- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Milyen pendrive-ot vegyek? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dangerzone
addikt
Sziasztok!
Azonos áron melyiket választanátok az alábbi 16GB-os pendrive-ok közül?
Adata S102 PRO vagy Adata UV150?Leginkább a kisebb méretű <10MB fájlok másolásának gyorsasága lenne a lényeg.
-
jim bcs
nagyúr
válasz dangerzone #8303 üzenetére
Adata S102 PRO
Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
-
őstag
Sziasztok!
Pendriveot szeretnék venni karácsonyra a családba. Egy adott bolt ajánlatait szűkítettem és vettem bele olyanokat is ami esetleg nincs/még nem került be az ajánlott listába. Légyszi mondjátok meg melyik lenne a legjobb választás az alább felsoroltak közül:
Kritériumok:
- Gyorsaság
- 5 év garancia
- Lehetőleg megbízható
- Árkategóra: kb 6k-igEzeket a típusokat néztem:
A-DATA 16GB S102 Pro USB3.0
CORSAIR 16GB Flash Voyager Mini
KINGSTON 16GB DataTraveler Micro 3.1
KINGSTON 16GB Fury HXF30/16GB USB3.0 (bár ennek kicsit fura a kinézete)
SAMSUNG 16GB MUF-16BA Flash Drive BAR USB3.0Természetesen ha van jobb ajánlat is ezeknél szívesen veszem, elvégre ti értetek jobban hozzá
* Új Galaxy S21 FE tokok és üvegfóliák * Új Kyson 128GB pendrive * adatlapomon
-
qwertly
addikt
Sziasztok! Keresem ADATA S102 Pro 8GB OP telepítő kulcsnak de sajnos sehol nem látok.Esetleg valaki nem tud Pesten olyan boltot ahol még meg vehető?
-
qwertly
addikt
Szia!
Köszi a választ,valószínűleg ez lesz a megoldás de amit tettem volna rá az win7 32-bit másik színűre win64-bit és erre tökéletesen elég lett volna 8GB verzió is.
Más: nem gond az usb telepítéskor ha a USB3 a pendrive,az alaplap meg csak USB2 nincsen kompatibilis hibák? -
BullZeye
veterán
válasz qwertly #8308 üzenetére
Rakhatsz végtelen számú windows telepítőt egy pendrivera (w7-8-10), és működni is fog minden gépen. És akkor egy 16GB pendriveon elfér minden (3x4gb iso), és nem kell kettőt cipelned.
Nekem 64gb-os penen van kb 8 linux, 6 windows telepítő, és 3 winPE, meg egy pár diagnosztikai program, partícionáló és a többi.
[ Szerkesztve ]
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
őstag
válasz Ciccuka #8309 üzenetére
Köszönöm! Az alábbi típusokat forgalmazzák:
TRANSCEND 16GB JetFlash 700 TS16GJF700 - 5 év gar
TRANSCEND 16GB JetFlash 780 TS16GJF780 - 3 év gar
TRANSCEND 16GB JetFlash 810 TS16GJF810 - 5 év garEzek közül melyik a leggyorsabb?
* Új Galaxy S21 FE tokok és üvegfóliák * Új Kyson 128GB pendrive * adatlapomon
-
Predator2
addikt
Helló
Pen drive vásárlásán gondolkodok 32/64Gb-os változatban.
Best buy vételt szeretnék, elsősorban legyen megbízható, a sebesség és az ár a létra második fokán állnak.Néztem az első hozzászólást, de rengeteg termék van felsorolva, dönteni viszont nem tudok.
Van egy Transcend (talán 780-as) 16Gb-os, de kevés rajta a hely, ezen kívül elégedett vagyok vele.
Ebay-ről rendeltem, mint ahogy a következőt is onnan rendelném.Ti melyiket vennétek/ajánlanátok?
Üdv
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
silvergod
őstag
Sziasztok!
Melyik érné meg jobban egy TRANSCEND JETFLASH 790 64GB vagy egy SanDisk Ultra 64GB
A kialakítása mindegyiknek ugyanaz,de nem tdom melyik lehet tartósabb...
A sebesség topikot elnézve pedig nagyon szórnak az eredmények hol ez - hol az gyorsabb...
van esetleg valakinek mind a kettővel tapasztalata hogy melyik legyen?
kösziIphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
silvergod
őstag
nem ez igaz
32gb néztem ezt:
[link]
ezzel hasonlitottam
[link]itt a sandisk a jobb ezért gondoltam hogy talán 64gb is jobb...
de ha ilyen
[link]
akkor bőven elégedett leszek vele nem hiszem hogy a sandisk jobb ennél is.
Remélem a csúszka mechanikával se lesz gond..ezért kérdeztem hogy melyik strapabíróbb esetleg.Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
attiati
veterán
illetéktelen hozzáférés ellen min tárolnátok biztonsági mentéseket?
(akár a fiók alján is állhat évekig)szempontok:
max 2-4GB
jelszóval és minden egyéb nyalánksággal védett
überbrutál tartós -
Predator2
addikt
Rendben köszönöm a válaszod.
Az ebay-en ajánlott vevőtől venném én is (courtesytrading)
Szerinted/szerintetek még idén ideérhet a PD vagy most már ha biztosra akarok menni inkább várjak, és majd jövőre?
Általában mennyi idő szokott lenni?
THX
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
-
jim bcs
nagyúr
-
attiati
veterán
Fizikai védelem kellene, de úgy nézem nagyon borsos ára van.
-
Vertigo18
addikt
Tudom, nem pendrive, de "kedvenc eladónktól" jött, nagyon jó időt futott a memóriakártyám, egy "kicsi" bibivel...
A csomagolásban még nem látszott, mert ki volt "feszülve", de amint kivettem, egyből látszott. Feltehetően még a becsomagolása előtt törhetett "ketté". Azért kipróbáltam, de persze, mint tudjuk, amint egy sd-kártya halódni kezd, onnantól "írásvédetté" válik, így semmit sem tudtam kezdeni vele. Nah és 3 perc alatt úgy felmelegedett, hogy alig tudtam kivenni az adapterből, gondolom szintén a hibának köszönhetően.
Nah, most derül ki majd, hogy kedvenc árusunk milyen üzletember, ráírtam ebayen, mellékelve a képet. Gondolom újraküldi, vagyis remélem.
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
Cold5
senior tag
Sziasztok,
Létezik, hogy sinceritytrading barátunk kamu Samsung Evo 32GB-s microsd kártyát árul?
Most kaptam kézhez és nekem nagyon kamunak tűnik!
Vásároltam már Tőle többször, de eddig nem volt gond!
Köszi
[ Szerkesztve ]
kérnék 8 bacardit, 4be, 2 kólával...
-
Vertigo18
addikt
Igazság szerint kit érdekel, hogy hogy néz ki, úgyis a telefonba kerül...
De persze, értem, amit írsz, gondolom mások a színárnyalatok a terméken, mint ami az eredeti képeken van, majd teszt után számolj be, meg lőj pár képet is!
-
TaaT
nagyúr
"Színek, a termék és a csomagolás kidolgozottsága!"
Nekem ilyen jött [link] Az nekem is feltűnt hogy a színek fakók, főleg a csomagoláson. De ettől eltekintve szerintem nem fake.
Vertigo18: "gondolom mások a színárnyalatok a terméken, mint ami az eredeti képeken van"
[ Szerkesztve ]
Give them hell Ukraine!
-
-
Vertigo18
addikt
válasz silvergod #8208 üzenetére
Ezt most nem értem...
Kedvenc eladónktól vásároltam ugyanolyan pent, mint a tied... Mitől jöttek ki nekem egy kivétellel mindenhol jobb eredmények? Persze ennek csak örülök...
-
Vertigo18
addikt
válasz King Unique #8346 üzenetére
Csak odaírta... Én is magam írtam oda a mérés alá. Természetesen mindkettő USB 2-es porton volt tesztelve.
[ Szerkesztve ]
-
Vertigo18
addikt
válasz King Unique #8348 üzenetére
A pendrive az Usb 3.0-s, a tesztgépen viszont Usb 2-es portok voltak, abban készültek a mérések. Ő a portot írta a kép alá (Usb 2.0), én meg a pendrive nevét (SanDisk....... Usb 3.0).
-
jim bcs
nagyúr
(#8338) Cold5 és (#8342) TaaT
Fake vs. original Samsung EVO 32Gb Micro SD Card
2:24-től jól látható a különbség, egyebekben a csomagolást és sorozatszámokat is lehet figyelni
[ Szerkesztve ]
Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
Új hozzászólás Aktív témák
Ajánlott adathordozók az összefoglaló alján.
Társtopikok:
• Pendrive probléma
• Pendrive irás-olvasás sebesség
• SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest