Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lorant80

    tag

    Szevasztok!

    Az előzőekben már kérdeztem, most folytatnám és reagálnék a hozzászólásokra, amiket köszönök...

    (#17122) lorant80 hozzászólás

    Még egyenlőre nem fektetnék nagyobb HDD-be mint 640GB!!! (esetleg, ha már 500-as tányérokat pakolna a WD is minden HDD-jébe)
    Sajnos jelenleg a környékemen nincs nagy választék HDD téren! Se Hitachi se Samsung!
    Tehát marad a WD…!

    Ezzel kapcsolatban olyan kérdésem lenne, hogy mennyire nevezhető hangosnak a Black széria! Tesztet olvastam, hozzászólásokat és mindenhol az van hogy a Black gyorsabb mint a Blue, de hangosabb (a tesztben a következőt írték róla: "igazi ütvefúrógép, puskaropogós hangjával messziről is jól hallhatóan jelezte, hogy éppen munkálkodik." - ez azért kicsit ijesztőnek hangzik! :F )!
    Nekem van egy két tányéros WD3200AAKS-em (még akkor nem nevezték Blue-nak) és tényleg jó halk (kellemes) igaz a seek hangot le vettem a minimumra, mert alapból max.-on volt…! Akkor se volt durva, de most kellemesebb!

    A Black-nél mi az ami hangos??? Fej mozgás, motor stb.??? Támogatott-e az „Akusztika Menedzsment”??? Mert ha igen akkor azt a minimumra állítva, már nem is darál annyira a fej mozgástól…, vagy? Vagy már eleve a minimumon komoly hangja van?

    Én hajlandó volnék kifizetni érte a plusz költséget, mert a tesztet olvasva a Raid Edition-hez hasonlították és az azért komolyabb „gyerek” mint a Blue…! Teljesítmény és talán tartósság szempontjából is (5év gari) és gondolom a 24/7-et is jobban bírja mint kék társa!??

    És ahogy írtam is, már két „Blue” megadta magát, ha az egyik nem is teljesen, de a Bad Sector már jelent azért valamit! (1 – 1 év leforgása alatt) A max. hőmérséklet olyan 43 fok volt a HDD-nél! De többnyire a 30 vagy kicsit felette a jellemző! Szerintem az normálisnak mondható! Vagy? Egy 8cm-es venti hűti!

    S.L

Új hozzászólás Aktív témák