- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Android szakmai topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkp900
senior tag
válasz jacsi96 #82499 üzenetére
Direkt leírtam szépen. Webes vásárlás mint egy webshopban! Ő sem előfizetője a Telekomnál semminek se. Állítsd át a kis pöcköt szolgáltatás nélkülre és egyből látod ,hogy 169990 azt hiszem a normál ára és utána vidd végig a vásárlás szépen . Egy van ,hogy kártyával lehet fizetni és előre nincs utánvét meg KP. Kell majd fiók amit akkor csinálsz meg mert oda jönnek majd meg a dokumentumok is majd a tvhez.
Az a bemutató darab sehol sincsen amúgy ez meg vadi új és szerintem a tavalyi 735 nem hinném ,hogy sokkal sokkal jobb lenne ,hogy megérné egy egy évig használt kiállított darabot amit valljuk be ütnek vágnak karcolnak mikor portalanítják és szerintem a garancia is kevesebb szerintem mert már 1 éve megy a tv...
Itt meg regizni kell és 5 év! ingyen ,és házhoz szállítási díj sincsen. Az euronicsnál néztem ugyan ezt 10-el több plusz vagy 30 a 2 év plusz sima gari meg 8 ezer a házhoz szállítás így mondanám ,hogy a hülyének is megéri a Telekomtól venni.. -
Vhiktor
veterán
válasz Kornel #82495 üzenetére
Én is, de sajnos úgy látszik nem akarnak küldeni.
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
toxicjew
addikt
Sziasztok. Nincs kérdésem, csak szerettem volna egy kis visszajelzest adni az 1 hónapja vásárolt lg c2 55 rol amit ti ajánlottatok. Röviden, minden fortintot megért amit kiadtam érte, szuper a kép (semmi gond a fényével), remek funkciói vannak, nekem a hangja is bejon (bár nyílván ez csak egy tv hangszóró, de ahhoz képest jó) és hát ps5 hoz tökéletes. Gyakorlatilag leszoktatott arról, hogy a gép előtt üljek, már ezen YouTubeozok vagy nézek streamet is 1 szó mint 100, lenyűgő tv. És hát több is annál sztem. Bátran ajánlom mindenkinek aki akár csak hagyományos tvzeshez használná, de ennél jóval több van benne. Köszönöm megegyszer, hogy "megismertettetek" vele
-
Meghivott
addikt
Üdv!
1. Tévére szánt összeg, forintban? 200-250.000
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport) Film és tvzés
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál? 3,5 m, 65"
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este? Inkább este és sötét szobában
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e? Szemből, ketten
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.) HBO, Netflix, AirPlay
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.) semmi extra
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen? Nem szempont, konzolra megy.
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.) megbízhatóság, Samsunggal nem voltak még rossz tapasztalataim
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.) nincs
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)? Csak új.
Köszönöm! -
GabeZkp
csendes tag
Melyik tv-t vegyem szerintetek a PS5-göz?
Csak 43 colos jöhet szóba és ebben az árkategóriában max 150k-ig. :)
https://www.arukereso.hu/led-tv-lcd-tv-plazma-tv-c3164/samsung/ue43au7022-p851410347/#
https://www.arukereso.hu/led-tv-lcd-tv-plazma-tv-c3164/tcl/43p635-p841840368/?gclid=CjwKCAjwysipBhBXEiwApJOcu2P9cuOWJNSkjoQ7r4bGIHTZJ3BWEoOdHQmeYk_Tvhm7Oa9_cpKnvBoCeFUQAvD_BwE
https://www.arukereso.hu/led-tv-lcd-tv-plazma-tv-c3164/lg/nanocell-43nano763qa-p794147994/
https://www.arukereso.hu/led-tv-lcd-tv-plazma-tv-c3164/lg/43uq75003lf-p794419995/
Ezeket néztem ki. Melyik lenne a legjobb?Fifázni szoktam Codozni meg single player játékokkal is játszok. Előre is köszi!
-
Gabesz77
senior tag
Jó estét!
Véleményt és tanácsot szeretnék kérni tőletek három tv-ről.
Nappaliba szeretnék egy 65”-os készüléket, de minél több tesztet olvasok és nézek, annál jobban elveszek az egészben és nem tudok dönteni.
Játékra (PS5), filmekre, és sok sport műsorra kellene.
- Sony A80L
- Samsung S90C
- LG C31Előre is köszönöm.
Guns n' Roses, 2023. július 19.
-
Vhiktor
veterán
válasz Gabesz77 #82514 üzenetére
A Sony A80L a leggyengébb a 3 közül, játékra meg a C3 a legjobb, Samsungban nincs DV, jták módja gyárilag eléggé rosz.
Sony A80L tesztem:
[link][ Szerkesztve ]
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
boborján2
aktív tag
TCL 55C745 vs TCL 55C805 között mi a gyakorlati különbség felhasználás/filmezés terén?
Nyilván a technikai adatokat látom, inkább az érdekelne ,hogy a gyakorlatban mi a tapasztalat.
Köszi
ignored users : snyper990 | SlayR0113
-
silboy
aktív tag
Sziasztok,
Nagyon max 500 ezer
2. Mire használnád leginkább?
TV nézés, Netflix, külső lejátszóról 4K filmek
4 méterről, 75 coll a cél
Kb. egyenlő arányban nézném
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
Szemből néznénk max ketten
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked?
Netflix, Youtube
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak?
HDMI eARC
Mindegy, falon lenne
9. Miket részesítesz előnyben?
Nincs ilyen
10. Milyen egyéb követelményeid vannak?
Nincs semmi
Új, garanciálisKöszönöm az ajánlásokat!
Olympus Stylus XZ-10, iPhone 13 128GB, TCL 75C805, Sony KD-60XF8305, LG 50UH635V, Xiaomi Yi Sport Cam, Longines Hydroconquest Ceramic, Tissot PRX Automatic, Citizen CB0010-88E, Bulova Accutron II 96B210, Bulova Precisionist 29B226, Orient Bambino II FAC0000CA, RHA S500, Tennmak IE800
-
rainman72
Topikgazda
Samu 65S90C kuponnal 507e eMag.
Philips 65Oled718 Samsung 85CU8002
-
vegh001
csendes tag
Sziasztok!
Az LG oldalán a C3-ra most 20% kedvezmény van. Árban így most kb ugyan ott vagy olcsóbb egy kicsivel mint a Samsung S90C. Szerintetek melyik a jobb/megérősebb TV?
Előre is köszi a választ!
Üdv,
Norbi -
hentes555
senior tag
Sziasztok!
4kshop.hu-ról van valakinek tapasztalata a topikban? Google-ön jó vélemények vannak róla, ahogy olvastam.
[link] Konrétan ezt az LG NanoCell TV-t néztem, megérheti? Ami még megfogta a tekintetem, hogy itt 12 hónap garanciát adnak rá, holott olvastam, hogy a törvény szerint 100.000 Ft felett 24 hónap garancia jár az eladott készülékekre."Tiefe Brunnen muss man graben wenn man klares Wasser will"
-
hentes555
senior tag
válasz Kornel #82539 üzenetére
Értem. Nem tudom, lehet megpróbálok személyesen bemenni és megnézni. Van ennek bármi hátránya egyébként, azon kívül, hogy nem én veszem ki először a dobozból a TV-t és mondjuk használta már előttem valaki, hogyha garancia ugyanúgy van rá 1 év legalább?
"Tiefe Brunnen muss man graben wenn man klares Wasser will"
-
hentes555
senior tag
Erről van valakinek tapasztalata?
LG NanoCell 65NANO786QA"Tiefe Brunnen muss man graben wenn man klares Wasser will"
-
vrolee79
csendes tag
Sziasztok!
Segítsetek pls, a kettő közül Ti melyiket vennétek és miért?
- Hisense 50A6K
- Hisense 50A7GKöszi előre is!
-
GabeZkp
csendes tag
Sziasztok!
https://www.arukereso.hu/led-tv-lcd-tv-plazma-tv-c3164/tcl/43c635-p790201044/?gclid=CjwKCAjws9ipBhB1EiwAccEi1NjQKVYd6VNqx-2R7_1yhERF_65hYdwF2mZKhjEySOqqnOcZfqP9vRoCTVEQAvD_BwE#
Ps5-höz szerintetek ez megfelelő tv lenne?
Csak ennyi rá a keretem és csak ekkora méretben fér el a szobámban. Max 150k a max összeg amit ráfordítok.
Vagy esetleg az LG-nek a NANOCELL tv-je? (43colos)
-
kolosszus87
senior tag
válasz GabeZkp #82544 üzenetére
Full átlagos alap tv sajnos, PS5-öt rábírod kötni, mint minden tv-re, de sajnos a komolyabb tv-k drágábban és 55-ös méretnél kezdődnek. A helyedben már várnék a novemberi Black Fridayre és ezt a tv-t céloznám meg, ez elég közel van a keretedhez: [link]
Panasonic TX-65LZ980E oled tv - Sony Playstation 5 - HyperX Cloud Alpha headset - Samsung HW-Q800C Soundbar - Dune HD Real Vision 4K media player
-
GabeZkp
csendes tag
válasz kolosszus87 #82545 üzenetére
Szia amit küldtél megnéztem. De sajnos csak 50Hz-es ami viszont nem jó a ps5-höz úgytudom.
60Hz-es tv kell hozzá nem? -
Marcus88
tag
válasz GabeZkp #82544 üzenetére
Az a baj a 150-nel be vagy nagyon korlátozva és nem mennyiségben mert van tv dögivel 43 méretben,hanem tudásban.
Max amit ki tudsz hozni amit kolosszus87 ajánlott hogy a BF körül egy 200-220-as TCL /Samu qled ami jó áron 150 körül meg tudsz venni.
Szerintem ez a max amit ki tudsz hozni.Amúgy én is PS5 nyomom már 2 éve egy 2018as LG 109 centis 4K tv-n.Bár most lecserélem egy jobbra ha sikerül,de egy ilyennel is el lehet vele lenni.
-
FSA
csendes tag
Sziasztok,
Ket napja erkezett meg a TCL 65C845, alza tagsaggal 382e forintert. Elozo belepo kategorias 43" 4k tv-mhez kepest elkepeszto ugras meretben/minosegben. X2 chipsettel szerelt.
Eddig a kulfoldi forumokon olvasott VRR flickering sem jelentkezett PS5 mellett.
Meg nem neztem utana, de van itt valaki aki manual frissitett firmware-t es tudja, hogy dolby vision IQ presetben a motion settingsek allithatoak lettek-e? -
Vhiktor
veterán
Jó tanács, ne frissítsd
-
erer1000
őstag
150k Telekomban
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
Film nézés, TV nézés
50-55", 3m-ről kb
Nappal, vagy valamennyi fény mellett.
Szemből, 1-2 ember
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
Népszerű streaming szolgáltatások
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
USB
Teljesen mindegy
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
Samsung vagy LG
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
Hálózati adattárolóról és USB-ről lejátszás
Új
SziasztokTelekomos előfizetésünk lesz, és elég jó kedvezmények vannak, ezért tőlük tervezünk TV-t is venni mert 0% THM-es részletre is van opció.
Monitor vásárlás terén rtings és hasonló oldalak alapján szoktam nézelődni, de ez TV esetén sajnos annyira nem célravezető.
A készülék gyári ára alapján leszűrtem, és az alábbi opciók vannak:Samsung UE55AU7022KXXH UHD
LG 50UR73003LA
LG 50UQ75003LF
Samsung UE50CU7172UXXH
Samsung-UE50AU7022KXXHEzek közül szerintetek melyik legyen a befutó?
M5A99X-EVO R2.0 , 1050Ti, 4x8GB 1960MHz , FX 8350@4,4GHz, 1x3TB+2x1TB HDD, 120GB+480GB+1TB SSD || HP Pavilion 15-CX0000NH
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest