- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Mobil flották
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
krob81
tag
válasz logic06 #163582 üzenetére
Ez szerintem jó lehet neked : [Thinkbook 14]
-
Lecs@
addikt
-
Tonycs
csendes tag
Szép napot!
Notebook téren nem vagyok járatos, ebben kérnék segítséget.(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
Karácsonyig bezárólag, budapesti bolt/helyszín,
(2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit)
Kb. 350e, (esetleg 400e-ig),
(3) Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén)
Gyereknek kellene, iskolai alkalmazások, tanulás, programozás, hobbi és játék, jó lenne, ha működne úgy 4-5 évig...
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
ARK, WoT, Minecraft, Starcraft ezekkel játszik most, de nem hardcore... vagy teljes képernyőn, vagy ablakban( az ARK i4570+1660Super+8GB ram, Full HD mellett PC-n már High+ban fut, a többi meg kisebb igényű),
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
Full HD, matt, IPS, legalább 14",
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
Otthoni használatra lenne, ritkán hordozva,
(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.)
Win10 jó ha van, vagy semmi,
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?
512 SSD, vagy 256 SSD + HDD hely, min.8GB RAM, ODD nem fontos,
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl. soros port, HDMI, stb…)
A gyerek anyja a vasgolyót is tudja rontani, a fiú hasonlít rá, nem árt, ha kicsit erősebb a kasztni,
Numerikus billentyűzet jó lenne,
Nem kell a legújabb modell,
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)
Új, vagy újszerű, ha van hozzá normális gari,Amiket nézegettem:
Lenovo Legion? én céges Thinkpadot használok, de nem tudom, hogy a Legion hova tartozik pl. gari ügyben,
Dell G? kollégának van egy 2-3 éves, ő dicséri, az asszonynak céges Dell XPS van, szereti,Az Intelt tudom hova tenni nagyjából, de AMD cuccom sosem volt, így abban ötletem sincs, mi a jó.
Visszaolvastam elég sokat, de ilyesmi kérésre nem találtam választ.
Szóval köszönök minden építő/segítő hozzászólást!
Tony[ Szerkesztve ]
-
v1kt0hr
tag
Sziasztok!
50e Ft-ig bezárólag szeretnék 10 éves gyereknek online oktatáshoz és egyszerűbb játékokat vívő (pl Roblox) használt notebookot. Mi a best buy az árkategóriában? A lényeg hogy pár évig tudja használni tanulásra.
Írhatnám, hogy lehetőleg legyen benne 8giga ram, 256 GB SSD, min 3 órát bíró akku, de nem tudom mi fér bele a kategóriába.Köszi a segítséget!
[ Szerkesztve ]
Lenovo y510p, OnePlus 6
-
veterán
-
v1kt0hr
tag
válasz SeniorTilla #163605 üzenetére
Köszi a gyors választ!
Milyet ajánlanál amin már elmegy a játék?
Mennyivel igényel több ráfordítást?System Hardware Requirements:
Graphics Card: Roblox requires DirectX 9 minimum and Shader Model 2.0. For the best performance we recommend either a computer less than 5 years old with a dedicated video card, or a laptop less than 3 years old with an integrated video card.
Processor: Roblox recommends you have a recent processor (2005+) with a clock speed of 1.6 Ghz or better. There have been some issues with older AMD processors.
RAM or Memory: Roblox recommends you have at least 1 GB of memory on Windows 7, Windows 8, or Windows 10
Storage Space: Roblox recommends you have at least 20 Mb of system storage space to install Roblox.Lenovo y510p, OnePlus 6
-
sz.szabi88
újonc
(1) 2020. decemberében lenne aktuális a vásárlás
(2) 100-200.000 ft
(3) Irodai programok futtatása munka szinten és kisebb játékok futtatása, ami nem igényel nagy konfigurációt
(4) Hordva lesz és utazás közben is használni fogom
(5) Windows operációs rendszer
(6) Tárhely típusa: SSD, memória minimum 8 GB RAM
(7) Egyéb kívánság, speciális igények? (HDMI, i5 processzor Lenovo IdeaPad érdekelne leginkább)
(8) Használt is szóba jöhet, nem ragaszkodok az újhoz. -
mrhitoshi
veterán
válasz SeniorTilla #163600 üzenetére
Nem gondoltam volna, hogy a ROG már prémium kategória. Az biztos, hogy nagyon jó gép.
Milyen tekintetben lenne csalódás a Vivo egyébként ?
Nézegettem egyébként a HP Probook-kat vagy Elitebook-kat. (250-300eFt) Róluk mik a vélemény ?
Ha jól láttam, akkor HW-ban nagy különbség nem lenne egy Vivobookhoz képest.[ Szerkesztve ]
PS4
-
aleister
veterán
Sziasztok!
Átolvastam az összefoglalót, de az abban szereplő ajánlások nagy része már kifutott. Ismerős szeretne notit az alábbiak alapján. Mint látható semmi extra igénye nincs. A lényeg, hogy mi jelenleg a legmegbízhatóbb márka, ami jó ár/érték aránnyal rendelkezik, és a lentieket teljesíti?
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás? Most
(2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit) 200.000
(3) Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén) Office programok, filmek, netezés, levelezés
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel? nem szempont
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS? Min 15.6. TN elég. Matt.
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is? Nem cél a hordozás.
(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.) Semmi vagy W10.
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e? SSD legalább az oprendszer, programok erejéig, háttértárnak lehet HDD is. ODD kell.
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl. soros port, HDMI, stb…) nincs
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával) csak újEladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
addikt
Sziasztok!
Tudtok ajánlani notebook-ot 64 GB RAM-mal? Fizikai számításokhoz lenne szükség rá. Érdemes olyat keresni, ami eleve rendelkezik ennyivel (alig találni itthon), vagy érdemeseb felbővíteni egy 32 GB-os notebook-ot (ha ez lehetséges)?
-
róland
veterán
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás? - Karácsonyra
(2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit) - 300.000,- - 500.000,- Ft
(3) Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén) - általános otthoni, frontend programozás
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel? - max Asphalt9 (ami a mostani 9 éves gépemen is fut
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS? - 15,6" lehetőleg IPS és 300+ nit fényerő
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is? - azért hordoznám is
(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.) - Windowd 10 Home
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e? - min. 500 GB SSD
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl. soros port, HDMI, stb…) - RJ45 LAN
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával) - kizárólag újEz az Acer Aspire A515-44G gép (a bolttól függetlenül, most épp az ő kínálatukban volt megtalálható) szerintetek megfelelő lenne?
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
gorgocska
tag
sziasztok egy munkatársnak a gyerköce akar a Fortnite játékkal játszani de ők laptopot akarnak venni .tudtok olyat ajánlani amin normális minőségbe de nem egy vagyonért találna.köszi a segítséget
Tcl 55c835, xbox 360,xbox SS 512gb,,Ps5
-
veterán
válasz mrhitoshi #163608 üzenetére
Egész más kategória egy elitebook. Fémház, erős felépítés, stb-stb, most nem akarom részletezni, tele van a net infókkal. A különbségeket te is megtapasztalhatod, ha megnézel egy Vivobookot
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
veterán
válasz HussarF #163611 üzenetére
Szerintem ne keress 64-el (horror áron lesz a bővítéshez képest), ami a 32-t tudja, és komoly gép, az a 64-et is. Pl. Hp Zbook sorozat.
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
veterán
válasz róland #163615 üzenetére
Egy HP gamer gép jó lehet erre a célra. Pl. Pavilion Gaming 15 vagy Omen 15. Fentebb részleteztük a gamerek előnyeit és hátrányait, kicsit olvass vissza.
-
atirag
őstag
válasz SeniorTilla #163593 üzenetére
Ezt nem pontosan értem Mit is jelent ez?
-
szlaci00
újonc
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni az alábbiak szerint:(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás? 2-3 héten belül
(2) A gépre szánt összeg forintban? ~200k (nem kell szigorúan venni, ha netalán van ami nem sokkal drágább, de nagyságrendekkel jobb, nem gond)
(3) Felhasználás? levelezés, irodai felhasználás
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel? ----
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS? 15.6", FullHD, matt, IPS
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is? nem lesz hordozva
(7) Operációs rendszer? Win10 és office cuccok lehetnének rajta.
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?
512 Gb SSD, 8 Gb RAM, optikai meghajtó jó ha van
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? ujjlenyomat olvasó, billentyűzet háttérvilágítás jó lenne
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? Csak új.
ACER Aspire A515 - i5-8265U, 15.6FULL HD, 512 GB, 8GB, Geforce MX150 2GB is megfelelne, de sajnos ilyen összeállítású Acert nem találtam. (Korábban ajánlásotokra ilyet vettem, jól bevált.)
Külön megvenni dolgokat a laptophoz és szerelgetni nem szeretnék. -
Dhampir
félisten
Sziasztok!
Véleményetek szerint megérhet 170 000 Ft-ot egy 2 év HP gyári garis HP ProBook 650 G1 refurbished forgalmazású laptop?
-
veterán
-
Dhampir
félisten
válasz SeniorTilla #163625 üzenetére
Fejből próbálom visszaidézni a látott gépet.
Intel i5-4200(?)M processzor, 8 GB memória, 256 GB SSD, FullHD kijelző, magyar billentyűzettel. A 2 év garit a boltban mondták, amikor rákérdeztem, remélhetőleg tényleg annyi.A fedlap sarkánál talán "Eco" (?) feliratú matrica díszelgett, és a doboza is hasonló motívumokkal volt nyomtatva, érdekesen, szépen nézett ki egy sima HP laptop dobozhoz képest. Még egy becsomagolt törlőkendő is jár a géphez. Csupán egy darab volt belőle kitéve az üzletben.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Dhampir #163627 üzenetére
igen ezeken az van
SN alapján le tudod csekkolni a garanciát, ez már idősebb gép (4. generációs procival, 6-7 éves lehet szerintem legalább), nem hiszem, hogy 2 év gyári garija van, max. a bolt ad rá garanciát
Így már azért nem olyan jó vétel, mert simán egy használt gép, nem renew. A renew programban nincsenek ilyen öreg modellek.
[ Szerkesztve ]
-
Dhampir
félisten
válasz SeniorTilla #163628 üzenetére
Igen, Haswell procis régi modell.
Állítólag nem használt. Amikor bementem ez volt az első kérdésem. Ekkor mondta az eladó, hogy refurbished, és felhívta a figyelmemet a matricára, valamint a dobozt is megmutatta, de egész közelről nem láttam.
A garanciára direkt rákérdeztem, és HP 2 év gyárit mondott.
Egyébként tudtommal ott új gépeket árulnak, nem használtakat.
Köszönöm az infókat, eszerint jobb az óvatosság.
-
Tikakukac
titán
válasz Dhampir #163626 üzenetére
Te megint valami olyan helyre tévedtél ahol érdekes dolgok vannak.
Hogy erre a gépre 2 év gyári gari nincs, azt itt és most vállalom neked írásba, fővesztés terhe mellett.
Ez egy beragadt iszonyat régi gép, amit valaki előszedett valahonnan. 170k-ért palimadárnak lesz jó vétel. A törlőkendőből pedig a maradék 100k-val amennyivel túl van árazva veszel egy szobára valót. Minimum.
Az eladótól kérdezd le az SN-t, írd meg a HP-nak, majd ezt a két dolgot kombináld össze. Annyira de annyira kíváncsi vagyok mindig ezekre a dolgokra. Továbbra is: 170k-ért nem épelméjű sem, aki adja, sem aki veszi.
Az megvan, hogy 6 azaz 6 generációt ugrott azóta csak a proci és ebből a gépből is már van G4 refurb?[ Szerkesztve ]
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
veterán
-
róland
veterán
válasz SeniorTilla #163619 üzenetére
Gamer gépet, ha alig akarok játszani?
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
Tikakukac
titán
-
veterán
-
róland
veterán
válasz SeniorTilla #163635 üzenetére
#163615 -ös hozzászólásomban írtam az igényekről, benne a játékról azt, hogy minimális, az is csak olyan amelyik a mostani, cserélni kívánt gépemen is fut.
Ezért nem értem, hogy miért gamer gép lett az ajánlat.
Többiektől is kérdezem az említett hozzászólásban linkelt gépről mi a vélemény az igényekkel összevetve?
-
-
bajnokpityu
félisten
1- most
2-kb 200
3-irodai,kis játék,film
4-maffia2 szinvonal
5-15.6 TN kizárt, de pl az asus 120-144Hzesei nagyon bejönnek
6-5%alatt lesz hurcolva
7-w10
8-SSD kell, hdd nem feltétlen, de nem árt ha van hely
9- HDMI 2.0 (azt tudtommal csak ryzen és a legutolsó intelek tudják (pl i5-1035G1) illetve magyar, világítós
10-lehet használt.200ból pl lenne asus TUF ryzen 7 3550Hval, honor 3500Uval
laptophűtő lenne alatta játék közben.eladó topping dac
-
FragMaster
addikt
válasz FragMaster #163547 üzenetére
Erre valaki? Vagy ennyire nem?
"FragMaster felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!": http://goo.gl/vYc6Ml
-
tmslevi
tag
Sziasztok!
Ismerősöm szeretne a húgának laptopot venni. Főként sulihoz kell, de egy Sims 4 pörögne rajta néha. Én nem vagyok képben a jelenlegi felhozatallal, ezért a segítségeteket kérem.
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás? ~ 1 héten belül
(2) A gépre szánt összeg forintban? 150K (+/-10%)
(3) Felhasználás? Főként sulihoz, tehát böngészés, és irodai programok.
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel? The Sims 4, alacsony részletesség nem probléma. Ezt leszámítva nem lesz játék.
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS? Max 15.6". Panelből ami belefér ebbe az árkategóriába, nyilván 1080p IPS lenne a legjobb.
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is? Ritkán lesz hordozva.
(7) Operációs rendszer? Windows 10.
SSD preferált, elég akár 256 GB. RAM 8GB.
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? Nincsen.
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? Csak új.Köszönöm a segítségeteket!
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni laptop választásban.
A jelenlegi asztali PC-m hordozható alternatíváját keresem, ami nagyjából az alábbi specifikációt jelenti:
- CPU: i7 930
- Videokártya: GTX 750Ti 2GB
- RAM: 8GB DDR3
- SSD: 160GB
- Win10Tudtok-e esetleg ajánlani laptopot az alábbi szempontok alapján, minimum a fentiekkel megegyező szintű tulajdonságokkal?
(1) Még novemberben kéne (Budapest)
(2) 260 ezer körül
(3)-(4) Rajzolás, 3D játék (ami itt is mondhat valamit: CodeVein, Genshin Impact, 1920x1080 felbontásban elfogadható minőségben)
(5) Kijelző mindegy, monitorra lesz leginkább kötve FHD felbontásban
(6) Hordozhatóság nem fontos szempont
(7) Win 10
(8) Ha 200GB-nál nagyobb a tárhely, bőven elég
(9) Speciális igény nincs
(10) Csak új gép (ha van raktáron, nem kell 2020-as modellnek lennie)Irányadóként, ilyen laptopokkal szemezgettem:
1. [link]
2. [link]
3. [link]
Az első kettő biztosan megfelelne, a harmadikról meg nem tudom eldönteni, hogy milyen a hardvere a mostani PC-mhez képest (főleg a MX330 az, amiről nincs semmi ismeretem...)Segítségetek előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
robi1979
aktív tag
Sziasztok!
Képszerkesztéshez szeretnék új laptopot venni (Photoshop, CR, LR stb.) a lényeg a jól, színhelyesre kalibrálható kijelző lenne (IPS), sRGB színtér, ami ugye netre, és nyomdába is bőven elég. Illetve néha játék, COD.
Esetleg ha van BestBuy típus, szívesen meghallgatom az ajánlásokat.
Ezt a két gépet néztem ki, erről kérnék véleményeket:
Acer Predator PH517-61-R1DQ 17,3"
1050 euro használtan, állítólag jó állapotban. Éri az árát?
Display: 17,3” Zoll (43,9 cm), matt
Auflösung: 1920 x 1080 (Full-HD IPS Acer ComfyView) - 144 Hz
Prozessor: AMD Ryzen 7 2700 (8-Core mit 8x 3,20 GHz und bis zu 4,10 GHz Turbo Boost; 4 MB)
Grafik: AMD/ATI Radeon RX Vega 56, 8 GB VRAM
Arbeitsspeicher: 16 GB DDR4, erweiterbar auf 64 GB
Speicherlösung: 512GB SSD+ 1TB HDD (5.400U/min)
Lokalisierung: Deutschland
Netzwerk: WLAN 802.11 a/b/g/n/ac, Killer Gigabit-Ethernet E2500, Bluetooth 5.0
Anschlüsse: HDMI, 2x USB 3.1, 3x USB 3.0, 1 x Lautsprecher/Kopfhörer Line-out
Eingabegeräte: RGB beleuchtete Tastatur mit Nummernblock, Multi-Gesture Touchpad
Akku: 4800 mAh (4 Zellen)
Abmessungen/ Gewicht: 428 x 298 x 38,7 mm (B x T x H) / 4,0 kg
Betriebssystem: Windows 10 Home 64-bitNotebook HP 17-ca1146ng 17,3 FHD IPS, Ryzen 5 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD + 1TB
800 euro - új
Display
Displaygröße 43,9 cm (17,3")
Auflösung 1920 x 1080 Pixel (Full HD)
Display-Art entspiegeltes Display
IPS-Panel
LED-Backlight
HDTV Full HD (1080p)
Prozessor
AMD Ryzen™ 5
3500U Prozessor
Taktfrequenz 4x 2.10 GHz
TurboBoost bis zu 3.70 GHz
Cache 6 MB
Grafik
Hersteller AMD Graphic
Grafikkarte Radeon Vega 8
Arbeitsspeicher
Größe 16 GB DDR4 2400 MHz
Formfaktor SODIMM
Verbaut 2 von 2
Festplatte
Typ SSD+HDD
Anzahl 2
Kapazität (Gesamt) 1256 GB
Kapazität (SSD) 256 GB
Anschlussart/Typ (SSD) PCI Express 3.0 (x4)
Kapazität (HDD) 1000 GB
Umdrehung (HDD) 5400rpm
S-ATA
Laufwerk
DVD-Brenner
Schnittstellen
HDMI
USB 2.0 1x
USB 3.1 (Typ-A) 2x Typ-A Gen 1
Card Reader
Kommunikation
Bluetooth 4.2
Ethernet LAN10 MBit/s, 100 MBit/s, 1000 Mbit/s
Wireless Lan (WLAN)Wireless LAN 802.11 a/b/g/n/acKöszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Lecs@
addikt
Kérnék segítséget, vagy útbaigazítást.
Huawei Matebook D 14 R7 laptophoz, jelenlegi osztrák billentyűzettel, keresek magyarosítási lehetőséget , ha van. Legyen bill vagy ragasztható formában. Hol érdemes érdeklődnöm, keresgélnem ?Köszönöm
[ Szerkesztve ]
512 GB
-
Mákdaráló
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni laptopvásárlással kapcsolatban.
Mindig is PCs voltam, újabban pedig átszoktam a telefonra. Barátnőm szeretne laptopot, nem igazán tudok neki segíteni, mert nem tudok pár héten belül érdemi javaslattal előállni. Kérdéseimre adott válasz alapján az alábbi paraméterek szerint keres gépet:
- legfontosabb a minőségi kijelző - jelenleg egy Acer V3 371-761d gépet használ, ennek a panelje nem megfelelő neki (nekem sem lenne az, elég gyenge a kontrasztarány, felbontás sem a legjobb)
- kijelző 13-14"
- az említett Acer i7 5500u procival van szerelve, szerintem elég gyors, neki "lehetne gyorsabb is"
- arra, hogy böngésszen, word dokumentumot nyisson meg, magyarán csak munkára és filmezésre használná, játékra nem!
- ár első blikkre ne legyen befolyásoló tényező, igazából úgy találtam, hogy ha az említett laptop 250k körül volt újonnan, és egy ugyan elég jó proci, de semmi extra további fícsör mellé egy számunkra gyenge panel került a masinába, akkor gondolom, feljebb kell menni forintban is. Talán tényleg arra kéne menni, hogy egy viszonylag alap felszereltségű, de minőségi kijelzős gépet keresünk.Ehhez a segítséget előre is köszönöm!
A matt kisperec sokkal finomabb a fényesnél.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hamis HDD WD40PURX AliExpressről
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Mini PC
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- BestBuy ruhás topik
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Asus VivoBook Max X541UVK , i5-7200U, 8GB DDR4, 120 GB SSD, Intel + NVIDIA GeForce GPU
- HP 15s-fq2000 laptop 15.6", i5-1165G7/16GB/512GB SSD, WIN11 Pro
- DELL Latitude 5400 14" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
- DELL Latitude 7390 13,3" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
- Asus ZenBook Flip 13-UX36EA, I7-1165G7, 16GB DDR4, 256GB NVME, 1ÉV GARI, ÁFÁS SZÁMLA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest