Hirdetés
-
Mobilarena
Milyen pendrive-ot vegyek? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
silvergod
őstag
Sziasztok
néztem az ebayen (courtesytrading) 3 pendrive-ot
1.SanDisk USB 16GB 16G Ultra Fit USB3.0 Flash Pen Drive Mini Nano
2.SanDisk USB 16GB 16G Ultra Dual On The Go OTG
3.TRANSCEND JETFLASH 790 USB 3.0 16GBaz írás olvasás topikban láttam az ultra fit elég jól teljesít,ezért azt venném.
van esetleg ennél jobb? sokan a 790-et ajánlják ahogy olvastam...a dualt meg a micro usb miatt...
egyelőre usb 2.0-án lenne használva,később majd 3.0-on.
így melyiket érdemesebb a 3 közül?ha 32gb kellene akkor a sorrend hogy változik? vagy ott is mehet az ultra fit?
köszi
Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
silvergod
őstag
Megjött a SanDisk 32GB Ultra Fit USB3.0 , courtesytrading-től 11 nap alatt
Mérete rendben
USB 2.0 teszt
írás: 11,6 MByte/sec
olvasás : 24,5 MByte/secennyiért ajándék
Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
silvergod
őstag
Sziasztok!
Melyik érné meg jobban egy TRANSCEND JETFLASH 790 64GB vagy egy SanDisk Ultra 64GB
A kialakítása mindegyiknek ugyanaz,de nem tdom melyik lehet tartósabb...
A sebesség topikot elnézve pedig nagyon szórnak az eredmények hol ez - hol az gyorsabb...
van esetleg valakinek mind a kettővel tapasztalata hogy melyik legyen?
kösziIphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
silvergod
őstag
nem ez igaz
32gb néztem ezt:
[link]
ezzel hasonlitottam
[link]itt a sandisk a jobb ezért gondoltam hogy talán 64gb is jobb...
de ha ilyen
[link]
akkor bőven elégedett leszek vele nem hiszem hogy a sandisk jobb ennél is.
Remélem a csúszka mechanikával se lesz gond..ezért kérdeztem hogy melyik strapabíróbb esetleg.Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
-
silvergod
őstag
-
silvergod
őstag
csájni barátunk ismét jól teljesít 9 nap! alatt itt a JF790 64GB
Pedig azt hittem idén már meg se jön az ünnepek miatt.Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
silvergod
őstag
Sziasztok!
Az ebayes barátainktól melyik micro sd kártyát érdemes rendelni?
azok is eredetiek?
32gb-ost U1 szeretnék...Samsung evo+
Transcend premium 400x
Toshiba exceria
Sandisk ultraEzek közül melyik a legjobb választás,tudják az írt értékeket?
KösziIphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
silvergod
őstag
Telefonba szeretném.
Csak nem tudom mennyire eredetiek,azért kérdeztem... mert ahogy néztem videón pl. evo+ ból rengeteg a fake kártya(meg a többiből is)Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
silvergod
őstag
válasz Ciccuka #9022 üzenetére
courtesytrading árul 300x premiumot az evo+ -al azonos áron ...viszont az evo+ gyorsabb elvileg majdnem 2x olvasásba....bár mondjuk nem tudom írásban mennyire egyformák a kártyák...
tvamos teljesen eredeti,minden ajándék nélkül
[ Szerkesztve ]
-
silvergod
őstag
igen ezt néztem én is...akkor maradjak inkább ennél igaz?
szerinted eredetit küldött vagy egy nagyon jó másolatot?
tudom hogy pendriveból nem szokott..de láttam pár negatív értékelést hamis kártyára...fogalmam nincs a telefon mennyivel olvas...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ajánlott adathordozók az összefoglaló alján.
Társtopikok:
• Pendrive probléma
• Pendrive irás-olvasás sebesség
• SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest