Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tikakukac

    titán

    válasz SeatZola #163063 üzenetére

    Mikor indult az üzlet írt valaki ide, nekem iszonyatos ismerős volt a hirdetések írásképe és koncepciója, akkor utána mentem a sztorinak és kiderült, hogy igen, én őt, vagyis magát a helyet is ismerem. Váci úti kis belsős bolt lesz az. Volt itt már minden, mint a vásárban, az előző reg egy másik néven ki lett tiltva és tippre volt egy harmadik is, az okokat nem mondták el azóta sem Kalandorék, de elég sok vásárlótól tudom, hogy garik, papírok, konfigok, nyelvek nonstop eltértek és hát a BIOS jelszavak is ott voltak... azt hiszem mindenki sejti miért.
    Én jeleztem ezt már az elején a PH felé, hogy srácok ebből gond lesz, konkrétan vettem volna egy Asus gépet tőle más részére és ott is a hibátlan gép mire odaértem már kijelző hibás volt, de ne aggódjak, megcsinálta, de közben mégse és ott feltettem pár keresztkérdést, egyértelmű volt, hogy emberünk teljesen vakon a témát illetően. Ne bántam meg, hogy nem vettem semmit, a végső konklúzió az volt, hogy amíg nem történik rá bejelentés vagy nincs rendőri ügy, addig marad. Úgy tűnik mostanra kellett ezt a céget és nicket is eldobni :P

    Ja igen, telszámot hagyd, eldobós volt mindegyik szám. Az előzőek is mentek a lekvárba. Megmondtam? Megmondtam. Majd innentől indul a buli, hogy az eladott gépek honnan voltak. Annyira mókás mikor a munkahelyedre bemennek a rendőrök kérdezősködni. Igen, ilyen is volt már, bizony. Na ezért vegyetek zugárusoktól gépet.

    [ Szerkesztve ]

    A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

Új hozzászólás Aktív témák