello
Adott a barátnőmnek egy Defy +. Van egy-két furcsa probléma a készülékkel. Néha csak úgy magától kikapcsol. Aztán vissza be és még pin kódot sem kér, ez mondjuk az én sima defymmel is előfordult már párszor de ennyi. Enyém lassan fél éve megvan de neki már többször volt a közel 1 hónap alatt. Múltkor amikor felhívtam 3szor kellett újrahívnom mert kikapcsolgatott egymás után. Azóta most kapcsolt ki megint és gondoltam már beírok hátha tudja valaki mi lehet a gond. A másik hogy néha felcsörög a telefon és kiirja hogy preparing sd card. Naponta párszor előjön, de nem tudjuk miért lehet, vagy mi baja.
Ha valaki tudna segíteni megköszönnénk! -
MODERÁTOR
válasz sbazsi #22289 üzenetére
Esetleg annyi, hogy ezt tedd fel inkább a gappsbból, mert ez frissebb. Na meg persze mielőtt a nightlyt felteszed, fel kell nyomni a stabilt is, aztán arra mehet rá.
-
Thief
aktív tag
válasz Kendek #22292 üzenetére
Nekem nincs fent a stable, csak a nightly és tökéletes...
(#22293) bruti01
Ezt neked is mondom. Clean install után egyből ment fel és semmi probléma. Nem is először...Nem értem egyébként, hogy miért kellene a stable... Amíg nem volt stable, csak nightly, akkor hogy indították el az emberek? Ebben nem értem a logikát. A nightlyban minden benne van, ami az előző stable-ben, csak valamit javítottak, vagy hozzáadtak.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Akkor sem lesz teljes, a boot.img, a devtree.img és a logo.img fájlok a nightlykból hiányoznak. Legalábbis amelyik nevében nem szerepel benne, hogy valamelyiket is tartalmazza.
Szóval azelőtt meg olyan nightlyt kellett telepíteni az aktuális előtt, amely nevében ott volt pl., hogy KERNEL.[ Szerkesztve ]
-
-
csabi94
őstag
Üdv Mindenkinek! Ma sörözött kicsit a telefonom.
-
MODERÁTOR
-
Thief
aktív tag
válasz Kendek #22298 üzenetére
Más lett a logóm és az animációm is. Lógónál most narancssárgával írja a motorola-t(teljes névvel, nem csak a piros M logót), az animáció a szokásos cm-es. Ráadásul nem is a legújabb, SEA alapot használtam, hanem a CEE van fent.
A rom neve pedig:
cm72-120102.0338-NIGHTLY-Defy.zip 2012-Jan-02 03:48:08 98.7M application/zip
cm72-120102.0338-NIGHTLY-Defy.zip.md5sum 2012-Jan-02 03:48:08 0.1K application/octet-streamKernel sem szerepel benne.
A decemberi nightlyt is raktam már fel stable nélkül és megy.
Bár most jutott eszembe, hogy én felflasheltem a barebones "kiegészítést" hozzá még indítás előtt, lehet, hogy ez orvosolja nálam a problémát![ Szerkesztve ]
-
Szendwich
tag
válasz Szendwich #22286 üzenetére
Most nezem a gyari ROM-on van egy workaroud a helyzetre. Hivaskozben elsotetedik a kepernyo, de ha megnyomom a power gombot akkor ujra bekapcsolodik. Ugyan ez nem javitja meg a szenzort, de hatasos workaround.
CM7-en ez a modszer nagyon nem mukodott, csak befejezni tudtam a hivast a power gombbal.Valakinek van hasonlo proximity szenzor problemaja?
Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Politika
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Építő/felújító topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest