Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Urdaran

    kezdő

    Sziasztok!

    Írtátok, hogy az LG LED tévéi nem a legjobbak játékra. Konzol esetén ennyire nem számítana az alacsony input lag? Ennél a három típusnál UJ 7700, UJ 6300, SJ 8500 jelentősen jobb az input lag a többi gyártóétól, bőven húsz ms alatt vannak. A többi paraméterében ennyire gyengék lennének? Illetve ennyire nem számít, hogy 15 vagy 22? Ezek a készülékek ennyire rosszak lennének?

    Másik kérdésköröm az OLED lenne. Nem tudom mennyire érné meg manapság befektetni egy LG B7 vagy C= modellbe? Ezekről a tévékről nektek mi a tapasztalataitok? Jelenleg megéri megvenni őket, most már jónak számít az ár-érték arányuk? Illetve az OLED kapcsán az merült még fel bennem, hogy:

    -Mennyire időtállóak? Szokásuk a garancia után meghalni? Azt olvastam több helyen, hogy az élettartamuk nem a legjobb.

    - A permanens beégés milyen jellegű használattól jöhet elő? Értem azt, ha egy kép sokáig marad a kijelzőn, de például egy játék esetében vannak olyan részek a kijelzőn, amik viszonylag statikusak. Ezek egy átjátszott délután\nap után már beéghetnek? Vagy napokig kikapcsolás nélkül kell mennie például? Gondolom ugyanez vonatkozik a tévécsatornák logójára is.

    - azt olvastam elég macerás az összeszerelésük, nem igazán lehet egy embernek üzembe helyezni, mert annyira érzékeny maga a kijelző panelja. ez tényleg így van?

    Köszönöm a válaszokat előre is.
    Üdv!

Új hozzászólás Aktív témák