Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HagaNRG

    őstag

    válasz rainman72 #50545 üzenetére

    Köszönöm szépen a pontos, profi és tömör magyarázatot.
    Akkor engedelmeddel, javaslatodra visszamondtam az LG 55NANO793NE-t. Maradjunk akkor a Samsungnál, kezdettől fogva úgyis a szívem mélyén arra vágytam. Csak azt sajnálom, hogy tényleg pár perc tökölésen buktam el a Q60T-t. (pontosabban a 65"-öset bezsákoltam, de a hálóba jó lett volna még egy 55"-ös is). Azt meg nem szívesen játszom egyébként sem, hogy egyik szobába ilyen, másikba amolyan TV-t leszek, mert akkor az egyik a másikhoz képest úgyis hátrányban lesz, még akkor is, ha épp ugyanolyan tökéletes lesz a képe, akkor majd belekötök az interface-be, a távirányítóba, vagy bármi másba.
    Még van egy hét a valódi, nagybetűs BF-ig, hátha megembereli magát utoljára a másik 3 multi is, és esetleg leviszik az árát annak a Q60-nak még máshol is. (de félek, ezzel most elájtszottuk az egyszer volt kutyavásár sztorit, gyakran van ilyen, még akkor is, ha egyáltalán nem egetverő akciókról beszélhetünk, ez az 50k kedvezmény most pont elég dura volt ahhoz, hogy már 200k-ért ne legyen olyan szimpatikus).

    Volna persze megint csak nem sokkal drágábban Q70, majd Q80, de nem szívesen költök újabb tízezreket egy, még mindig csak 55" TV-re, pláne, ha a komolabb 55" ára belecsúszik a 65" Q60-ébe. Akkor inkább lett volna két db. 65"-ös...
    (persze azt is tudom, hogy ezt így a végtelenségig lehetne játszani)

Új hozzászólás Aktív témák