Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • peter889

    őstag

    válasz Graphics #61261 üzenetére

    Tényleg sokat morfondíroztam rajta, végül vettem innen az apróról az előbb egy Samsung 860 Pro-t, 256 MB-osat, használtan.
    Nem állítom, hogy jól döntöttem, de így döntöttem.
    Így utólag talán jobb döntés lett volna egy 860 Evo 512 MB-os, de igazából az 512-esek árait előtt meg sem néztem, mindegy. Meg már nem akartam több időt elszúrni a nézegetéssel.
    A döntések meghozatala nem az erősségem. :)
    Akkor Te legalább ügyesebben vásárolsz, mint én. :)
    És köszönöm a tippeket Mindenkinek.

    (#61263) Pyttawrx, mármint úgy érted, hogy időközönként lemented a fontos adatokat?
    Én úgy szoktam. Nyilván van profibb megoldás is, mint pl. az adattárolók tükrözése (vagy mi a neve), de abban én olyat még nem csináltam.

    (#61264) Frawly, akkor jó Neked, ha régen sem volt nehezebb, én ezt magamról nem mondhatom el.
    És én több, mint 20 évet írtam. De az előbb előbányásztam egy 2000.08.23-ai keltezésű árlistát, egyik lakhelyemen lévő üzletben a legolcsóbb CD újraíró került bruttó 54.594 forintba, GOLDSTAR "márka".
    Ja, csak akkor a pénz is sokkal többet ért.
    Emlékeim szerint pl. 1996-ban bőven nettó 100 ezer forint felett volt egy CD író. Ha összevetjük az akkori kereseti viszonyokkal, legtöbben csak szerettek volna olyan anyagi helyzetben lenni, hogy ne okozzon gondot a megvétele.
    Persze vehettem volna plusz HDD-t a gépbe, de akkor annak is nagyon örültem, ha egyetlen HDD-t ki tudtam fizetni, aminek jelenértéke mellesleg több,mint 100 ezer forint volt. Akkoriban még a használt cuccok vétele is sokkal nehezebb volt: nekem pl. nem volt net, még a betárcsázós net is sokba került, egy bazár hirdetőújság relatíve borsos ára volt, de még ha volt is valakinek net, nem nagyon talált hirdetést, mert minden papíralapon ment, stb.

    A műszaki cuccok régen relatíve többe kerültek.
    Annál is régebben pl. egy Commodore gépet csak sok havi keresetből lehetett megvenni. Legtöbben azt sem tudták, mi az hogy számítógép, nemhogy álmodtak volna róla.

    Amúgy szerintem jól írod.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák