- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lorcsi
veterán
eladó: vadi új soundcore motion+
-
Tibike24
aktív tag
Eladó.: Mali Magician bicikli váz bolti állapotban
ha érdekel valakit irjon
[ Szerkesztve ]
........::::::::Go Hard or Go Home !!!::::::::........
-
TriackFeri
aktív tag
Eladó lenne az alábbi paripa:
[link] -
jFox
addikt
válasz Bull Boss #10941 üzenetére
Én bementem egy motoros boltba és kértem robogóhoz való olajat. Azt tudtam, hogy a sima 2T már nem jó ezekbe, meert magasabbb fordulaton járnak, mint annó a Simson-ok, Romett-ek, stb.
A pontos típusát nem tudom az olajnak, de majd holnap megnézem.
1800Ft körül volt 1liter.Ivanh:
Menj csak ki Amcsiba, ott a vasedényre is az van kiírva, hogy HARDWARE.--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
ronson
őstag
válasz TriackFeri #10954 üzenetére
Már rájöttem mi haszna van a nyereg és csomagtartó nélküli biciklinek.
Há ezt nem lopják el a tesók.
-
elistvan
őstag
Emlékszem egy Coca Cola reklámra amiben betér a srác a boltban ahol kínai az eladó szomjas és inni akar, elmutogatja az eladónak mit akar, Ő meg azt hiszi, hogy a lányát akarja megdönteni na annak a reklámnak is ez a Hardware store a poénja.
Minőségi angol humor magyar felirattal: http://goo.gl/5kvyBr
-
Tibike24
aktív tag
Eladó.: BioTech Try cretaine malate 300g os kb 50g hiányzik belőle
...........Scitec L-Glutamine 600g os 200g körül van még benne de ha van érdelődő megmérem mennyi van benne még pontosan
...........Mali Magician XC váz teljesen bolti állapotban lánvillavédővel és még a csővédő műanyagok is rajta vannak [link][ Szerkesztve ]
-
veterán
Kerestetik 512mb ddr2 memória (800mhz) !(jooáron )
Everybody lies.
-
greeny
csendes tag
válasz Ronyman #10929 üzenetére
A Neptunon keresztül jött ez az álláshirdetés a fiamnak:
"Hirdetett állás: INFORMATIKATANÁR (ECDL-ismeretek, hálózati és hardverismeretek)
Foglalkoztatás módja:
Megbízás, óraadó vagy részmunkaidős kinevezés (V. éves hallgató is lehet!) határozott idővel
Munkavégzés helye: Bocskai István Gimnázium 4220 Hajdúböszörmény, Bocskai István tér 12.
Pályázat beadásának határideje: 2009. augusztus 28.
Ügyintéző: Gyulai Sándor igazgató
Telefon: 06-20/561-89-69
Szükséges végzettség: egyetemi
Megjegyzés: foglalkoztatás a 2009/2010. tanévben folyamatos, egyéb juttatások megegyezés szerint.
Kellemes nyarat kíván a:
DE Hallgatói Tanácsadó és Karrier Iroda"
-
aktív tag
Eladó cuccok:
Táp-1.
Táp-2.
Chifi dragon/fekete--10k...[link]+sokk venti grátisz!!
Kis c2d félkonfig!!
Beszámítás csak nagyon piaci ár alatt.THX!!**Kedvenc állatfajom a napokig nem válaszoló de minden nap többször belépő majmok !!!**
-
Ronyman
aktív tag
válasz WildBoarTeam #10968 üzenetére
Az a baj sajnos, hogy nem semmiért kérik az egyetemet. Ugyanis én a szakoktatói fősulis diplomámmal csak 10 osztályig taníthatok elméletet, 2 éves kiegészítőt kellene elvégeznem ahhoz, hogy taníthassak normálisan középsuliban is!
PTE honlapjáról a szakoktató szakról:
alkalmasak:
gyakorlati oktató tevékenység folytatására;
a 10. évfolyam elvégzéséhez vagy annál alacsonyabb iskolai előképzettséghez kötött szakképesítések esetén a képzés gyakorlattal összekötött szakmai elméleti tantárgyaiban, laboratóriumi, műhelygyakorlati foglalkozásain az oktatási feladatok ellátására;
az oktatás keretében felnőttoktatásra;
az oktatással összefüggő tanórán kívüli nevelőmunkára, a szakképzést előkészítő pályaorientációs feladatok ellátására.Azért megpróbálom, bár nekem kicsit messze van Miskolctól, de hát próba szerencse hátha az utat is fizetnék!
[ Szerkesztve ]
-
ElVisZ
tag
Van valakinek Se K800-s telóra komplett gyári ház eladó, mai átvéttel?
-
Bull Boss
őstag
Nincs valakinek véletlenül 1db Suzukira való michelin gumija??
-
Oly
őstag
Digis beltérikkel kapcsolatban kereshettek ismét!
SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy - Galaxy S Advance - Galaxy S4 - Lumia 820 - Honor 7 - iPhone 5S
-
ronson
őstag
Komplett gépet keresek 25k-ig.
-
jFox
addikt
válasz Bull Boss #10974 üzenetére
A Búza téren a Vasudvar (MIVAS) mellett van egy kis bringás - motoros bolt, ott egész emberi árakon vannak robogós cuccok. Én is ott szoktam vásárolni.
jaj nem néztem meg neked az olajat[ Szerkesztve ]
--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
Peti78
őstag
Sziasztok
Van valakinek eladó ramhűtése? Leginkább vmilyen borda érdekelne. 2db DDR2 ramra
privátot légyszi
byeBlackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
marcus.fenix
aktív tag
Sziasztok!
Nincs valakinek elfekvőben egy socket A-s alaplap?
Valami ami DDRI-es, és kezeli a Barton magos Athlonokat.
Vevő lennék rá. Mint ahogy valami egyszerű, tápmentes házra, és egy kisebb winchesterre is.Üdv!
Az összes rap-et hallgató kemény csávónak küldöm e dalt: http://www.youtube.com/watch?v=5PsnxDQvQpw - és remélem tudnak angolul, különben azt hinnék kedveskedek...
-
jFox
addikt
Sziasztok!
Van egy Radon 9600Pro AGP (vadiúj Titan réz hűtővel) és egy Radeon X1050 AGP (gyári passzív hűtővel) valamelyiket elcserélném egy bármilyen PCIe felületű kártyára. (Jobb kártyáért mehet mind a kettő!)
Van olcsó szg. házam fehér: táp nélkül 1k táppal 2,5k.--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
marcus.fenix
aktív tag
Úgy néz ki, hogy a Socket A-s lappal gondban leszek, akkor viszont van eladó 2500+ Bartonom egy Titan hűtővel, 2*512 DDR-em, és egy Expertview 7600GT-m AGP-be...
Az összes rap-et hallgató kemény csávónak küldöm e dalt: http://www.youtube.com/watch?v=5PsnxDQvQpw - és remélem tudnak angolul, különben azt hinnék kedveskedek...
-
elistvan
őstag
válasz marcus.fenix #10986 üzenetére
marcus: Expertision nemde? Mennyi lenne a cucc kompletten? Chiplandben szokott socket a-s lap lenni.
[ Szerkesztve ]
-
marcus.fenix
aktív tag
válasz elistvan #10987 üzenetére
Jaja... Expertvision (Palit)... álmos vagyok
A proci, a hűtő, a VGA és a memóriák együtt 14k, és van még egy 300-as táp ami a konfigot vitte, ha elmegy az egy 1000-es. Ez már minimálár.
-
elistvan
őstag
válasz marcus.fenix #10988 üzenetére
Valaki tud segíteni dvd összeillesztésében? Van egy dvd-m két darabban az egyiken a főfilm menüvel a másikon az extrák az extra almenüvel ezt kéne újra úgy összerakni hogy egy dvd9-en legyen és egyazon menüből lehessen választani mindent mint annak idején (valszeg a készítő kettévágta külön lemezre a kettőt mert nem akarta dl lemeze írni.) Milyen progival hogyan lehetne megoldani?
-
elistvan
őstag
Találtam pár ventit aminek a végéről leszedték a csatlakozókat (kaptam valakitől régebben, most turkáltam át a cuccaimat pakolás közben akadtam rájuk). A kábelei megvannak. Akad köztük egy papst 12-es is (ennek szabvány molexet tettek a végére.) a másik kettő 8cm-es. Ezekért cserébe keresnék 2 régebbi kártyára való titan hűtőszettet (Gf4 mx440 szóval passzív is elég rá) vagy egy olyan hűtőt ami lehűt egy GF4 Ti4200-est.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Try again
-->Kerestetik 512mb ddr2 memória (800mhz)<--Everybody lies.
-
werszomjas
addikt
Eladó:
Yamaha PortaSound PSS-270 szintetizátor
13.000ft****************************************************************************
Yamaha RBX-200 Bass gitár
35.000ft****************************************************************************
Csobogó
Világítós, csepegtetős, fentről csöpög lefele a víz, közben a háttér világít, nagyon hangulatos, olyan mint egy cseppkőbarlang, lásd képek:
képek
10.000ft****************************************************************************
Fűnyíró ház
Rasant 53-BMS-ES
Önjárós ház, motor nélkül, fűgyűjtővel, jó állapotban
Plusz adok hozzá 5banános doboznyi fűnyíróalkatrészt (kések,motoralaktrészek,kerekek nemtudommik stb)
Képek
13.000ft****************************************************************************
Jabra BT200 bluetooth headset
Dobozában, 2pár új gumival, töltőjével, nálam 1 napot bírt, folyamatos bekapcsolással és napi olyan 2 óra beszélgetéssel.
minden telefonhoz jó
2000ft****************************************************************************
Virág megvilágító, tartó
KLIKK
2000ft****************************************************************************
Masszírozó ülés
Klikk
5000ft****************************************************************************
Acer Travelmate 2410,1600MHZ,512MB DDR2 RAM,40GB HDD,DVD-RW,Wifi, 15,1" LCD
45.000ft****************************************************************************
Sony NEC Optiarc AD-7200A
IDE
Fekete
DVD író
DVD írási sebesség: 20x DVD+R, 8x DVD+RW, 12x DVD+R DL, 20x DVD-R, 12x DVD-R DL, 6x DVD-RW
- cache: 2 MB
3 nap próbagar, de működik szépen, hibátlan, csak SATA-ra váltottam.
3000ft****************************************************************************
Safecom SDIO, SWLSDI-1100
SD kártyás WLAN
ilyen
meg van doboza cd minden
5000ft****************************************************************************
Vezeték nélküli Sony - SPP-E80 telefon
kép
USB-s Wifi
Sitecom
kép
Mikrofonos webkamera
kép
1000ftüdv
-
Tibike24
aktív tag
-
Ivanh
senior tag
Notivinyokat keresek, kicsiket, IDE csatolófelülettel.
5-40gb-ig, olcson, kp. fizetés mellett.
2 db kellene, priviben keress.Az új autóm és az új házam költségeinek felét a jelen kormány fedezte...De neked mit adtak a szocik..?
-
Oly
őstag
Szokott itt valaki élőben pókerezni?
Privizzen rám, ha szokott, vagy esetleg akar.
Megfelelő számú jelenkező esetén csinálhatunk egy PHóker-partyt is!
SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy - Galaxy S Advance - Galaxy S4 - Lumia 820 - Honor 7 - iPhone 5S
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest