- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 11 - népalma
-
Mobilarena
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jorgi Kormi
senior tag
válasz elod22 #54600 üzenetére
Én egy ilyennel:[link]kötöttem össze a Pana tévémet a hifi erősítőmmel. Tökéletesen működik.
Kocsi Nippon , az asszony Ungarische , a tévén még gondolkodom ! ( talán egy Junoszty 402 BC made in CCCP <Pana lett a vége , a "karma" hatalma.( Oled "szagértő" és crt tv tulaj)"Boldogok a lelki szegények , mert náluk a zseni is szegényebb".
-
degec
senior tag
Tisztelet !
Nagyon óvatosan kérdezném, hogy kép a képben funkciót, egyáltalán lehet akarni mostani új tvknél?? (akarni lehet csak nem lesz persze ok) és milyen kompromisszumok járnak ha egyáltalán létezik még ilyen funkció ? Gondolom rétegigény, nem trendi, rég kiforrasztották belőle.. köszönöm szépen !
-
asdf_
veterán
Az optikai kimenet hangerejét nem tudod szabályozni a TV távirányítójával. Így ha amire kötnéd, annak van távirányítója, és részedről okés két távirányítóval b*szakodni, csak akkor gondolkodj ebben. Ha amire kötnéd, távirányító nélküli, akkor pedig vagy felejtsd el, vagy az előző eset megfelelése esetén olyan konvertert vegyél, aminek van távirányítója.
Amúgy 6--10-15 ezer környéke. -
tunkiih
őstag
Szia! Most rendeltem Digital to Analog Audio Convertert, kis gyufásdoboz az egész, nekem aux kimenetre volt szükségem szintén! Egyik normális tv-n sem láttam, ezért meg nem érdemes másikat választani szerintem, pár ezer egy converter, USB-n kap áramot a tv mögött szintén! Hasonló van nekem is mint Jorgi Kormi-nak, csak nekem az RCA mellett van rajta AUX is !
[ Szerkesztve ]
-
elod22
senior tag
válasz Jorgi Kormi #54601 üzenetére
Ahogy látom kell neki külön áramellátás, valamint egy optikai kábel és egy rca kábel. Ez így elég macerás. Lehet egyszerűbb mégis egy olyant választanom, amelyiknél nem kell ezzel bajlódni, hacsak nincs valami kihagyhatatlan ajánlat jack kimenet nélkülire.
Ezeket néztem ki egyelőre:
Philips 50PUS7505/12 - Pro: 126 cm, ár - Kontra: saját OP rendzser
Xiaomi Mi TV 4s 43inch - Pro: Android rendszer, ár - Kontra: kisebb méret
Philips 43PUS8505/12 - Pro: Android, Ambilight - Kontra: ár, kisebb méretA Philips-eket láttam rajta vannak az excel táblában is. A Xiaomi-ról sok infót nem találtam, de a mióta volt pár Xiaomi telefon a családban, jelenleg is az van nekem, eléggé elégedett voltam eddig a márkával. TV-k terén nem tudom milyenek, ezért gondoltam berakom ezt is.
A Samsung és LG márkák egyelőre a jack hiánya miatt kilőve, de ha szebb a képernyőjük, mint a fentieknek, akkor azok is számításba jöhetek.
Hasonló árban mi jöhetne esetleg még szóba, mint bestbuy?
Méret ami szóba jöhet: 108-127cm között, annál nagyobb már nem nagyon fér el az asztalon.
Árban pedig olyan 400 euró a plafon, de az nagyon a max.Elsődleges szempont a kijelző minősége. A hangja nem számít, mivel rá lesz kötve a hangfal.
Legtöbbet film és sorozat nézésre használnám, Youtube, valamint heti egy-két focimeccs (de ez is online felületről, nem kábelszolgáltató által). A nagy fényerő sem annyira fontos, mivel el tudom sötétíteni a szobát ha szükséges és amúgy is délelőtt süt be a nap, mikor nem sokat vagyok otthon.
Android rendszer sem annyira eget rengető, mivel a laptopot rá tudom kötni ha olyan dologra kell.
Remélem ezek alapján tudtok segíteni. -
Jorgi Kormi
senior tag
válasz elod22 #54606 üzenetére
A táp és az optikai kábel a csomag része , neked csak RCA kábelt kell beszerezned ( ami filléres dolog) , nekem ezeréves kábelem van ( három eres piri, fehér, sárga , videóhoz vettem kb.30 éve) tökéletesen működik vele ( azért a cd lejátszómhoz jobb kábelt használok , de erre ez is perfekt).Pofon egyszerű az egész .
Kocsi Nippon , az asszony Ungarische , a tévén még gondolkodom ! ( talán egy Junoszty 402 BC made in CCCP <Pana lett a vége , a "karma" hatalma.( Oled "szagértő" és crt tv tulaj)"Boldogok a lelki szegények , mert náluk a zseni is szegényebb".
-
Jorgi Kormi
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
vlevi
nagyúr
TV-je válogatja.
Sony Androidos TV-ken pl. hülyén értelmezik a PIP-et, ott ez csak annyit jelent, hogy a TV adás megy a nagy képen, a kisképben pedig a home screen alkalmazásváltója.De pl. a 10 évvel ezelőtti Samu TV-men a TV adás mellé PIP-be be tudtam tenni a HDMI, satöbi jeleket (asszem mondjuk USB lejátszót azt nem)
Ez akkor volt jó, amikor Windows telepítés közben TV-t néztem
Kicsiben ment a körbe forgó homokóra, amikor kellett valamit csinálni, akkor odakattintottam. -
F.B.I.
veterán
Új 4K készülék vásárlóknak itt hagyom ezt a képet az ideális nézési távolságról:
Ha úgy gondolod, hogy az 55" túl nagy lesz 3 méterről, nos nézd meg ezt, átlagban a tesztelt embereknek a 86" 4 méteren belül hibátlan.Soha ne mondd, hogy túl nagy, pár hét után rájössz, hogy nagyobbat kellett volna venni, főleg, hogy nem tudni mikor lesz ismét normális mozizásra lehetőség.
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
Saccco
nagyúr
válasz F.B.I. #54611 üzenetére
Ezt a méret témát már 2012-ben mondogattam, amikor ment a 40-42. Azóta van meg az 51-es plazma.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
harambe93
csendes tag
válasz Bubaaa #54587 üzenetére
fú az naon baba, még nem volt fém távirányítóm:3 (igaz h nem naon szoktam dobálni úgyhogy m1 xd)
én se láttam túl nagy különbséget a 67-és 60 között (a 67 javára PQI (Picture Quality Index)3200 csak 100-zal volt több)
te miket néztél rajta? felskálázás 1080p vagy 720p-ről milyen élményt ad (szaggatás, homályosság vagy anomáliák)??
te tapasztaltál hasonló felskálázási anomáliákat mint amit @pinnacle mutatott?
Milyen TV-t vegyek? - PROHARDVER! Hozzászólások
Imgur: The magic of the Internet
Imgur: The magic of the InternetNála pl az emberek fogai voltak furák felskálázáskor. (bár szerencsére focinál annyira nem lényeges a fog, animéknél sincs 4k-s de sztem ott se xd)
-
AL
addikt
válasz hrabaafocus #54586 üzenetére
Szívesen. Jó vásárlást !
-
headhunter
addikt
válasz tobias40 #54577 üzenetére
TV márkák saját topikjaiban jobban tudnak segíteni.
TCL LCD és LED TV-k...
Hisense LCD és LED TV-k...
Philips LCD és LED TV-k...
LG LCD és LED TV-k... -
Bubaaa
aktív tag
-
AL
addikt
válasz douggutaby #54589 üzenetére
Szívesen. Az Általad választott LG 50UN81003LB - től az MM - ben jelenleg 10 ezerrel drágább ez a NANO TV : LG NanoCell 50NANO793NE.
Nem biztos, hogy jobb és Neked jobban tetszik, de ezt igazából akkor tudhatod, ha mindkettőt megnézed és kipróbálod. Mindkettő VA paneles. [link]
Üdv. -
bok92
addikt
Sziasztok!
Pár napja írtam ebbe a topikba és megnéztem a lehetséges opciókat. Végül arra jutottam, hogy LG OLED55BX vagy CX tv készülék lesz nagy eséllyel a nyertes. Kérdésem az lenne, hogy ez az 50k körüli felárat megéri- e a cx? Mert amit néztem előnyöket, mint pl több hdmi PORT vagy magasabb fényerő, lehet nem nyújtana annyival többet. De ha valaki szerint igen, kérem írja le. Eddig egy LG 50UK6950PLB készülékem volt.
Annyi, hogy sportot nem néznék rajta valamint konzolon se játszanék. Csak netflix, HBO, YouTube. Valamint egy Apple tv 4K eszközt csatlakoztatnék rá.[ Szerkesztve ]
-
penge111
addikt
válasz F.B.I. #54611 üzenetére
Ez valóban így van, mi egy hónapja vettünk egy 65" TCL C715-öt, 48" Sony Tv-t váltot. Pár napig hatalmasnak számított, aztán megszoktuk, lazán elviselnék ettől nagyobbat is. 3 méterről nézzük, de pl ha ps4-es játékokkal játszok, akkor ha közelebb ülök, sokkal több részletet látok, mintha 3 méterről nézném a képernyőt.
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
Eliott
tag
"egy TV soha sem lehet elég nagy"
[ Szerkesztve ]
Metin2 is the best game ever. Change my mind.
-
csƵ
addikt
55"-et szabad venni? Azt hiszem valamelyik másik topikban olvastam, hogy abba selejt nagyobb paneleket raknak, amit visszaméreteznek.
Bocsánat, ha hülyeséget beszélek, de nem találom azt a kommentfolyamot és tisztába szeretném magamba tenni a kérdést.[ Szerkesztve ]
-
AL
addikt
Szia . Nem hallottam még ilyent, hogy kerülendő méret. Minden méretben van jó és rosszul sikerült készülék. Az igényektől és a rá szánt összegtől függően lehet a különböző szintek között válogatni. Hibás darab még a legdrágábbak, legjobbak között is vannak, ezért egy kis szerencse is kell a vásárláshoz. Nekem már 8 garanciális cserék volt az évek során, pedig mindig színvonalas, márkás készülékeket veszek. Üdv.
-
Héliosz
tag
Sziasztok! Pana topicban próbáltam már, de ott nem jött válasz, itt hátha... Panasonic 75GX942-es modelljéről van valakinek tapasztalata? Élőben világosban jó minőségűnek tűnt, és meggyőző volt, de nyilván sötétben és otthoni használatban nem tudom, hogy viselkedne. Mivel láttam, hogy nem full array-es, így kicsit félek tőle, mert egy full arrayes tv-t váltok, méret miatt. Köszi!
Ha lebeszélünk egy üzletet, kérlek legyen Benned annyi, hogy állod a szavad. Nem nagy dolog. :)
-
mmdms
addikt
Sziasztok!
Pár kilométerre tőlem találtam egy használt TV-t, amit játékra szeretnék használni, elsősorban szimulátorozásra. A pontos típusa: [link]
Az érdekelne elsősorban, ez alkalmas-e játékra? Egy régebbi LG tévét próbáltam, de iszonyatosan sokat késett a kép a monitorhoz képest, bő egy másodpercet, gondolom a HDMI miatt. Használhatatlan volt. Erről ezt írják:
640 x 480 @ 60 Hz
800 x 600 @ 60 Hz
1024 x 768 @ 60 Hz
1280 x 768 @ 60 Hz
1360 x 768 @ 60 Hz
1280 x 1024 @ 60 Hz
1600 x 1200 @ 60 Hz (VGA uniquement)
1920 x 1080 @ 60 Hz (VGA uniquement)Tehát a FHD felbontás csak a VGA bemeneten működik, Akkor itt nem valószínű a kép késedelem?
ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
geccoblaze
aktív tag
Sziasztok!
Nagyon régi Panasonic Quintrix tévénk lassan megadja magát. Félelmem a lapos tévékkel kapcsolatban, hogy több tévén is azt látom, hogy a mozifilmeknek is valami olyan képet adnak, mintha egy rosszul világított brazil szappanoperát néznék. Mintha minden olyan túl 3D lenne. Bocsánat, nem tudom szakszerűbben megfogalmazni, remélem átjön, hogy mire gondolok. Tudtok segíteni, hogy ezt mi okozza, és el lehet-e kerülni ezt a képhatást? Milyen technológiájú készülékekkel lehet ezt kivédeni?[ Szerkesztve ]
Ericsson GA 628 -> Sony CMD J6 -> Ericsson T65 -> Nokia 6610 -> Nokia N95 8GB -> Samsung Galaxy SII -> Sony Xperia Z3 Compact -> Samsung Galaxy S7 -> Samsung Galaxy S21
-
degec
senior tag
Jorgi Kormi
vlevi
asdf_
nagyon köszönöm a válaszokat kép a képben-ről ! erről lemondtunk, olyan formában ahogy én akartam450k +-50k ig 4k sík, 60 colosba melyik márkát nézem ? Sony, Samsung ? 20-21 es modellévjáratból, vagy várjak valami csoda Sony XR 21 es modellévű tv-re.. ? igazából 100hz és androidosság a legfontosabb ismérv. 95% ban gyerek nézi mesére 4% Tv adás fullhdban.. 1% fullhd filmnézés. netflix4k majd. Köszönöm a segítséget.
Magamtól (lehet rosszul) ezt néztem ki: SONY KD-65XH9096B 4K ULTRA HD ANDROID TV. kaksi nagyon ? Nekem Sony beégett még Trinitron korban -
AldoWinnfiel
csendes tag
Sziasztok!
LG 55 UN74003LB vagy Samsung UE55TU8002KKXH?
Haverom nem tud dönteni, nekem az LG képe jobban tetszett a Mediában, ő inkább hajlott a Samsungra. Az volt nekik korábban is, sötét szoba, szóval...Samu, nem?
-
Jorgi Kormi
senior tag
Az a Sony jó lesz , ha LCD tévében gondolkodsz.
( Nekem is van még egy trinitron tévém a "sufniban" , sima 50hz-es , de nem égett be )Kocsi Nippon , az asszony Ungarische , a tévén még gondolkodom ! ( talán egy Junoszty 402 BC made in CCCP <Pana lett a vége , a "karma" hatalma.( Oled "szagértő" és crt tv tulaj)"Boldogok a lelki szegények , mert náluk a zseni is szegényebb".
-
venom8888
őstag
Sziasztok. Van egy philips 58 colos 4k smart TV-m. Hozza csatalkoztatom HDMI kabellal a PC-t,de ilyen zold szine van a TV-nek, mar kurvara idegesit, sok gecizes utan all vissza. ki huzom, bedugom, kapcsolgatom stb. Van erre valamifele megoldas?
Bocs a csunya beszedert,de kurva idegesito. -
smallmer
őstag
Sziasztok!
Egy kicsit talán furcsa igényekkel keresek TV-t:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
100 ezer forint alatt
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
MUNKA - EXCEL, programozás
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál
60cm távol ülnék tőle - kb. 80 cm
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
nappal
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
szembőll
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
-
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
-
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
mindegy
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)-
-
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
-
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Csak új -
vlevi
nagyúr
Én is azt néztem ki, 55 méretben, de nem akarják lejjebb vinni az árát. 325-330 körül van most. A 65-ös pedig olyan 400 környéke.
Nem tudom, mennyire várjak rá, hogy lejjebb esik az ára, egyszer volt jóval olcsóbb, feketepéter alkalmával, valamint december közepén (az árukereső diagram alapján), de azon kívül inkább 350 környékén, és fölötte volt.
Sokat nem akarok várni a TV vásárlással, mert kb 3 heti elvitték gariba a régit, és most semmilyen nincsen.
Más TV-kre se nagyon van most akció.
Pedig, lehet, hogy kéne, mert március-április körül csak kell, hogy lejjebb menjen az áruk, még egyszer, utoljára. Csak nehogy kifogyjon a készlet... -
karmaresz
senior tag
válasz geccoblaze #54629 üzenetére
Emiatt ne aggódj. Gyárilag tényleg a legtöbb ilyen de menüből lecsökkenthető, jobb esetben teljesen kikapcsolható a SOE- tényleg így hívják, szappanopera effekt, angolul Soap Opera Effect, röviden SOE-.
Azért a konkrét, kiválaszott típus ismeretében érdeklődj még itt.Once, I thought I was wrong but I was mistaken
-
Jorgi Kormi
senior tag
Ha csodát akarsz , akkor oledet veszel és nem LCD tévét ( gondolom ez az xr jelölés a legújabb intelligens processzorra utal )
. Ha meg maradsz az LCD tévénél , ne várj szerintem.[ Szerkesztve ]
-
vlevi
nagyúr
"nagyon ki voltak tőle ájulva.."
Szerintem a káposztás bablevestől voltak elájulva, nem az új TV-től
Marketingesnek ez a dolga, hogy minden évben ilyet mondjon.
Azokat az új TV-ket, még, ha jobbak is a 2020-asoknál, nem érdemes azonnal megvenni, mert évvégére féláron fogják adni, de ez minden évben így van, minden gyártónál.
65xh9096 indult 600ezerről, novemberre leesett 400 alá, és azóta annyi.65XG8096 (azaz 2019), szintén.
Éppen ezért jár az agyam azon, hogy, hacsak nem lesz valami nagyon nagy ingerenciájuk a raktárkészlet kiszórására, akkor ez a mostani, 55XH90-es ár, 330 körül marad, a 65XH90 pedig 400 környékén.
De ez csak az én gondolatmenetem, amit csak a fenti, árukeresős árdiagramra alapozok.[ Szerkesztve ]
-
karmaresz
senior tag
Biztos jobb lesz itt-ott az idei Sony, de két dolog miatt nem várnám meg:
- Egyrészt az ára idén őszig várhatóan jóval magasabb lesz. Az Amerikában kiszivárgott MSRP árak azt mutatják, hogy 15-20%-kal drágábban fognak nyitni, mint az 2020-as modellek. Komolyabb áresés meg ősszel, leginkább BF környékén lehet.
- Másrészt a jelentős áttörést az lcd technológiában a mini LED TV-k hozhatják el idén, ahol többszáz, vagy több ezer külön sötétíthető zónát kezelnek majd az ezzel a technológiával ellátott modellek. A gond ezzel kettős:
- egyrészt az újdonság varázsa: valószínűleg az első években elkérik majd érte a prémium felárat
- másrészt az újdonság ismeretlen minősége, vagyis kell neki még 1-2 év, mire teljesen kiforrja magát a technológia és megjelennek ebből is a tényleg hibamentes és sokat tudó panelek. Tudtommal ilyen modellje idén nem is lesz a Sonynak.[ Szerkesztve ]
Once, I thought I was wrong but I was mistaken
-
D@niel
addikt
Sziasztok,
fontolgatom a tv cserét.
Jelenleg egy Samsung ue32h4000aw van itthon, gondoltam eljött az ideje szintet lépni. 140 körül nézegetek, filmezésre. Egy 22nm-es szobába fog menni, a kanapétól kb. 3 lépésre van a tv szekrény. Általában egyedül nézek esténként filmeket, szemből. Adott a gigabit, így fullhd-ban szoktam nézni tartalmat, de van bőven hhd-m, azaz a fontosabb filmeket majd 4k-ban szeretném nézni, pendrive-ról. Tervezem, hogy kipróbálom 1 hónapra a netflixet, aztán meglátjuk. A wifi router (5ghz-es, gigabitet továbbít) a tv mellett van, kábelen fog menni az internet az újba. Emellett sokat youtube-ozok, így szeretném, ha ezen része hibátlan lenne. Nem feltétlen úgy, hogy a telefon kijelzőjét megosztom, hanem úgy, hogy a beépített youtube app menjen jól. A tv szekrény 128 cm széles, tehát max 50 colig meg kell álljak, a szoba méret és szekrény-kanapé távolság itt fontos tényező. Délután pont erről az oldalról süt be a nap, de inkább este fele szoktam filmezni, youtube, twich. Reggel is megy a youtube munka előtt. Az lg felülete tetszik, a légegeressel szerintem gyorsan be tudom majd pötyögni youtube-ra, ami kell - egyébként gyakran csak a feliratkozások között szoktam válogatni. Sajnos a tunein rádió app nem elérhető rá, így ez még kérdéses, hogy valahogy rá lehet-e erőltetni? Samsungra és android tv-re van, de ezért nem akarok külön még okosítót is venni (pl. xiaomi mi stick), legyen meg egyben minden, ne kelljen kábelezni, millió dolgot külön bekapcsolni. Szezonban szoktam nézni foci meccseket is.
Samsung nincs kizárva.
Fontos a jó hangzás.
Amennyit látok ebből a tv témából, hogy a hdr lesz jó nekem (?), ha jól gondolom, mert szeretném, ha oda tapadna a szemem a minőségre - sajnos az oled túl drága. Új jöhet szóba, és szerintem +2 év garanciát is fogok még rá kérni. Ajánlott?
5-6 évre tervezek.
LG 49UN73903LE - ez az, ami nagyon szimpatikus, jó a specifikáció, 131-135e körül van, tetszik a fehér keret, nagyon is! Bár, a tv szekrény, és az egész szobában vaj színű bútorok dominálnak. Sajnálom, hogy a tunein nem elérhető rá, ez tényleg sokat megy.
Melyik modellt/modelleket érdemes még megnéznem?
Előre is köszönöm.𝕧𝕒𝕡𝕖 bemutatók, kedvezmények: facebook.com/Dan1el1031
-
dj79
senior tag
válasz D@niel #54644 üzenetére
Ha fehér készülék, akkor a samsung 50tu8512 van még drágábban, de alapvetően azt kell kitalálni, hogy VA vagy IPS panel lenne oda jobb. Viszont ha az LG rendszere és légegere tetszik, nincs túl nagy választási lehetőség
A jó hangzás ezeknél a vékony készülékeknél relatív, nem fér el bennük túl nagy hangszóró.[ Szerkesztve ]
-
nozs23
addikt
Sziasztok,
Leszűkítettem a keresést.
Panasonic TX-58HX810E
Philips 58PUS8505Méretben ez még épp elfér. Árban egy ligában vannak.
Igazából a smart annyira nem számít, mert lesz hozzá chromecast. Játék nincs, csak filmezés nem túl fényes szobában.Panasonicról találtam normális teszteket, ahol azért viszonylag jónak írják. Philipsről nem találtam épkézláb tesztet.
Esetleg pro és kontra?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest