- Mobil flották
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diokhan
addikt
válasz Wiz Khalifa #68451 üzenetére
S6 edge. Elméletileg csak digitizer.
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
Diokhan
addikt
válasz Wiz Khalifa #68453 üzenetére
Próbáltad már?
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
Diokhan
addikt
válasz Wiz Khalifa #68455 üzenetére
Akkor nem is kísérletezek vele, kap egy fóliát és annyi. Nem vészes, alig látszik egy szál repedés, csak idegesít a tudat, hogy ott van. Remélem a médiában lehet kapni rá vékony szilikon tokot és fóliát.
-
Diokhan
addikt
válasz Wiz Khalifa #68457 üzenetére
Az ment a feleségemhez, túl nagynak bizonyult. Ismerem a megaphonet, az iPhone is ott kapott üveg fóliát. Ott van tok is? Mediaban ne is keressek?
[ Szerkesztve ]
-
Diokhan
addikt
válasz Wiz Khalifa #68459 üzenetére
Nem jobb minőségben?
Milyen teló az új neked?Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
-
Gyíkac
aktív tag
kersek p35-ös vagy p45 -ös chipsettel alaplapot. kötelező a 4 dimm foglalat. kivéve ha ddr3-at is tud a lap.
olyan 10k körül szánok rá.
előre is köszönöm
-
Diokhan
addikt
válasz Wiz Khalifa #68461 üzenetére
OK majd meglátjuk.
-
bnorci71
addikt
válasz Wiz Khalifa #68461 üzenetére
na minőségről annyit
Nillkin 9H+ üveg az SE-n 10-15cm-ről csúszott ki a kezemből a telefon amikor az éjjeliszekrényről vettem fel és megrepedt és visszaesett a fenyő szekrényre.Nekem sosincs szerencsém a fóliákkal 1hét alatt mindegyik megreped
ELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz bnorci71 #68464 üzenetére
Ezért mondtam hogy nem mindegyik "márkás" lesz jó minőségű.
Amúgy nekem az iPhone SE-n valami kínai üvegfólia van. Kétszer ejtettem el olyan méter magasságból sajna a telót. A telefonnak semmi baja nem lett hála az égnek és a fólia csodák csodájára kibírta. Mind kétszer egy nagyon pindurnyi hely tört ki belőle.
Smoke some weed nigga!
-
Diokhan
addikt
válasz Wiz Khalifa #68465 üzenetére
Ez a dolga az üveg fóliának.
-
Diokhan
addikt
válasz Wiz Khalifa #68467 üzenetére
Szerencséd volt. Semmi több.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Diokhan #68468 üzenetére
Ismerosom csinal üvegcserét telefonon, az ivelt kijelzoket is most kezdi. Sajat S8 Edge-e lesz a kiserleti alany nemsokara. Amit beszéltem vele az alapjan csupan egy esetben volt hogy a kijelzo nem birta ki és pár nappal később elhalálozott.
bnorci71: ez a dolguk, egyebkent függ attol is hogy esik. Ugy is eshet hogy az üvegfolianak semmi baja nem lesz de alatta pókhálósodik a teló.
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Wiz Khalifa #68470 üzenetére
Fasse tudja, nekem aminek a széle el van kenve az Edge. Nembejövős.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Diokhan
addikt
válasz wwenigma #68471 üzenetére
Pedig most, hogy használom az S6 edge-t, határozottan kényelmes és jól használható, valamint szép is.
Mycso azt hittem, hogy Neked note 4 van...
Én arra gondoltam, hogy ha ragasztott üveg fólia megy rá, akkor nem fog tudni mozogni. Szerencsére nincs hálósodva, csak egy repedés van keresztben, de látni, hogy kicsit mozog ahogy nézegetem. Ha üveg kerül rá az nem merevít rajta?
[ Szerkesztve ]
-
mycso
veterán
válasz wwenigma #68469 üzenetére
Akkor majd írd meg, hogy megy-e neki a dolog. Egy s7edge lenne, ami üvegcserére szorulna.
Ez a leejtés dolog érdekes...nekem esett már le kézből pofára járólapra, fej magasságból laminált padlóra.
Aztán egyszer kb. 1cm magasból kifordult a kezemből, pont a keret mellett a kijelzőt sikerült elkapni, be is hálósodott szépen.Diokhan: fóliából törött kijlzőre puha kell, picit ilyen gumis-szilikonos hatású. Az szépen kitölti a repedéseket, nem lesz levegős.
[ Szerkesztve ]
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
bnorci71
addikt
válasz wwenigma #68469 üzenetére
tudom, hogy ez a dolga, de akkor is fa felületre esik és rögtön kipattan és reped....
az előző nem tudom milyen üveg az a hangerőszabályzó gomboknál volt kipattanva,na oda, hogy eshetett?ja a Samu XCoverek cégnél úgy pókhálósodnak öröm nézni, van amelyik 20cm esett le
[ Szerkesztve ]
ELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
caprine
senior tag
Sziasztok!
Selejtezgetek itthon, van néhány cucc amit sajnálok kidobni:
- Berner szívárgás jelző 400ml spray, új ára 1000-1200, 1x használt, legyen 600ft
- szénmonoxid érzékelő, tokban, elemmel, nem volt használva új ára 8e körül van, legyen 3000ft.
- Maxell LS 120-as lemez 4 tok / 3 lemez egyben 2000ft
- régi Kingston 16GB pendrive, h2test-el végig teszteltem, 600ft
- törött kijelzős (csak a külső üveg) Samsung S4 active piros.
- ez nem tudom mi, dobok róla képet, csipogó lehetPriviben érdeklődjetek, Thx.
Kellemes ünnepeket előre és utólag is)
[ Szerkesztve ]
Ha saját szívedben nem találsz békét, nem fogod azt megtalálni a világon sehol. (SCKG)
-
LaciMc82
aktív tag
Sziasztok.
Érdeklődés szinten kérdezem,ha össze tudom hozni április 13.-ai indulással egy pár napos autós párizsi út,fakultatív jelleggel 15.-én PSG-AS Monaco meccsnézés velem,érdekelne valamelyikőtöket?
A kisbuszban a sofőrön kívül 8 ember fér el a szállás F1-es hotelekben megoldott,az út ára kb olyan 50000 ft lenne.[ Szerkesztve ]
Tiszta hülye aki nem normális
-
detroitrw
addikt
Elado:
Logitech Rumblepad 2 - 4k
Sok eves a cucc, de meg mindig olyan az allapota mintha uj lenne, nem kopott es nem recseg. Gyakorlatilag kinyirhatatlan kategoria (ha erdekel kuldok kepet)
Kihasznalatlansag miatt valnek meg tole.Erd. Pu
[ Szerkesztve ]
-
anorche1
őstag
Ha uzletbol vasaroltam haszbalt termeket, de az nem ugy mukodik ahogy kellene, akkor van valamilyen jogom vissza kerni a az arat?
Extratelgsm bol vettem xbox one kontrollert, de szar, ha megnyomom pl. A d-pad lefelet, neha 2 szintet megy lejjebb, mintha 2x nyomnam meg. Es ez igaz a tobbi gombra is.
Ma olyan 10 korul vettem, picivel tobb mint egy ora mulva vittem is vissza, de penzt nem akart vissza adni, csak lekuldenek raktarbol masikat cserebe.
Mar megint fillerba..sal szivattam meg magam, edigitalbol 1 ev garival par ezerrel dragabban kaptam volna ujat, garival"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
Diokhan
addikt
válasz anorche1 #68479 üzenetére
Nyugi én is fillérb...ó vagyok, sokszor iszom a levét én is. Szerintem tanuló pénz, mert visszakapni nem fogod. Várd meg amit küldenek, majd meglátod, hogy hogy működik.
-
LaciMc82
aktív tag
Január elején eladóvá válik egy Corsair VS 450 tápegység,júniusban vettem a Darkcompban,hibátlanul működik:8000 ft az ára.
Tiszta hülye aki nem normális
-
LaciMc82
aktív tag
Sziasztok van egy kis gondom.
Vettem használtan egy Gigabyte r9 380 kártyát.
Már sokadszorra fordul elő ,hogy játékok közben egyszer csak elszürkül a monitor,most legutóbb visszajött,de előtte sokszor ki is dobott a játék.
a 3 legutóbbi driverrel próbáltam mindegyiknél-előbb-utóbb előjött ez a gond.
Mi lehet a baj?Tiszta hülye aki nem normális
-
Bull Boss
őstag
válasz anorche1 #68479 üzenetére
Extratellel megszivtam én is. Hibás telót adtak el kicserélték másikra az is ugyanolyan hibás volt. És rám akarta fogni, hogy felhasználó hiba, hogy az Iphone térerőt veszt.... senkinek nem ajánlom az üzletet! Hibás, javitgatott xarokat próbálnak elsózni kemény piaci áron vagy a felett!
-
Wiz Khalifa
veterán
Vegyetek egy megbízható, szép telót jó áron.
iPhone SE 64GB Space Gray gyári független, olyan mint ha új lenne, iOS 10.3.3-al!
Smoke some weed nigga!
-
Diokhan
addikt
válasz Wiz Khalifa #68489 üzenetére
Én ma tartottam a kezemben, tényleg gyönyörű állapotban van!
-
zetecR
addikt
-
detroitrw
addikt
válasz LaciMc82 #68490 üzenetére
A R9 380-nal a teljes konfig ~300W-ot eszik
Azert kene a fankkal is megnezni mert ott szinte csak a vga van terhelve, ha ott szepen melegszik es nem produkalja a jelenseget akkor lehet a tap a hibas.
Olyan nincs hogy osszeomlik a vga driver?
A szurke kep az full szurke vagy van benne mas is?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest