- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaben1117
senior tag
válasz WildBoarTeam #71050 üzenetére
Van ingám, szoktam is használni. Köszönöm mindenki segítő ötletét, de nekem most mindenképp egy fix vízmértékre van szükségem.
-
Ivanh
senior tag
Sziasztok! Vegyetek jó notit, Chiplandban átvehető: [link]
Az új autóm és az új házam költségeinek felét a jelen kormány fedezte...De neked mit adtak a szocik..?
-
Gyíkac
aktív tag
Keresek asztali ddr4-et
Elsődlegesen beszámítással, értékegyeztetéssel:DDR3:
2*4gb hynix 1600mhz
2*4gb kingston hyperx /régi vágású/ 1600hz
1*4gb kingmax micro 1600 mhz
2*4gb ballistix sport 1600 mhzDDR2
4*1 gb kingmax ddr2 800 mhzjelenleg ezeket tudom cserealapnak felajánlani.
[ Szerkesztve ]
-
mycso
veterán
Sziasztok, talán már régebben felvetődött ez a kérdés, de most nem találom.
Adott egy 128GB SSD, kb. 100GB adattal, ezt szeretném átjuttatni egy 500GB SSD-re.
A 128-ason windows + telepített programok vannak (rendszer meghajtó) és nincs kedvem újra telepíteni. Főleg, hogy bevált, belakott, stb. ...Megoldható ez, hogy működőképes maradjon?
Milyen program ajánlott hozzá?“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
Diokhan
addikt
Én hagynám benne a kisebbet, a nagyobbat pedig használnám adat tárolásra.
Egyébként én macet használok, ott van meghajtó klónozás, de biztos, hogy Windows alá is van valami hasonló program.
Eladó lesz az SSD?Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
LaciMc82
aktív tag
Sziasztok,minden Sparban lehet euróval fizetni ?
Úgy tele vagyok vele mint a recycling matadorokTiszta hülye aki nem normális
-
bnorci71
addikt
válasz WildBoarTeam #71070 üzenetére
De látod nem váltani akar
ELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
mycso
veterán
Köszönöm szépen mindenkinek.
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
jFox
addikt
Sziasztok!
Eladó egy Xiaomi Mi4LTE 3/16Gb mobiltelefon.
Ár: 20k
És egy ZTE Axon Elite 3/32Gb
Ár 25k--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
Gus
aktív tag
-
Bull Boss
őstag
Hegesztőgép érdekelne valakit? Van egy Újszerű nagyon stabil, de még trafós hegesztőm profi kábellel. Vettem egy inverterest és már nincs rá szükségem.
-
PLaci58
addikt
Hali. Milyen programmal lehet egyszerűen és gyorsan állóképekből (jpg) valami filmet gyártani. Rengeteg kép
"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
pikszel
addikt
válasz PLaci58 #71082 üzenetére
Bármelyik szoftver, amelyiknek van idősávja, illetve tud kezelni képszekvenciát. Én behúzom AfterEffectsbe, beállítom a forrásfájl sebességét (fps), a kompozíciót a kellő paraméterekkel, onnan utómunka után megy Premire-be, majd a Media Encoderbe.
[ Szerkesztve ]
„Az egyedüli létező dolgok az atomok és az üres tér; minden egyéb puszta képzelet”
-
elistvan
őstag
válasz pikszel #71085 üzenetére
Lehet, hogy buta kérdés, de minek hatvanféle szoftveren átfuttatni ugyanazt a file-t? Nincs egy olyanod ami mindent megcsinál? Tehát mondjuk az első kettőt még megértem, de a Premiere nem tud olyan kimeneti formátumba menteni direktbe ami egyből jó?
Minőségi angol humor magyar felirattal: http://goo.gl/5kvyBr
-
bigrock
addikt
Én ilyen alap videos megoldásokhoz a korábban javasolt Davinci-t használom, mindent tud, ami átlag felhasználásra kell.
-
scapegt
őstag
válasz derrik #71028 üzenetére
Panasonic LX7-esem van Hama táskával, pótakkuval. Hibátlan a gép, semmi baja, kb. 2 éve elő sem veszem, a telefon elég a fotózásra. Kevés expo van benne, ha megmondja valaki, hol keressem benne ezt az infót, leírom azt is szívesen
Ugyanitt van rengeteg telefontok eladó ... vagyis jelképes áron/dologért cserébe elvihető, de akár ingyen is, csak szabaduljak tőlük.
Van S7, S6 Edge, S7 Edge, S4 tok, illetve S4 hátlapok, köztük gyári is, ami még fel sem volt bontva. S4 telefon doboza is meg van.
Féldrágakő gyűjtemény is eladó, faragott achát, ill. más anyagú elefántok, teknős, tojás, ékszerek, medálok, nyakláncok, karkötők eladóak.
Néhány hirdetésem a teljesség igénye nélkül.
-
törölt tag
Hol lehet Miskolcon karbon és sima fehér és fekete fóliát kapni?
-
tcarina
csendes tag
Sziasztok
Hol lehet miskolcon lemezjátszóba tűt,hangszedőt venni? Van valahol valami hifi bolt? -
törölt tag
Eladó kompresszor valakinek van itt esetleg? 24-5 literes kellene.
-
pikszel
addikt
válasz elistvan #71086 üzenetére
Képszekvenciáról volt szó, ami esetemben általában renderelt képek tömkelege (3D animáció), ez AE-ben kap némi utómunkát, illetve ott kompozitálom adott esetben, onnan megy Premiere-be, ahol megkapja a hangokat, zenét és Media Encoderrel exportálom a kész filmet. Ez három szoftver, és egyik sem felesleges a munkafolyamatban.
„Az egyedüli létező dolgok az atomok és az üres tér; minden egyéb puszta képzelet”
-
Diokhan
addikt
Üdv! Van köztünk valaki, aki vw bogarral jár?
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Hálózati / IP kamera
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple notebookok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest