- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Milyen pendrive-ot vegyek? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Márton
nagyúr
Egy 8GB Kingston pendrive-on miért nincs 8 milliárd byte hely?
Bárhogy formázom, Total commander szerint
7 533 724 k a szabad hely, ami 7.7GB, ha 1000-es váltóval számolunk.Kingston-ék ennyire kerekítenek felfelé?
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Cold5
senior tag
-
jim bcs
nagyúr
(#8353) Cold5
Nagyon úgy néz ki(#8352) Márton
Fromázgasd még egy párszor, aztán ha meg makkant nézz egy másikat az összefoglalóból. Ugyanazért nincs amiért az 1TB-os formázott hdd se lesz 1TB, de a többi se lesz a ráírt kapacitás.[ Szerkesztve ]
Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
-
silvergod
őstag
-
Márton
nagyúr
válasz jim bcs #8355 üzenetére
nem értelek, ha 100x formázom sem makkan meg, nem egy noname cuccról van szó.
HDD-nél nem találkoztam ekkora kerekítéssel.
(az 1000 és 1024-es váltószámokat vágom, nem azzal van bajom..)
Megnéztem a 2 terás vinyómat: 1.953.512.000k total commander szerint, beszorzom 1024-gyel és megvan a 2.000.396.000.000 byte. Itt tehát rendben vagyunk, tehát az 1terás mondandód sem értem.[ Szerkesztve ]
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Vertigo18
addikt
Kicsit húzták az agyad, ennyi...
Srácok, ha az alaplapomon nincs USB 3, de veszek egy PCI-Es hátsó USB3-as panelt, akkor azt tényleg az lesz?
Más: ha egy előlapi panelt veszek, ami ilyen 20 tűs belső csatlakozóval csatlakozik az alaplapra, az USB 3-as lesz?Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
-FreaK-
veterán
Sziasztok!
Szeretnék venni két db. pendrive-ot, ami ár/érték arány bajnok 32gb vagy 64gb méretben (ez az ártól függ).
- Túl extrém sebesség nem kell (az ár miatt persze), de azért jó lenne ha tudna valami értelmes írás/olvasást
- Olcsó legyen
- Fontos: ide kell érjen karácsonyig, tehát csájna' kizárva, de UK, DE jöhet.Ha van valakinek konkrét ötlete, egy linket is elfogadnék
-
mexel
veterán
Sziasztok!
Ez a Transcend 64GB F790K milyen lehet? Mennyire gyors az írás? Most egy Adata S102 -t ( vagy pro, nem tudom) használok - ahhoz képest lassab lesz?
Médialejátszóhoz kell, és jó lenne ha a kb 10-20gb-os filmek normális tempóval menjenek fel rá.
Megbízhatósága milyen?
Előre is köszi a segítséget, egyszerűen nincs most időm teszteket és minden egyebet olvasnom
Rákerestem a fórumban de nem sokat találtam erről. -
TaaT
nagyúr
"Rákerestem a fórumban de nem sokat találtam erről."
Pedig szerintem a topiklakók már unják a 64gigás 790k linkeléseimet. [link]
"Megbízhatósága milyen?"
Nem hallottam még hibás darabról Ami persze nem jelenti azt hogy nincs belőle, de az "elődje" a 760 is nagyon jó volt ilyen téren.
Give them hell Ukraine!
-
tlala
addikt
Akkor linkelem az én személyes méréseimet a sebesség topicból, hogy ne kelljen keresgélned
Kb. 1 éve nyúzom, egy mini pc-n használom torrentezésre, bírja.
Oka van, hogy miért a fórum egyik sztárja. -
mexel
veterán
Köszönöm a válaszokat Sima 790-ként kellett volna keresnem
-
silvergod
őstag
csájni barátunk ismét jól teljesít 9 nap! alatt itt a JF790 64GB
Pedig azt hittem idén már meg se jön az ünnepek miatt.Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
TYÜTYI2006
tag
Sziasztok!
Gondolkozok USB3-mas pendriveon. [INNEN] melyiket ajánlanátok? A két gép közötti szükséges szállításra jó lenne. Talán a kínálatból, meg ár alapján is, a 64 gb-s érdekelne. De hogy a három között mi a különbség, illetve hogy miért a G2-es a legdrágább, ezekről még fogalmam nincsen. Esetleg mást mit ajánlatok, ha ezt nem. -
B4ndiBuild3r
tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy ez a pendrive kompatibilis egy hagyományos 2.0/3.0 USB porttal?
Csatolófelület: USB 3.1 Gen 1
Szerintem igen, csak azért kérdezem, mert nem vagyok jártas az új szabványban (Type C, de ahogy látom ez "csak" a sima 3.1-es) és nem akarok félrerendelni.
Köszi a választ előre is!
[ Szerkesztve ]
„We all make choices, but in the end our choices make us.” Andrew Ryan (BioShock)
-
King Unique
titán
válasz B4ndiBuild3r #8385 üzenetére
Üdv!
Az alap, hogy az USB szabvány visszafelé kompatibilis, így a válasz IGEN.
Másik oldalról meg pofátlan bulshit ez az egész USB 3.1 Gen 1, ami nemrég ki is lett tárgyalva a róla szóló topikban...[link]
Tehát, ha ténylegesen USB 3.1-es eszközt akarsz venni, akkor a Gen 2 megjelölést keresd és az ehhez méltó teljesítményt.[ Szerkesztve ]
-
bajaki
őstag
Erősítsetek meg kérlek! Tőle akkor "szabad" rendelni, igaz?
-
jim bcs
nagyúr
válasz King Unique #8386 üzenetére
"pofátlan bulshit ez az egész USB 3.1 Gen 1"
Persze, hogy azBeárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
-
King Unique
titán
válasz jim bcs #8390 üzenetére
Látom összefoglalóban is át lett írva, hogy " 3.0/3.1", ami azért egy kicsit csalóka. Ugyanis tudtommal nem nagyon van még tényleges Gen 2-es pendrive és a mostaniak lényegében csak USB3-asak.
Az igaz, hogy USB-IF megvariálta a dolgot [link], de nem kötelező feltétlenül használni a termékeken a Gen 1-es szinonímát. Pl. külső HDD/SSD házak + külső SSD-k esetében nem nagyon tolják ezt a bulshitet....amelyikre USB 3.1 van írva, az szinte minden esetben Gen 2. Persze a mezei pendrive-oknál feltétlenül szükséges kihangsúlyozni.[ Szerkesztve ]
-
SybenX
őstag
Sziasztok!
Milyen pendrive-ot ajánlotok adatok mentésére,tárolására?
Feltétel:
-16 vagy 32 GB
-lehetőleg gyors
-3-4 ezer forint
-megbízható[ Szerkesztve ]
-
TaaT
nagyúr
Egy üres pendrive-ra ilyen "adót" vetnek ki idehaza.
"Audio, illetve audiovizuális tartalom tárolására alkalmas, mozgó alkatrésszel nem rendelkező, külső, hordozható háttértároló (pl. Pendrive, USB Flash Drive, külső SSD) 1 GB-ig 104 Ft/db 2 GB-ig 208 Ft/db 4 GB-ig 416 Ft/db 8 GB-ig 623 Ft/db 16 GB-ig 1247 Ft/db 32 GB-ig 2494 Ft/db 32 GB felett 2598 Ft/db"
Körbenéztem árukeresőn, a best buy*-nak számító JF790 16gigás verziója kerül 3100ft + postába. A 16gigás verzió viszont elég lassú írásban, de más márka 16gigás verziója sem lehet sokkal acélosabb ezért az árért.
*32 és 64gigás kapacitásban nagyon jó az ár érték aránya ha nincs semmi extra kívánsága az embernek.
De hátha tud valaki itt a topikban valami jó tippet ami elkerülte a figyelmemet.
[ Szerkesztve ]
Give them hell Ukraine!
-
jim bcs
nagyúr
válasz King Unique #8391 üzenetére
(#8391) King Unique
Mivel a bullshit-en kívül mondhatni ugyanazok így egy kategóriába fognak kerülni, nem nyitok külön 3.1-es pontot, felesleges.(#8398) TaaT
Sajnos előfordul és nem csak az adata-val, ez az olcsóbb nem válogatott chipek és vezérlők átka, de ez nem jelenti azt, hogy rosszak.Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
Új hozzászólás Aktív témák
Ajánlott adathordozók az összefoglaló alján.
Társtopikok:
• Pendrive probléma
• Pendrive irás-olvasás sebesség
• SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Samsung 500GB M.2 SSD-k 970 - 980 PRO
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Hűtőbordával - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Crucial P3 Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó! 39.000.-
- Új bontatlan Sandisk Ultra 3d SSD 4TB és Samsung 2.5 870 Evo 500GB SATA3 + Sandisk Extreme Portable
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD - STEAM DECK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs