- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Depression
veterán
válasz Wiz Khalifa #70750 üzenetére
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
benvolio
őstag
Sziasztok!
Gázkazán problémába kellene segítség, hátha valaki tudna mondani valamit vagy találkozott hasonlóval, ezért megkérdem itt is. Szóval:
Adott egy Vitopend 100-as gáz cirkó kazán. Melegvíz használatkor ki-be kapcsol a láng. Ha fűtéssel együtt megy akkor is. Ha csak a fűtés megy akkor nincs gond, az megy rendesen. Mi okozhat ilyet, minek a hibája ez? (video a hibáról)
Üdv! -
AtHoS
nagyúr
válasz benvolio #70752 üzenetére
Melóban egy BOSCH kazán van - a meleg-vizes részt nem használjuk - viszont pont ugyanez volt a próbafűtés tesztnél a fűtőkörrel. Itt mondjuk van visszajelzés a víz hőmérsékletéről (LED sor), ami bekapcsolás után elég gyorsan (5-10 mp alatt) azt mutatta, hogy felmegy a hőfok 100 fokig, majd a védelem le is kapcsolt. Szerintem levegős lett tavasz óta a rendszer és míg a szivattyú nem keringette ki a levegős részt a fűtőtértől, addig hozta ezt a hibát. Jó párszor rá kellett kézzel kapcsolni és volt várakozás is több próbálkozás között, mire helyre jött. Sajnos kézi szivattyúzásra nincs lehetőség ennél a kazánnál, hogy átpörgesse a vizet a rendszerben
[ Szerkesztve ]
read-only mode on the forum
-
bnorci71
addikt
-
Gabe123
aktív tag
Sziasztok.Elado Hp 430 G4 notebook
Core i5-7200U
2*4gb Ram
128 GB SSD
IPS 13,3" matt (1920X1080 (Full HD))
Intel HD Graphics 620
3 év szervizben
2017.03.28 -án lett vásárolva 1 hajszálkarc található a gépen egyébként makulátlan.
Számla , papírok , doboz mind megvan. ( Mysoft.hu vásárlás )
+Ajándék tok
Ára: 155 000ft
Miskolcon átvehető[ Szerkesztve ]
Mark Twain once said that "If voting made a difference, they wouldn't let us do it. "
-
Diokhan
addikt
Üdv! Meg mindig keresek macbookot/ipadet 30-35k értékben! Ötleteket privatban kérem! Köszi!
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
-
benvolio
őstag
válasz bnorci71 #70758 üzenetére
Persze ki kell zárni sorban a lehetőségeket neki is és pont ezzel találgatja, hogy mivel is kezdje, majd folytatja egy másik lehetőséggel, hát ez találgatás. Nem az ő hibája, csak ha a sorban az utolsó a megoldás, ami akár első is lehetett volna, addigra egy új kazán ára rámehet sajnos.
-
jFox
addikt
--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
WildBoarTeam
senior tag
válasz benvolio #70755 üzenetére
Hát, ha nem volt karbantartás egy ideje, akkor még a márkaszerviz is "csúnyán" fog rád nézni (ugyanis évenként kellene). Sógoromékat 4 szerelő rázta le emiatt, a vége kazáncsere lett nem kevés összegért (új, kazán, új gázterv, átalakítás, stb.), bár a javítás se lett volna már olcsóbb. Mondjuk ők 8 évig nyúzták egy vaillant kazánt.
blabla
-
tux74
csendes tag
Eladó:
i3 7100 processzor gyári hűtőjével 20000Ft -
elistvan
őstag
Ha már kazán. Nekünk cirkós Ariston van. Sokadszorra kapcsol be mostanában. Elérett valami gumi bizbasz benne. Kondenzátum csapda a neve (úgy néz ki picit mint egy szigony és olyan gumiból van akár egy cumi). Írtam már vagy 15 helyre de senki sem tudott adni. Illetve egy hely tudott volna megközelítőleg olyat adni, de az 3 darabból állt volna és az állítólag nem jó a szerelő szerint. Augusztus vége óta nem lehet ilyet feltetetni az EU-n belül, és forgalmazni sem mert túl nagy a káros anyag kibocsájtása. Helyette lehet csináltatni új kéménnyel kondenzációs kazánt laza 700-ért (új kémény, tervek, a kazán, csövezés, átadás stb...) Ha valakinek van ötlete szívesen várom. Jelen pillanatban úgy működik a dolog, hogy oda van szigszalagozva a helyére. Esetleg lehet ilyet, esztergáltatni vagy 3d nyomtatni Ha elviszem a mintadarabot?
[ Szerkesztve ]
Minőségi angol humor magyar felirattal: http://goo.gl/5kvyBr
-
benvolio
őstag
válasz WildBoarTeam #70761 üzenetére
Volt évente karbantartás márkaszervizzel. Ők kapcsolóhibára vagy vízkőre tippelnek. Na most melyiket csináltassam előbb. A kapcsoló drága, de lehet ez lesz. A vízkövet meg nem tudom mennyire lehet az, mert polifoszfát adagoló van rákötve. Egyébként a márkaszerviz teljesen leterhelt, fognak valamikor jönni remélem, mert egyeztettünk. Maszekkal is megnézettem volna de nem vállalják, hívjam a márkaszervizt. Pályát tévesztettem, a gázból jól meglehet élni mostanában.
-
b_alazs
tag
-
derrik
őstag
link
....Miskolcon kedvezmény -
Bull Boss
őstag
A hangfal elkelt, a végfok erősítő még megvan. [link]
-
Tothgera30
Ármester
Adott egy független Leagoo Z6 Mobiltelefon, teljesen új, bontatlan állapotban eladnám - 15 ezer Ft.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
Teng
aktív tag
Ha esetleg érdekel valaki van 2db eladó Suzuki Wagon R+ féktárcsám, mivel csak a helyet foglalja így 2000Ft ért megválnék tőlük. Nem olajos', nem üt. (Kidobni nem szeretném)
Amit-ha kell mérek fényképezek igény esetén, köv héten el szeretném paterolni..
Akit érdekel írjon privátot..(Igény esetén van vezérműszíj és feszítő görgő is, még talán valahol fékbetét is szimplán ajándékba)
[ Szerkesztve ]
-
Vangelis
félisten
HOMTOM HT16 dual sim teló valakinek?
10e tokkal dobozzal mindennel...
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
Diokhan
addikt
Üdv! Meg mindig keresek eladó macbookot, ajánlatokat privatban várok!
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
LaciMc82
aktív tag
Sziasztok.
Low-Profile videókártyát keresek D-sub kimenettel 2000 Ft környékén.Tiszta hülye aki nem normális
-
Dzsedáj
tag
válasz Dzsedáj #70712 üzenetére
Megmaradt dolgok keresik új tulajdonosukat
- Tápegység HIPRO 480W - 3k
- RAM Corsair 2 x 2GB DDR2 800MHz egyben - 2 x 2k- RAM A-data Vitesta Extreme Edition 800+ 2 x 1 GB egyben - 2 x 1k
- Pinnacle PCTV 110i + távirányító, infraérzékelő - 2k- VGA Gigabyte GTS 450 - 4k
- Laptoptáska Canyon 12" (kék) - 2k''Az én akarásom nem bolondság,hanem tövig kalászos táblája a tibennetek még csak csirázó búzaszemeknek!''
-
LaciMc82
aktív tag
Hupsz igaz azt nem írtam pci-e kellene.
Tiszta hülye aki nem normális
-
szasanyi
félisten
Eladó GTX1070Ti - miskolci személyes átvételre 2-án pénteken lenne lehetőség.
-
Jarod1
addikt
-
LaciMc82
aktív tag
Na lett vga csak a hűtője hangos.
8400-gs vgra valakinek hűtőborda,vagy ventis hűtő nincs ?Tiszta hülye aki nem normális
-
Wiz Khalifa
veterán
KERESEK!
EU aljzatról UK aljzatra alakítót.
Tehát ilyet:
Smoke some weed nigga!
-
Diokhan
addikt
válasz Wiz Khalifa #70784 üzenetére
A kép és a leírás ütik egymást. Azt írod, hogy EU-ról UK-ra kell, de a képen egy UK-ről EU-ra való átalakító van. Egyébként lehet kapni párszáz forintért online vagy Tescóban pl.
Szerk.: senkinek nincs régebbi MacBook eladó??
[ Szerkesztve ]
-
elistvan
őstag
válasz Wiz Khalifa #70786 üzenetére
Nekem van egy ilyenem. Ez megfelel a célra, nem? A hétvégén (péntek v szombat) szerintem megyünk a szinvapark környékére, ott oda is tudnám adni.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Nekem van ilyenem. ...hátha olyan dologhoz kell.
"... test, lélek, szellem - anyag, energia, információ - tudás, bátorság, becsület - tény, igazság, valóság - belőle, benne, általa..."
-
PLaci58
addikt
Zsarnain minden is van.
Honnan van UK aljzatod? Itthon inkább fordítva szokott kelleni."Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
Wiz Khalifa
veterán
Sajnos egyik felajánlás se jó.
PLaci58:
Nem.itthonra kell. Angliába. A telefonomhoz pl.[ Szerkesztve ]
Smoke some weed nigga!
-
Diokhan
addikt
válasz Wiz Khalifa #70790 üzenetére
Kint vagy Angliában?
-
alufelni
tag
Valakinek egy [Iphone SE] telefon?
Árat úgy igazítottam hogy szerintem jelenleg függetlenbe ez a legolcsóbb.
PH-s tagoknak 2000ft kedvezmény -
PLaci58
addikt
válasz Wiz Khalifa #70790 üzenetére
Fogod --ka kábelét, levágod a felesleges dugót és bekötöd a kábelt egy magyar elosztóba
Pl."Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
-
Teng
aktív tag
válasz Wiz Khalifa #70794 üzenetére
Hello
Ha esetleg szerelhető UK dugó is jó akkor 500ért van eladó
És ahogy javasolták rárakod egy magyar hosszabbítós elosztóraÜdv
-
elistvan
őstag
Keresek olyan emberkét aki tudna nekem a Prime tv-ről egy sorozat egy részét rögzíteni utána feltenni valami filemegosztóra és átküldeni. Pénteken délután vagy hétfőn délelőtt lenen a adásban a dolog. Sajnos a hiperszuper LG tv-nken csak úgy működik a dolog, hogy amit felvesz azt csak a tv-n tudod visszanézni gépen nem látható a partíció.
-
Skagen
csendes tag
Urage Cyberboard billentyűzet valakinek?
Nincs egy hónapos 10e-ért odaadom blokkal együtt.
Variálható RGB világítás, fémváz, mechanikus/félmechanikus.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest