- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jarod1
addikt
válasz Wiz Khalifa #70602 üzenetére
Az Durva, mifelénk 215 ös alappal keresnek emberkéket..
-
F.B.I.
veterán
válasz Wiz Khalifa #70602 üzenetére
A gyerek matektanárának meg 2000,-Ft az órabére...rájöttem, jobban járunk ha vízvezeték szerelőnek megy.
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
Depression
veterán
válasz F.B.I. #70604 üzenetére
Az se rossz, de a gázszserelő 5 perces munkáért is 8k-ret kér. Én is elb@sztam, mert ütemvezetőként is jóval kevesebbet keresek. Nálunk, egy nem buta ember nettó 150—250k között keres, és nem találunk elég embert.
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz Jarod1 #70603 üzenetére
Most meg nettó 140-ért vagyok árukiszállító egy cégnél. Csak hétköznap, 8-tól 4-ig. Ismerős meg a Joyson-ba (Takara volt régen) 200k-t kap havonta kézbe. Mondjuk ebbe tán a Cafeteria benne van. De hogy hány műszakban azt nem tudom.
(#70604) F.B.I.:
A villanyszerelést tanulja ki, Ha normálisan megtanulja akkor nagyon jól fog tudni keresni vele.(#70605) Depression:
Villanyszerelő meg érintésvédelmet ha csinál akkor 10k + kiszállás. És 10 perces meló.[ Szerkesztve ]
Smoke some weed nigga!
-
Depression
veterán
válasz Wiz Khalifa #70606 üzenetére
Az árukiszállító egy eléggé kényelmes meló. Ha valakinek dolgozni is kellene, akkor rögtön lelép. Mi úgy rúgtunk ki két pályakezdőt, hogy baromira jól kereshettek volna, de a főtökkel (a tulajdonossal is) bunkóztak.
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
bnorci71
addikt
válasz Jarod1 #70598 üzenetére
ez a netto alap és erre jön a pótlék vagy ez már a 3műszak pótlékokkal ami kézbe
mert nagyon nem mindegyWiz Khalifa
Ma mindegy mi a szakmád ha jól csinálod sokat is kereshetsz, víz gáz villany kőműves autószerelő festő mindegy
[ Szerkesztve ]
ELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
F.B.I.
veterán
válasz Wiz Khalifa #70606 üzenetére
Vizet járok el szerelni, segítek a mester barátomnak...hát nem aprópénz gurul neki és bele van fulladva a melóba folyamatosan.
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz F.B.I. #70610 üzenetére
És amúgy ezek a dolgok csak rosszabbak lesznek. Mármint hogy sok a meló az ilyen munkásoknak. Mert az emberek többsége nagyon elkényelmesedett mindenhez inkább szerelőt hív mert lusta megcsinálni. Ezzel nincs is baj, ha sok a pénze fizesse a munkadíjat de sajnos szerelőkből van kevés. Vagyis a jó szerelőkből.
Persze vannak kivételek akik most is maguk oldják meg a dolgokat (én is kocsi szereléstől kezdve mindent magam csinálok itthon) de azért régebben sokkal több ember csinálta meg magának a dolgokat.
(#70611) Jarod1:
Van azért jó pár álláshirdetés ahol a nettót adják meg. Vagy fix bérbe, vagy napi bérbe, vagy pedig órabérbe.[ Szerkesztve ]
Smoke some weed nigga!
-
Dzsedáj
tag
Sziasztok!
Lomtalanítás eredményeképp eladóak lettek az alábbi cuccok miskolci vagy tiszaúj.-i személyes átvétellel, 3 nap próba garival:
- Tápegység HIPRO 480W: teszt (orosz) - 4k
- RAM Corsair 2 x 2GB DDR2 800MHz egyben - 10k
- RAM A-data Vitesta Extreme Edition 800+ 2 x 1 GB egyben - 3k
- Pinnacle PCTV 110i + távirányító, infraérzékelő (CD-ket nem találtam meg, de az is megvan valahol) - 3k
- VGA Gigabyte GTS 450 - 8k
- Laptoptáska Canyon 12" (kék, próba gari nincs ) - 2k
[ Szerkesztve ]
''Az én akarásom nem bolondság,hanem tövig kalászos táblája a tibennetek még csak csirázó búzaszemeknek!''
-
-
Jarod1
addikt
36 % elmegy levonások formájába a bruttóból. Bár van du i pótlék meg éjszakai.meg ha van tulora az 200%
[ Szerkesztve ]
-
elistvan
őstag
Van eladó tápom 4db (1db HKC usp-550 550w 2db 400w-os Chieftec illetve egy 400w-os jó nehéz darab passzolom milyen márka.)
Minőségi angol humor magyar felirattal: http://goo.gl/5kvyBr
-
Spancer RE
aktív tag
Nálunk a minimálbért kapják az operátorok. Bruttó 138.000 Ft
-
WildBoarTeam
senior tag
válasz Wiz Khalifa #70612 üzenetére
Nem biztos, hogy azért fizeti meg valaki a szakembert, mert sok a pénze, inkább azért, mert nem ért hozzá, vagy speciális eszköz/szerszám kell hozzá, amiért nem fog X ezer forintot kiadni, ha csak akkor van rá szüksége (lásd a rugó összehúzót, amit inkább Te is kölcsönbe kerestél).
A szakmunkásokból meg évek óta hiány van, mert ugyanennyi melóval kint, jobban keres. Itthon is marad néhány, aki mondjuk családdal nem akar kiköltözni, de azok is el vannak havazva. Meg ugye azok a "szakik", akik hót alkeszek azok se mennek külföldre (vagyis nem kellenek).
Kocsiszerelés: az egyik legnagyobb gond, hogy megfelelő hely kell hozzá. Ha nincs egy fedett rész, akna, megfelelő szerszám, akkor elég körülményes. Szereltem már parkolóban kocsit (télen -10°C-ban, nyáron is kapott el jégeső) és nem egy leányálom. Mindig elpakolni a szerszámokat, az alkatrészeket, nem hagyhatom megemelve a kocsit, különben reggelre kereshetem a kereket, stb... Sajnos garázsom nincs, ha lenne, magam szerelném mindig, így csak az apróbb dolgoknak tudok csak nekiesni.
Otthon mindent magamnak csinálok, kivéve, ha tényleg szakember kell hozzá, de az ritka.
blabla
-
bnorci71
addikt
válasz Skagen #70622 üzenetére
és akkor hogy mész el egy állás interjúra?
200-t szeretnék kapni?
ja csak nagyon nem mindegy ,hogy 0-1-2-3 gyereket nevelsz, bár a munkáltató igen jól járna veled ha 3 gyereket nevelsz és te a nettó igényed adod meg ami gyak ugye amit utalnia kelELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
Feriboy2
aktív tag
Sziasztok!
Gumi csavaralátétet hol tudnék venni szerintetek? A merevlemezem nagyon hangos meg rezonál tőle a ház és oda szeretném tenni, szóval csak ilyen apró kell.
Illetve keresek mini-itx házat és pico psu tápegységet, ha van és eladnád írj rám[ Szerkesztve ]
-
mycso
veterán
válasz Jarod1 #70611 üzenetére
Nálunk tudtommal 230.000 forintos alapbérrel veszik fel az új rendszerkezelőket. Folyamatos 4 műszak, vegyipar.
Az alapbér mínusz ~15.000ft-ot kb. ki is kapnak a műszakpótlék miatt.
+13.havi
+kb. egyhavi bér prémium
+244.000ft/év cafetériaMondjuk csak hallomásból, de a másik vegyipari óriásnál mégjobbak a számok.
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz bnorci71 #70626 üzenetére
Én a mostani melóhelyemre úgy mentem állásinterjúra. Megkérdezték mennyit akarok kapni. Mondtam hogy mennyit akarok kézhez kapni és kész. A főnök azt mondta rendben. Kiszámolta egy bérkalkulátorra mennyi annak a bruttója. Még egy picivel többet is kapok mint amit kértem mert bruttóba úgy jött ki kerek számra és mondta a főnök hogy úgy egyszerűbb.
Smoke some weed nigga!
-
bnorci71
addikt
válasz Wiz Khalifa #70629 üzenetére
nekem nincs rutinom ebbe
28éve voltam utoljára de akkor még nem így hívták meg anno megmondták ennyit adnak és készELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
Bull Boss
őstag
Vegyetek egy jó családi autót [link]
-
Bull Boss
őstag
Sziasztok! Benyeltem valami vírust, ami a Digi nevében irogat nekem állandóan. Egyik virusírtó se ismeri fel és már nagyon zavaró... Tud valaki megoldást?
-
Diokhan
addikt
válasz Wiz Khalifa #70640 üzenetére
Ugyanez a helyzet a paseo-val. Hátul csak egy gyerek méretű ember fér el.
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
rtom
senior tag
Sziasztok,
ismertek Miskolcon / környékén Android-hoz értő szakembert? Van egy kínai dzsunka tabletem ami állandóan vírusnak tűnő programokat telepít, gondoltam, egy stock Android jót tenne neki, de nem igazán értek hozzá...
-
jagada
addikt
Valakinek nincs eladó kisebb méretű hűtőgépe, esetleg elektromos mini sütője ilyesmi.
Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
-
WildBoarTeam
senior tag
válasz Wiz Khalifa #70647 üzenetére
Mondjuk hátul ott se "korlátlan a helykínálat".
A Skoda viszont tényleg szűkös hátul, még a gyerek sem tud rendesen kalimpálni a lábával, csak rugdossa a hátamblabla
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest