- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Milyen pendrive-ot vegyek? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LógaGéza
veterán
válasz TomMusic #7050 üzenetére
Ha már Aliexpress oké, akkor eBay miért nem? Ha kell, tudok segíteni a vásárlásban...
Amúgy pont kis fájloknál lesz nagyon lassú - mondjuk mint általában a nagyrészük
[ Szerkesztve ]
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
TomMusic
őstag
válasz LógaGéza #7051 üzenetére
Igazából az Aliexpress is csak azért, mert egyik kollégám szokott onnan rendelni.
Közben nézegettem sebességteszteket, és a "szuper" USB3-as pendriveok sokkal lassabbak a 4K teszten, mint az előbb említett SanDisk.Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
TomMusic
őstag
válasz LógaGéza #7055 üzenetére
Azért nem szeretnék ilyet venni, mert ha gebasz van vele, akkor kb. dobhatom a kukába.
Továbbá, a sok ki-be csúsztatástól tuti hamarabb tönkremegy.
Na most tessék engem ezeknek az ellenkezőjéről meggyőzni, és ha sikerül, akkor megveszem.Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
LógaGéza
veterán
válasz TomMusic #7058 üzenetére
Ezt benéztem, csodálkoztam is, hogy ennyire olcsó, drágábbnak rémlett
Amúgy élettartam garit ad a pendriveokra, nekem még nem volt gondom velük, pedig tán 2 év körül a legidősebb pendriveom ami tőle van. Ha jól rémlik olvastam valahol olyan beszámolót, hogy ha tönkremegy a pendrive, vissza se kell küldened, csak megsemmisítened, és küldeni neki képet róla, és küldi az újat. De amúgy itt nézelődj"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
TomMusic
őstag
válasz LógaGéza #7059 üzenetére
Na ezekről mondjatok véleményt:
Transcend USB 16GB 16G JetFlash 810
Transcend USB 16GB 16G JetFlash 820Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
-
Gézengúz
addikt
válasz LógaGéza #7063 üzenetére
Én már vettem ilyet,(nem saját felhasználásra) elő kéne kotornom a tesztem róla..
Áhh emlékszem már, 64-es volt, olvasás 80MB körül alakult, az írás meg 20MB körül..a kisebbek írása nincs még ennyi se..Dehát itthonról ennyi pénzért ne akarj többet..Illetve tudok olcsóbban
[ Szerkesztve ]
-
LógaGéza
veterán
Nekem szépen működik az Extreme, pedig melóhelyen az összes gépet megjárta már, és telepítettem is már sokféle PC-t/laptopot róla
Gézengúz
Elnézést kérem ez esetben, gyengébbnek rémlett.[ Szerkesztve ]
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
TomMusic
őstag
Na én már teljesen tanácstalan vagyok, hogy milyet vegyek.
Most ezt néztem ki, de szerintem a 4K-s írásban ezis rosszul teljesít: Adata UV150.
Igazából az lenne a jobb, ha a kis fájlokat gyorsan tudná másolni. Filmeket, meg ilyen nagyobb fájlokat úgyis ritkán rakok rá. Persze azért ne kelljen éveket várni arra se, de az nem baj, ha nem csúcsszuper gyors.Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
Buster17
addikt
Hali!
Vettem egy sony pendriveot kocsiba és zölden villog eszeveszettül és kivakítja a szemem...
Valahogy meglehet oldani hogy legalább ritmusra villogjon? Firmware csere vagy valami más ötlet? -
SpongyaBob
veterán
Üdv Nektek!
Elsősorban filmnézéshez vennék penyót, a kiszemelt: Transcend JetFlash 790 64GB. Az itteni pozitív vélemények alapján esett rá a választásom, ehhez tökéletesen megfelel. A kérdés: - mivel médialejátszóba lesz bedugva - mennyire villog adatátvitel közben? Jó, tudom ragasszem le meg minden, de azért mégis..
[ Szerkesztve ]
i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
PainKiller13
őstag
válasz SpongyaBob #7072 üzenetére
Szerintem egyáltalán nem zavaró.
-
SpongyaBob
veterán
válasz PainKiller13 #7073 üzenetére
Köszi, akkor tuti rendelem.
-
Willie
őstag
Sziasztok!
Kicsit lehet OFF lesz. Rendeltem én is egy Jetflash 790 pendrive-ot. Szüleim gépén viszont csak hátul van USB3 port. Milyen kábelt tudnátok javasolni, amit a gépház tetején előre ki tudok vezetni? Azt is érdemes ebay-ről rendelni? Egyáltalán van valami különbség az USB2.0 illetve USB3.0 kábel között a színen kívül? Én ezt néztem ki.
Előre is köszi!
-
SpongyaBob
veterán
Szerintetek akkor Ő megbízható? [link] Köszi.
-
Willie
őstag
-
őstag
Töröltem, semmi, bocs.
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
Üdv skacok, rendelt már gondolom itt pár ember mymemory-n.
Volt már valakinek gariztatása? Jött egy pendrive, eddig semmi gond nem lenne, gépbe dugva viszont nem ismeri fel és felforrósodik.
Felvettem a kapcsolatot a shoppal, de azért érdeklődnék mik a kilátások?
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
alfalibra
tag
Sziasztok!
Gyors és KUPAKOS megbízható pendrive-ot 16-32GB mérettel tudtok ajálani?
(a JetFlash®780-nál gyorsabb írósebességű kupakosat nem találtam)
Köszi! -
alfalibra
tag
Köszi a válaszokat, úgy nézem, marad a jetflash 780. Bár bosszantó, hogy kupakosból jobb alternatíva nincs.
-
ceia
őstag
válasz alfalibra #7083 üzenetére
Ha külföldi rendelés is játszik, Kingston DTR30 nem G2! az kupakos, gyors, ráadásul víz és ütésálló, és még ledje is van [link] Sajnos nálunk eléggé drágán adják. Az újabb Kingstonok lehet hogy nem olyan jók már, de ez még minőségi, itthon is 5 év gari van rá.
it's more fun to compute
-
kerekfej
addikt
Kingston-t felejtsd el, mert nem megbízható és nem ajánlott márka.
-
Olyasmi
aktív tag
Sziasztok!
Pendrive vásárlása előtt állok,32gb legyen 2.0 és gyors (HD filmeket akarok nézni róla),csak itthoni vásárlás érdekel mert már elegem van a sok gagyi kínai vacakból!
Köszi előre is! -
-
Kezdő vagyok
őstag
válasz kerekfej #7089 üzenetére
Saját véleményem az,hogy régebben sokkal jobb volt,olvasgattam itt a PH-n róla,gyors volt nagyon.
A mostani modellek nagyon lassúak,mind olvasásban/írásban,pár kevés kivétellel.
Nekem az szokott szokatlan lenni,hogyha belemegyek egy mappába,néha sokat"gondolkodik"a Windows.
És ezt eddig csak a Kingstonoknál tapasztaltam.
Illetve némelyiket lassan ismeri fel csak a Windows,úgy értem az adott operációs rendszerrel való nem első találkozása esetén is.
De ez magánvélemény. -
kerekfej
addikt
válasz Kezdő vagyok #7091 üzenetére
Nem azzal a probléma, hanem a meghibásodási arányukkal, ami más gyártókéhoz képest jelentősen rosszabb.
Új hozzászólás Aktív témák
Ajánlott adathordozók az összefoglaló alján.
Társtopikok:
• Pendrive probléma
• Pendrive irás-olvasás sebesség
• SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- WD RED WD40EFAX + Kolink HDSUB3U3
- 1db wd red 3tb wd30efrx és 2db wd30ezrx 100/100 keveset mentek
- 256GB Western Digital Nvme SSDk eladóak! 1 év Jótálással! Számla!
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD - STEAM DECK
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest