Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pinnacle

    nagyúr

    válasz barnam_ #38921 üzenetére

    Szerintem a 4K csak marketing. Amikor bejött az FHD, akkor 3 méterre 76"!-es TV ajánlottak. Egyébként most is ez a helyzet.

    Most őszintén, el tudtok képzelni egy 4 tagú családot, ahogy egy 70"-es (177.8cm)TV-t, 1,35 méterről néz? :)
    SONY 50WF665-et vettem. VA, Direkt LED. Írtam róla itt is, meg a Sony topikban is. MM ingyen Dvisszaszállítja, ha nem tetszik. Arra, hogy TV adásra, FHD, SD anyagra FHD TV kell, már tavaly is rájöttem, 3db 4K-s TV-t összehasonlítva a régi TV-mel. Csak akkor még hiányoltam az automatikus fényerőszabályozást. Tényleg jobb lenne, de nincs ezért a profilok között kapcsolgatok, Háttérfényt, Kontrasztot állítgatom. Azért több fényviszony van, mint világos meg sötét.
    Egyébként ajánlom, ha valaki 4K-s TV-t vesz, ne tegye mellé a régi FHD-s TV-jét. Egyszerűen élesebb az FHD TV képe. Mostanában olvastam, azért mert az FHD 1 pixelét, 4-re konvertálja. Lágyabb lesz mondhatnánk eufemisztikusan.
    Egy gond van vele, gyengébb a mozgáskompenzációja, stutter, judder, teszt sem megy folyamatosan. Gondolom direkt nincs benne Motionflow állítási lehetőség. Ha ez is lenne, ki a fene venne 4K-s TV-t?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák