Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • PociAti

    senior tag

    válasz HurkaLES #18285 üzenetére

    Mindkettő gép jó választás.
    Ültetőkártyák csak addig maradnak szépek, amíg nem éri őket nedvesség. Lézer nyomtatónál nem lenne ilyen probléma. Ültetőkártyának lehetséges, hogy olcsó fotópapírt használnék. Aldi, Lidl, Office Depot és hasonló helyen szokott lenni olcsó, de vacak minőségű fotópapír. Azoknak jobb tartásuk van, mint egyes 250-es lapoknak, és élénkebbek lennének a színek. (A színhelyességükkel és hosszú távú tartósságukkal van a probléma, ami most nem számítana.)

    A Brother alulról szívja fel a papírt, de zseniális, hogy minden készülékükbe építettek kézi adagolót, így a papír teljesen egyenes nyomvonalon tud közlekedni. Hátránya, hogy ebben az esetben nagyobb a helyigénye, de szerintem megéri.

    Az Epsonnál nagyon gyűlölöm ezt a hátsó-felső lapadagolást. A sima A4-es lap gyűjti a port, saját súlya alatt idővel meghajlik. És nem is olyan egyenes a papír útja, mint a Brothernél. Erősen kompromisszumos megoldás. Meg szarul is néz ki. Ezért van az, hogy marketinganyagokban szinte sohasem mutatják papírral megtöltött állapotban a nyomtatót. Csak használaton kívüli állapotban, vagy úgy, hogy csak egy papír volt betöltve, és az is jön már kifelé.

    Nagy nehezen találtam egy képet róla, és a fehér háttér színét módosítottam, hogy látható legyen a "probléma", amit igyekeznek nem bemutatni.

Új hozzászólás Aktív témák