Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gaborbol

    őstag

    válasz Pyttawrx #179132 üzenetére

    Ez kulon megerne egy teljes bejegyzest.

    Veled vagyok, hogy mindenki vegye meg a letezo legjobb-legpremiumabb gepet amit csak lehet, de nem minden olcso laptop sz@r.
    Ha te is szervizes vagy mint en, a jo gepeket nem hozzak hozzank soha, csak amivel gond van igy meg nehez a teljes kepet latni.

    Ezek amiket irsz a zsaner gonddal, hany eves gepek, 5-7?

    Nem tudom, hogy mindenki orok eletre vesz-e laptopot, az egyik ugyfelnel nagyon pofara estem ezzel .
    Laptopokat kellett venni az ugyfelnek szemesztre, minden egyes beteg utan laptop lecsuk, uj beteg jon laptop kinyit, orvosi program , recept , vizsgalat, nyomtatas, stb, laptop lecsuk es kezdodik elorol...
    Heti 6 nap termeszetesen, ha a laptop megall, akkor gond van egybol...

    Mondtam a tulajnak, hogy uzleti laptop, 800-1000 dollar es akkor 5-6 esetleg 6-8 ev gondtalan hasznalat jon...

    O meg mondta, hogy Covid, nincs penz, hozzam ki a a legolcsobb Dell Inspiront 300 dollar korul. O orvos, nem ert hozza, de 1 ev gar van a laptopra, ha csak 2-3 evet vesz ki az olcso laptbol akkor is 3 uj laptop kijon egy uzleti arabaol. Harom evente csereli, mar jobb lesz benne a hardware, uj aksi, es nem all benne a penze, hol fog o ezen vesziteni?
    Majd meglatjuk oreg...

    Sose lattuk meg, 3 eve mennek a legolcsobb Inspiron laptopok, heti 6 nap, hurcolva vannak az asztalok meg a betegek kozott, 0 meghibasodas. Most leranottam egy listat 95 db Inspiron van a flottaban mind gen6-es 11 koztt, egybe sem csereltunk semmit. :F ( nemelyikbe raktunk SSD-t ami HDD-vel jott)

    Nekem egy Hp Elitebook 840 g5-van, ujonnan vettem, kb 5 eves gond nelkul megy, de nem vennem mar meg hasznaltan. Az aksi mar nem 100-as, a wifi gen5, a webcamera gyenge benne, az SSD is lassan kerdeses, a HDMI port hol megy hol nem.
    Nagyon jo "Toyota-Honda" volt eddig csak mar beletekertem 300.000 kilometert es elobb utobb majd jonnek a gondok..

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák