- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Ekkor érkezhet Európába a HyperOS 2
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
-
Mobilarena
Kezdő vagyok, szeretnék projektort vásárolni, tudnátok segíteni?
Természetesen! Mindenképp olvasd végig ezt az összefoglalót és ha úgy érzed, hogy nem kapod meg a válaszod, akkor tedd fel a kérdésed nyugodtan!
Ami mindenképp fontos lesz tudnunk ahhoz, hogy segítsünk:
- mire szeretnéd használni a projektort (pl.: házimozi, iskolai célok, prezentációk, csak videó, főleg állóképek (bemutatók)),
- mire szeretnél vetíteni,
- mekkora méretű képet szeretnél vetíteni, illetve milyen távolságból néznéd azt,
- mekkora a szoba,
- van-e korlátozás arra, hogy hol helyeznéd el a projektort (plafonról, vagy asztalról esetleg a szoba másik végéből szeretnél egy polcról vetíteni),
- mennyit szeretnél rá költeni (cég esetén ha kell számla, akkor nettó vagy bruttó árról beszélünk-e?),
- mennyire világos/sötét a szoba/terem/iroda.
A topik általánosságban foglalkozik mindenféle vetítővel és ahhoz kapcsolódó kiegészítőkkel és megoldásokkal (üzleti, low budget projektorok, falra vetítés stb.).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
válasz satosan112 #47834 üzenetére
Személyes tapasztalatom Epsonnal van, évekig nyúztam/tunk hasonló felállásban egy EB-X41-et, igazi igásló volt, bírta a gyűrődést és még ma is tökéletesen teszi a dolgát, ha nagy ritkán szükség van rá. Pedig egyszer rosszul rögzítettem az állványon és használat közben körülbelül 2 méter magasról lerepült, még pattant is kettőt, de néhány felületi karcon kívül az égvilágon semmi baja nem lett (máig nehezen hiszem el, hogy ennyivel megúsztam). Egy korábbi modellt pedig (EB-X12) édesapám majdnem 10 évig használt az előadásain gond nélkül (szintén hurcolós), ez is működik még mindig, szervizt nem látott. Mivel nem házimozizásra kellett, a 3 LCD-s technológia nagyon bevált, erős környezeti fényviszonyok között is megállta a helyét.
Szóval ezek alapján én nyugodt szívvel tudom ajánlani például az EB-U42-t, ami már WUXGA (én ennél lejjebb biztosan nem adnám ma már felbontásban), és az ára is baráti. WiFi és VGA bemenet is van.
Megemlíteném még az EB-1795F-et is, ami hordozhatóság szempontjából nagy királyság, pár hete láttam egy volt kollégámnál, 44 mm "vastag" és kevesebb mint 2 kg, egy kétrekeszes laptoptáskában hordja a laptopjával együtt, nagyon praktikus, miközben a képességeire ennek sem lehet panasz.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- 10 milliárd humanoid robotot jósol 2040-re Elon Musk
- Lightyear - befektetési app
- Asszociációs játék. :)
- AliExpress tapasztalatok
- BestBuy topik
- Napelem
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...